Opublikowano 28 września 20241 r W dniu 26.09.2024 o 18:35, Sylvan Wielki napisał(a): Z japońskim dubbingiem to nawet dla beki można grać :p
Opublikowano 28 września 20241 r 9 godzin temu, SnoD napisał(a): Z japońskim dubbingiem to nawet dla beki można grać :p Z japońskim napisami też :p Jak za starych, dobrych czasów - słownik w rękę, i człowiek trochę języka obcego podłapie
Opublikowano 24 października 20241 r Dziś w podcaście UV mówił że był na jakimś pokazie i ma bardzo pozytywne odczucia w związku z tą grą, ale więcej będzie mógł powiedzieć dopiero za pięć dni
Opublikowano 29 października 20241 r Nie cierpię tego patentu z przejściem z fpp do tpp, ale plusik za swastyki.
Opublikowano 29 października 20241 r Brakuje mi napierdalanki takiej z Uncharted 1/2/3 w tym Indianie. Jakoś nigdy mi nie przeszkadzał ten dysonans jak walka sama w sobie jest dobrze zrobiona a tutaj zapowiada się całkiem spoko i aż żal, że twórcy nowych Wolfów będą nakłaniać gracza to bardziej skradankowego podejścia.
Opublikowano 29 października 20241 r Autor Pozytywnie się zapowiada, jako fan starych odsłon czekam. Mam nadzieję że gra pomoże zmyć niesmak po ostatnim filmie
Opublikowano 30 października 20241 r Totalnie do mnie nie przemawiają te segmenty bitkowo skradankowe, ale i tak zagram dla klimaciku i (oby fajnie zrobionych) zagadek
Opublikowano 8 listopada 20241 r Bardzo mi się podobają ostatnie materiały, będę lądował gamepassa dla Indiany!
Opublikowano 8 listopada 20241 r Mnie dzisiaj łysy najarał ostro chociaż hajp już jest w toku od zeszłego weekendu bo zacząłem filmowy maraton żeby idealnie się wstrzelić w premiere Jedynie wspomina że demo miało strasznie dużo błędów a to nie wróży zbyt dobrze bałem się po tych gameplayach wyżej że gameplayowo będzie skradanka usypiacz ale łysoń mocno mnie uspokoił
Opublikowano 8 listopada 20241 r Jeżeli to bardziej Disshonored niż Uncharted to nie mam nic przeciwko. Lubie immersiv simy a ostatnio była bieda w tym gatunku, ale trend zdaje się odwracać. No i możliwe że wiemy gdzie uciekli ludzie z Arkane przed dłubaniem przy Redfall.
Opublikowano 11 listopada 20241 r Wygląda luks, jedynie dalej do walki nie jestem przekonany ale może z padem w łapie się spodoba
Opublikowano 11 listopada 20241 r Pikne Coś mówili ile będzie przejście trwało? Mam nadzieję, że bardziej jak U4, a nie 5-6 h.
Opublikowano 11 listopada 20241 r Autor Samych cutscenek jest na ponad 3 godziny, myślę że spokojnie będzie to gra na ok. 15-20h
Opublikowano 11 listopada 20241 r Czekam na wasze opinie, bo mnie nie grzeje kompletnie ta gra. Jesli okaże się, że prawdziwa perełka to wyjdę ze strefy komfortu i spróbuję. Na razie - ostrożnie z jarankiem.
Opublikowano 11 listopada 20241 r Wygląda naprawdę spoko, trzeba będzie wygospodarować czas dla Indiany pomiędzy innymi gierkami. Końcówka roku naprawdę spoko wygląda - Death Stranding (tak, wiem, stara gierka, ale co poradzić, że kosior), MFS2024, STALKER, Indiana... Będzie w co ręce włożyć.
Opublikowano 11 listopada 20241 r No kurde, jestem bardzo zainteresowany. Czuć w każdej z tych prezentacji miłość i poszanowanie dla marki, począwszy od użytych czcionek do motywów muzycznych. Wygląda to jak porządna laurka dla fanów Indiany, która pomoże otrzeć łzy i się pocieszyć po, delikatnie ujmując, mocno średniej piątej odsłonie kinowych przygód. Z bolączek rzuca mi się w oczy nierówność oprawy, raz grafika wygląda po prostu ładnie i akceptowalnie, a raz jakby chciała ją pochłonąć poprzednia generacja. AI przeciwników zdaje się nie oszałamiać i też walka z nimi pachnie solidnej jakości drewnem, ale to już będzie do sprawdzenia na własnej skórze. Wcześniej byłem negatywnie nastawiony do tego widoku z pierwszej osoby, ale po tych materiałach jakoś mi przeszło. Widzę mnóstwo pozytywów - klimat przygody, liniowość, eksploracja, zagadki, nacisk na skuteczne naśladowanie Indiany w wykonaniu Forda, humor rodem ze Spielbergowskich filmów. Twórcy zdają się czuć dobrze ten świat. Niech jeszcze dowiozą z fabułą, kreacją nowych postaci i chyba w grudniu trzeba będzie klepać ryje nazistom
Opublikowano 11 listopada 20241 r 3 godziny temu, ASX napisał(a): Samych cutscenek jest na ponad 3 godziny, myślę że spokojnie będzie to gra na ok. 15-20h Kurwa oby nie. Ta gra nie wygląda jakby była w stanie zaoferować unikalnej zawartości na tyle czasu.