Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 minute ago, SnoD said:Przyznajcie szczerze... jeszcze 5 godzin temu nie wiedzieliście nawet, że taki projekt istnieje XDXBOX to konsola dla koneserów znających się na branży, w bańce żyją gracze temat niżej.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No troche spore poruszenie jak na gierke o ktorej nic nie wiadomo. Jeszcze OD powstaje milion lat i w sumie chuja wiadomo jaki bedzie finalny ksztalt tej gry. Moze na TGS pokaza cokolwiek z obu gierek.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wiadomo, ze ma być espionage action. Chińczyk wie jak potarmosic siusiaka dwoma słowami.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Tak teraz sprawdzam zapowiedź gry (chujowo się zestarzała), ale to było zapowiedziane ledwo 2.5 roku temu, a Hideo powiedział, że produkcja ruszy po DS2 - grę wypuścili ledwo 14 miesięcy temu, do czasu listu miłosnego od Sony to minął rok, a biorąc pod uwagę, że z MS dopiero się dogadał, to gra pewnie istnieje tylko jako koncept na chwilę obecną.Odświeżcie temat za 6 lat. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez SnoD
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. To będzie najlepsza skradanka wszechczasów(przynajmniej mechanicznie), tak jak MGSV, z tym, że to się nie sprzeda tak jakby chcieli, chociaż i tak dużo lepiej niż miałby to robić losowy "ktoś" w tym gatunku.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Dobra chupacy, do następnego info o grze za co najmniej 2 lata. Oby nie jej skasowaniu jak to u majkrosoftu bywa, ech ;/ elo, pozdro 600, lecimy kurwa tutaj Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Resident Debil
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Odkąd zagrałem w mgs v na premierę do dzisiaj mnie nachodzi co jakiś czas ochota na poskradanie sie w tej gierce ale ciężar całej tej gry z menusami, a hideo kojima game i ucietą fabułą mnie odrzuca. Kojoma jest swoim największym wrogiem.Ale skradanie w tej grze, zabawa gadżetami były nieziemskie. Szkoda, ze nikt nie przejął paleczki
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Mnie najbardziej podobała się ta d0_0peczka snajperka, która musiała wyglądać jak ostatnia zdzira, bo oddycha przez skórę czy coś. Co za MOTYW i głębia. Takie coś tylko u Kojima Productions to tak słowem dywagacji jeszcze Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez Resident Debil
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. I za kilka dni na PPE "Tego nikt się nie spodziewał, O.D i Physint to ta sama gra! Kojima znów zakpił z oczekiwań graczy" ;)Tak będzie
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Godzinę temu, Bzduras napisał(a):Stacja trzecia, jims upada po raz pierwszy.Jak on przez ostatni miesiąc to już cała morda obita od tych fikołów sony
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Swoją drogą to że Kojina szukał 3 miesiące wydawcy dla swojej gry też sporo mówi o stanie branży, a szczególnie segmentu gier AAA
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ten od yakuzy z grubym bohaterem nigdy nie znalazł wydawca. Miał do wyboru Xbox albo śmierć...
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 7 godzin temu, Snake_Plissken napisał(a):Co tu się odjebało, to chyba ten news od SONY co miał przykryć Direct Okaryny.Kasiorka się japońcom przestaje zgadzać po tylu flopach gier usług xDNo, szkoda że teraz na tym cierpią gry dla normalnych ludzi, jak tu nie nienawidzić korporacji?7 godzin temu, Sebas napisał(a):Ale by było smiesznie jakby, po dwóch symulatorach kuriera na koszt sony, koji właśnie teraz odjebał skradanke - thriller polityczny na miarę MGSUżył słowa ESPIONAGE więc jest duża szansa.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 3 godziny temu, Wredny napisał(a):
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ajjjj, nie mam reakcji, to napiszę - proszę pana, jestem fanem, wygrał pan dzisiaj na forum exxxtreme gier telewizyjnych