Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PHYSINT - czyli XBOX nowym domem Pana Hideo Kojimy

Featured Replies

Opublikowano
1 minute ago, SnoD said:

Przyznajcie szczerze... jeszcze 5 godzin temu nie wiedzieliście nawet, że taki projekt istnieje XD

XBOX to konsola dla koneserów znających się na branży, w bańce żyją gracze temat niżej.

• Odpowiedzi 119
  • Wyświetleń 14,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No troche spore poruszenie jak na gierke o ktorej nic nie wiadomo. Jeszcze OD powstaje milion lat i w sumie chuja wiadomo jaki bedzie finalny ksztalt tej gry. Moze na TGS pokaza cokolwiek z obu gierek.

Opublikowano

Wiadomo, ze ma być espionage action. Chińczyk wie jak potarmosic siusiaka dwoma słowami.

Opublikowano

Tak teraz sprawdzam zapowiedź gry (chujowo się zestarzała), ale to było zapowiedziane ledwo 2.5 roku temu, a Hideo powiedział, że produkcja ruszy po DS2 - grę wypuścili ledwo 14 miesięcy temu, do czasu listu miłosnego od Sony to minął rok, a biorąc pod uwagę, że z MS dopiero się dogadał, to gra pewnie istnieje tylko jako koncept na chwilę obecną.

Odświeżcie temat za 6 lat.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

To będzie najlepsza skradanka wszechczasów(przynajmniej mechanicznie), tak jak MGSV, z tym, że to się nie sprzeda tak jakby chcieli, chociaż i tak dużo lepiej niż miałby to robić losowy "ktoś" w tym gatunku.

Opublikowano

Dobra chupacy, do następnego info o grze za co najmniej 2 lata. Oby nie jej skasowaniu jak to u majkrosoftu bywa, ech ;/ elo, pozdro 600, lecimy kurwa tutaj

image.gif

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano

Odkąd zagrałem w mgs v na premierę do dzisiaj mnie nachodzi co jakiś czas ochota na poskradanie sie w tej gierce ale ciężar całej tej gry z menusami, a hideo kojima game i ucietą fabułą mnie odrzuca. Kojoma jest swoim największym wrogiem.

Ale skradanie w tej grze, zabawa gadżetami były nieziemskie. Szkoda, ze nikt nie przejął paleczki

Opublikowano

Mnie najbardziej podobała się ta d0_0peczka snajperka, która musiała wyglądać jak ostatnia zdzira, bo oddycha przez skórę czy coś. Co za MOTYW i głębia. Takie coś tylko u Kojima Productions fsg to tak słowem dywagacji jeszcze

Edytowane przez Resident Debil

Opublikowano

I za kilka dni na PPE "Tego nikt się nie spodziewał, O.D i Physint to ta sama gra! Kojima znów zakpił z oczekiwań graczy" ;)

Tak będzie

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał(a):

Stacja trzecia, jims upada po raz pierwszy.

Jak on przez ostatni miesiąc to już cała morda obita od tych fikołów sony kekw

Opublikowano

Swoją drogą to że Kojina szukał 3 miesiące wydawcy dla swojej gry też sporo mówi o stanie branży, a szczególnie segmentu gier AAA

Opublikowano

Ten od yakuzy z grubym bohaterem nigdy nie znalazł wydawca. Miał do wyboru Xbox albo śmierć...

Opublikowano
7 godzin temu, Snake_Plissken napisał(a):

Co tu się odjebało, to chyba ten news od SONY co miał przykryć Direct Okaryny.

Kasiorka się japońcom przestaje zgadzać po tylu flopach gier usług xD

No, szkoda że teraz na tym cierpią gry dla normalnych ludzi, jak tu nie nienawidzić korporacji?

7 godzin temu, Sebas napisał(a):

Ale by było smiesznie jakby, po dwóch symulatorach kuriera na koszt sony, koji właśnie teraz odjebał skradanke - thriller polityczny na miarę MGS

Użył słowa ESPIONAGE więc jest duża szansa.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
3 godziny temu, Wredny napisał(a):

Kojima.jpg

slop2.png

Opublikowano

Ajjjj, nie mam reakcji, to napiszę - proszę pana, jestem fanem, wygrał pan dzisiaj na forum exxxtreme gier telewizyjnych hi

Opublikowano

Skubany wygrał.