Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PHYSINT - czyli XBOX nowym domem Pana Hideo Kojimy

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Asha ma męża? Bo Hideo jest singlem chyba, trzeba kuć żelazo tam w tym zielonym kurwidołku dla mistrza.

Samotna matka chyba ;3 i ta karnacja w odcieniu Gangesu tysiąca defekacji, ajjjjjjj. Nie dla chuopa, dla chada to, echhhhh ;/

Edytowane przez Resident Debil

• Odpowiedzi 119
  • Wyświetleń 14,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobrze, że jest xbox i uratowali projekt. Najwiekszy fan sonki jakiego znam, napisał mi dziś, że sie mocno zastanowi nad xboxem w kolejnej generacji pawel

Opublikowano

To są magicy, Spencer uratował Gaidena a teraz Asia kupiła se mamroczącego Japończyka.

Nie wspomnę że na konsoli Xbox można ograć wiele japońskich marek jak Final Fantasy, Yakuza czy Persona

Opublikowano
21 minut temu, Mejm napisał(a):

Bardzo dobrze. W koncu i sony poznalo sie na tym grafomanie.

Szkoda, że nie poznało się na innym grafomanie, który pracuje teraz przy Intergalactic.

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał(a):

Dobrze, że jest xbox i uratowali projekt. Najwiekszy fan sonki jakiego znam, napisał mi dziś, że sie mocno zastanowi nad xboxem w kolejnej generacji pawel

No rejczel, wszyscy się pewnie powoli zastanawiają, coraz więcej ciekawych tytułów in development na Helixa, a nie chce mi się ciągle siedzieć na PC w następnej gen.

1 minutę temu, Czokosz napisał(a):

Szkoda, że nie poznało się na innym grafomanie, który pracuje teraz przy Intergalactic.

Daj im 10 lat xD

Opublikowano

Mejm teraz zgrywa twardziela, ciekawe w co będzie grał na tym swoim sony jak za 15 lat dojdzie do gier z obecnej generacji!

Opublikowano

Nie zdziwię się, jak po Physint Asia też kopnie w dupę japońskiego wizjonera.

Trzeba mu przyznać, że potrafi jechać na swojej popularności z czasów mgs 1-4 i dalej znajdować ludzi, którzy finansują jego pojebane pomysły

Opublikowano

Widać po tweecie, ze jest urazony. Może go nienawiść zainspiruje do zrobienia dobrej gierki.

Opublikowano
17 minut temu, Shen napisał(a):

Yeti?

Opublikowano

No trochę widać po Kojimie że jest urażony, chyba nawet jak go Konami pogoniło to nie był tak bezpośredni.

A xbox no cóż, trafiła się okazja to go złapali do siebie. To chyba bardziej ruch wizerunkowy, bo na pewno nie zrobili tego ze względu na zyski z jego gier

Opublikowano
18 minut temu, Sebas napisał(a):

Widać po tweecie, ze jest urazony. Może go nienawiść zainspiruje do zrobienia dobrej gierki.

Wstępny plot - walka z korporacją, która digitalizuje wszystko xD

Opublikowano

Kojima w teamie Xbox - wybór next gena sam sie rozwiązał drinks Wielkie dzięki playstation

Image

Opublikowano

Ale news. Nie zdziwię się teraz jak następny do Xboxa trafi shigeru miyamoto

Opublikowano
10 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):

Wstępny plot - walka z korporacją, która digitalizuje wszystko xD

Nawet byłoby śmiesznie, jakby to była fabuła gry i zerwali umowę ze względu na odejście od płytek xDD.

Opublikowano

Walter White screaming Sticker

Dyrektor finansowa Amy Hood gdy widzi jak Asha podpisuje umowę o wartości 500 milionów na sfinansowanie Physint (Kojima znowu chcę ściągnąć znanych aktorów z Hollywood)

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał(a):

Walter White screaming Sticker

Dyrektor finansowa Amy Hood gdy widzi jak Asha podpisuje umowę o wartości 500 milionów na sfinansowanie Physint (Kojima znowu chcę ściągnąć znanych aktorów z Hollywood)

mam pomysł

z3rtsct2n9dh1.jpeg

Opublikowano

Xbox domem dla wszystkich gier FF, MGS i gier mistrza Kojimy którego zawsze szanowałem, Asia gotuje banderas

Opublikowano

Stacja trzecia, jims upada po raz pierwszy.

Opublikowano

Sony powinno się wstydzić za zniszczenie marki PlayStation, która tyle znaczyła. Niegdyś synonim dobrej zabawy i porządnego sprzętu, dzisiaj pośmiewisko. XBOX to prawdziwy mecenas sztuki, którego dobroć niestety wielu wykorzystywało nie dając odpowiednich owoców za co spotkała ich kara. Oby nie było tak z Kojimą. Gdzie OD?

Opublikowano

Pewnie dlatego nazwalniali w lipcu tylu ludzików, żeby zrobić miejsce dla kojimbo. Linia czasowa sie zgadza

Opublikowano

Spoko wymiana jednego przepalacza kasy z double fine na drugiego kojimbo, ale ten przynajmniej robi gry ktore wygladaja a nie garnki i latarnie morska.

Opublikowano

Trochę śmieszne, ze microsoft musi ciąć koszty bo xbox nie jest wystarczająco dochodowy, żeby zamawiać więcej sprzętu do data centrów, co czyni xboxa jeszcze mniej opłacalnym...

Jakby Aśka otworzyła onlyfans, zeby dorobić to może by wystarczyło jeszcze na druckmanna

Opublikowano

Przyznajcie szczerze... jeszcze 5 godzin temu nie wiedzieliście nawet, że taki projekt istnieje XD