Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Asha ma męża? Bo Hideo jest singlem chyba, trzeba kuć żelazo tam w tym zielonym kurwidołku dla mistrza.Samotna matka chyba ;3 i ta karnacja w odcieniu Gangesu tysiąca defekacji, ajjjjjjj. Nie dla chuopa, dla chada to, echhhhh ;/ Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Resident Debil
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Dobrze, że jest xbox i uratowali projekt. Najwiekszy fan sonki jakiego znam, napisał mi dziś, że sie mocno zastanowi nad xboxem w kolejnej generacji
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. To są magicy, Spencer uratował Gaidena a teraz Asia kupiła se mamroczącego Japończyka.Nie wspomnę że na konsoli Xbox można ograć wiele japońskich marek jak Final Fantasy, Yakuza czy Persona
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 21 minut temu, Mejm napisał(a):Bardzo dobrze. W koncu i sony poznalo sie na tym grafomanie.Szkoda, że nie poznało się na innym grafomanie, który pracuje teraz przy Intergalactic.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 2 minuty temu, Shen napisał(a):Dobrze, że jest xbox i uratowali projekt. Najwiekszy fan sonki jakiego znam, napisał mi dziś, że sie mocno zastanowi nad xboxem w kolejnej generacji No rejczel, wszyscy się pewnie powoli zastanawiają, coraz więcej ciekawych tytułów in development na Helixa, a nie chce mi się ciągle siedzieć na PC w następnej gen. 1 minutę temu, Czokosz napisał(a):Szkoda, że nie poznało się na innym grafomanie, który pracuje teraz przy Intergalactic.Daj im 10 lat xD
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Mejm teraz zgrywa twardziela, ciekawe w co będzie grał na tym swoim sony jak za 15 lat dojdzie do gier z obecnej generacji!
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nie zdziwię się, jak po Physint Asia też kopnie w dupę japońskiego wizjonera. Trzeba mu przyznać, że potrafi jechać na swojej popularności z czasów mgs 1-4 i dalej znajdować ludzi, którzy finansują jego pojebane pomysły
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Widać po tweecie, ze jest urazony. Może go nienawiść zainspiruje do zrobienia dobrej gierki.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 17 minut temu, Shen napisał(a):Dobrze, że jest xbox i uratowali projekt. Najwiekszy fan sonki jakiego znam, napisał mi dziś, że sie mocno zastanowi nad xboxem w kolejnej generacji Yeti?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No trochę widać po Kojimie że jest urażony, chyba nawet jak go Konami pogoniło to nie był tak bezpośredni. A xbox no cóż, trafiła się okazja to go złapali do siebie. To chyba bardziej ruch wizerunkowy, bo na pewno nie zrobili tego ze względu na zyski z jego gier
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 18 minut temu, Sebas napisał(a):Widać po tweecie, ze jest urazony. Może go nienawiść zainspiruje do zrobienia dobrej gierki.Wstępny plot - walka z korporacją, która digitalizuje wszystko xD
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Kojima w teamie Xbox - wybór next gena sam sie rozwiązał Wielkie dzięki playstation
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ale news. Nie zdziwię się teraz jak następny do Xboxa trafi shigeru miyamoto
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 10 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):Wstępny plot - walka z korporacją, która digitalizuje wszystko xDNawet byłoby śmiesznie, jakby to była fabuła gry i zerwali umowę ze względu na odejście od płytek xDD.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Dyrektor finansowa Amy Hood gdy widzi jak Asha podpisuje umowę o wartości 500 milionów na sfinansowanie Physint (Kojima znowu chcę ściągnąć znanych aktorów z Hollywood)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 minutę temu, ASX napisał(a):Dyrektor finansowa Amy Hood gdy widzi jak Asha podpisuje umowę o wartości 500 milionów na sfinansowanie Physint (Kojima znowu chcę ściągnąć znanych aktorów z Hollywood)mam pomysł
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Xbox domem dla wszystkich gier FF, MGS i gier mistrza Kojimy którego zawsze szanowałem, Asia gotuje
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jeżeli gra okaże się exem na xboxa to będą jaja. Natomiast nie ma sie co martwic dostanie sonka jakis live service kolejny.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Sony powinno się wstydzić za zniszczenie marki PlayStation, która tyle znaczyła. Niegdyś synonim dobrej zabawy i porządnego sprzętu, dzisiaj pośmiewisko. XBOX to prawdziwy mecenas sztuki, którego dobroć niestety wielu wykorzystywało nie dając odpowiednich owoców za co spotkała ich kara. Oby nie było tak z Kojimą. Gdzie OD?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Pewnie dlatego nazwalniali w lipcu tylu ludzików, żeby zrobić miejsce dla kojimbo. Linia czasowa sie zgadza
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Spoko wymiana jednego przepalacza kasy z double fine na drugiego kojimbo, ale ten przynajmniej robi gry ktore wygladaja a nie garnki i latarnie morska.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Trochę śmieszne, ze microsoft musi ciąć koszty bo xbox nie jest wystarczająco dochodowy, żeby zamawiać więcej sprzętu do data centrów, co czyni xboxa jeszcze mniej opłacalnym...Jakby Aśka otworzyła onlyfans, zeby dorobić to może by wystarczyło jeszcze na druckmanna
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Przyznajcie szczerze... jeszcze 5 godzin temu nie wiedzieliście nawet, że taki projekt istnieje XD