Opublikowano 6 kwietnia6 kwi Wygląda na tak specyficznie polskie, że raczej tylko na Steam pozostanie, a szkoda, bo chętnie bym to na konsolach zobaczył.Głos tego gościa brzmiał jak ten YouTuber - Kaftann - ciekawe, czy to on
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi Josh chyba już tu pisał wrażenia z tego, albo mi się coś pomyliło z innym tytułem.
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi No już jakiś czas sie przewija gierka, podobno finalny efekt dość przeciętny
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi Kazek dał 7=, więc takie do przegryzienia między innymi gierkami jako przekąska.
Opublikowano 10 kwietnia10 kwi Na pewno nie żaden hit pokroju Tormented Souls czy Signalis ale pograć można, jest tu trochę grywalności. Walka z pająkiem tak dobra, że aż Capcom musiał ją zgapić i wcisnąć do Requiem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Fajnie to wygląda, ale po Post Trauma i Hollowbody ostrożnie podchodzę do tych wszystkich kopii SH.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pomyśl o Jamesie Sunderlandzie. Blondi go prowokowała przez cały pobyt w miasteczku a on nie uległ.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, Czokosz napisał(a):Pomyśl o Jamesie Sunderlandzie. 5 minut temu, Czokosz napisał(a):Blondi go prowokowała przez cały pobyt w miasteczku a on nie uległ.Przecież gdyby nie ta krata w celi, to by było takie cimcirimci, że sam Piramidogłowy by przyszedł popatrzeć
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Stylistyka fajna, ale gameplayowo wygląda na straszne drewno, jak wszystkie te gierki z kosza w Auchan, robione na Unity.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czyli jak w og Silent Hill. Widać, że dopieszczona gierka, która nie idzie na kompromisy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak, ale było to 30 lat temu. Ciężko się patrzy na ten gameplay z becrowned
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kojarzycie The Devil Inside? Tak mi się kojarzy stylisyka z tego Becrowned, kurde swoją drogą zagrałby chłop w Devila tego.