Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 336,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Titanfall 2, Division 1, GTA 5 - tak to brzmi legitnie. No i Mario, Zelda i Metroid na starcie. Co jeszcze? Może Splatoon 4, Eternal Darkness Remake i nowe F-Zero?

Opublikowano
6 minut temu, Homelander napisał(a):

Titanfall 2, Division 1, GTA 5 - tak to brzmi legitnie. No i Mario, Zelda i Metroid na starcie. Co jeszcze? Może Splatoon 4, Eternal Darkness Remake i nowe F-Zero?

Division 1? Jaki jest tego sens na Switchu.

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Division 1? Jaki jest tego sens na Switchu.

Może okaże się, że Ubi robi remake 

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał(a):

Żeby kupić pudełko i postawić na półce. 

Poprawna odpowiedź, dziękuję:). 

Teraz, funditto napisał(a):

Może okaże się, że Ubi robi remake 

Do czerwca to Ubi może nie być w swoim starym formacie, raczej remake nie bardzo, bliżej remaster, ale o Div1 nie slyszalem, są natomiast duże leaki od dawna o Black Flag na Q3 2024. 

Opublikowano

giphy.gif?cid=6c09b952t9oxx45djswzxz1ivw

remaster na launch, proszę nie róbcie tego :/ niestety po premierze najnowszej (13letniej) giereczki na Switch tj Donkey Kong Country Returns HD i jej pułapie cenowym, ten leak wydaje się turbo wiarygodny 

hype opadł momentalnie, wezmę ale

Spoiler

nie będę się cieszył 

Opublikowano

To Division1 na switcha 2 to będzie ostatnia ostatnia szansa dla Ubi!

Opublikowano

Te informacje o potencjalnym wzroscie cen NSO to z jakiegos wiarygodnego przecieku?

Opublikowano

NSO to najwieksze gowno, I pisze to jak fan Nintendo z taka forma jak jest to dla mnie do zaorania.

Opublikowano
9 minutes ago, Hanza71 said:

NSO to najwieksze gowno, I pisze to jak fan Nintendo z taka forma jak jest to dla mnie do zaorania.

Nie przesadzaj, za taką cenę, szczególnie w rodzinie to może być

Opublikowano
  • Autor

Nie wygląda to dobrze.

Ilość tych wszystkich gier AAA zmierzających w błyszczących pudełeczkach zamkniętych w magicznych carcioszkach zmusza mnie do przebudowania mojej półeczkowej przestrzeni na te wszystkie sztosy.

Nintendo jednym prostym ruchem mogłoby mnie uwolnić od wielu pudełeczek wypuszczając gry z PS4 i Xboxa, póki co wiemy o Halo ale chciałbym takiego GoWa, TLoU itp żeby pogonić gry powtarzające się z innych systemów.

Opublikowano

Breath of the Wild jedna z gier zycia, ale remaster mnie nie interesuje. To akurat gra na raz. Tylko dla tych, ktorzy jeszcze jakims cudem nie zagrali. Ale zobaczymy sprzedaz.

Opublikowano

W 60 super się gra, jeszcze poprawiliby pop up i gra życia jeszcze lepsza. :banderas: ale i tak bym nie wziął bo narazie mi wystarczy botw:wujaszek:

Opublikowano

No fajne te są te plotkowane nowe Skyrimy w samolocie, ale tak czy siak, ja większość albo ograłem, albo mnie nie interesują. Jedynie MK9 i MP4 są ciekawe.

Opublikowano

Ta lista i tak widac, ze fejkowa. Chodzi o multiplatformy.

- The Division - po co? Czemu nie dwojka

- Cyberpunk - czy Redzi nie skonczyli z Red Engine?

- MS Flight Simulator - Series S dal jeszcze rade, ale czy jeszcze slabsza platforma da rade? Dziala na Steam Decku?

- GTA V - Rockstar moglo wydac na pierwszego Switcha i nigdy tego nie zrobilo (co mnie dziwi). Teraz skupia sie na promowaniu GTA 6.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Na s1 mogli nie chcieć dawać bo by nie uciągnął gta online a to ich jedyny motor napędowy. W tego plotkowanego rdra2 też nie uwierzę póki nie zobacze

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem co musiałoby wyjść na Switcha 2 w pudełku żebym tego nie kupił. Nawet takiego paździerza jak Metaphor bym wziął.

Opublikowano

Konkrety o nowej konsolce Nintendo dopiero w kwietniu...

Do tego czasu nie wychodzi na razie żadna nowa gra dla Nintendo Switch...

Może jestem starej daty - ale kupuję nową konsolę do gier... dla nowych gier. Póki nie będzie nowych gier, nowy sprzęt nie za bardzo mnie interesuje.

Będą nowe gry - będzie nowa konsolka :dunno:

Opublikowano
11 minut temu, Damk napisał(a):

Konkrety o nowej konsolce Nintendo dopiero w kwietniu...

Do tego czasu nie wychodzi na razie żadna nowa gra dla Nintendo Switch...

Może jestem starej daty - ale kupuję nową konsolę do gier... dla nowych gier. Póki nie będzie nowych gier, nowy sprzęt nie za bardzo mnie interesuje.

Będą nowe gry - będzie nowa konsolka :dunno:

Eee ciężko, żeby były przed premierą, bo jakbyś grał? Zapowiedzieli, ale nie potwierdzili MK9

Opublikowano
8 minut temu, Basior napisał(a):

Eee ciężko, żeby były przed premierą, bo jakbyś grał? Zapowiedzieli, ale nie potwierdzili MK9

Będzie nowe Mario Kart (czekam już 11 lat - jakoś mobilkę i Live: Home Circuit nie potrafię zaliczyć do pełnoprawnych odsłon) - będzie zakup day one prawdopodobnie...