Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

Bananza będzie na Yuzu ogrywana?

Nie nie, pewnie na S2 jak wyjdzie już model OLED. Wiadomo, że jest trochę ciśnienie, bo DK64 jedną z gier życia, ale jak patrzę na ofertę S2 Vs SD to znacznie bardziej przemawia do mnie ta druga.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 274,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

No to kup Decka, w czym problem? Będziesz zadowolony.

Opublikowano

Żaden problem - skoro sam zauważasz, że Deck jest dla Ciebie lepszy to będziesz zadowolony z zakupu. To nie była zaczepka.

Opublikowano

4 lata zaraz deck będzie na rynku a ten się dalej waha, zaraz będzie się wahać czy może lepiej Xbox Rog, a może czekać jednak do SD2 lub S2 OLED. I tak sobie czas mija i mija, a najlepiej to i tak spędzać go na pierdoleniu 24h na forum.

Opublikowano
1 hour ago, Paolo de Vesir said:

Wiadomka, człowiek się do wszystkiego przyzwyczai.

Zaś za 3 lata widzę oczami wyobraźni posty pokroju „OMG jak mogłem żyć bez OLEDa, jak ta Bananza teraz wygląda, w końcu prawdziwy HDR” i takie tam. ;)

Mam LG C4 i bez zażenowania gra się w trybie handheld.

Opublikowano
14 minut temu, Daffy napisał(a):

4 lata zaraz deck będzie na rynku a ten się dalej waha, zaraz będzie się wahać czy może lepiej Xbox Rog, a może czekać jednak do SD2 lub S2 OLED. I tak sobie czas mija i mija, a najlepiej to i tak spędzać go na pierdoleniu 24h na forum.

Pytanie - czy mam teraz POTRZEBĘ posiadania kolejnej platformy. Nie, nie mam, ale i na kolejny handheld przyjdzie czas.

Opublikowano

Wasze joycony też tak przeraźliwie skrzypią na tylniej ściance jak się je lekko naciśnie w trybie przenośnym? Matko bosko, na jedynce dużo złego można było powiedzieć o joyconach ale nie to że skrzypiały jakby były puste w środku.

Opublikowano

Chińczyk czy tajwanczyk?

Opublikowano

Ktoś tutaj nie grał w welcome tour, tam wszystko jest wytłumaczone czemu joycony muszą skrzypieć

Opublikowano
3 minuty temu, tlas napisał(a):

Wasze joycony też tak przeraźliwie skrzypią na tylniej ściance jak się je lekko naciśnie w trybie przenośnym? Matko bosko, na jedynce dużo złego można było powiedzieć o joyconach ale nie to że skrzypiały jakby były puste w środku.

Tylko lewy mi tak skrzypi, prawy nie.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Emtebe napisał(a):

Chiński skrzypi lewy, a Tajwański prawy.

Vietnamski* a reszta się zgadza

Opublikowano
48 minut temu, Rozi napisał(a):

Tylko lewy mi tak skrzypi, prawy nie.

Od zawsze z tą lewą stroną było coś nie tak!!!

Opublikowano
Godzinę temu, tlas napisał(a):

Wasze joycony też tak przeraźliwie skrzypią na tylniej ściance jak się je lekko naciśnie w trybie przenośnym?

tak, u mnie też jakies luzy na lewym na plecach, drażni to jak diabli

Opublikowano

Jest delikatny luz ale kompletnie mi to nie przeszkadza.

Jednak forma deski męczy przy dłuższych sesjach. Korzystam teraz z tej podpórki i gram pro padem xd i jest zajebiście.

Opublikowano

Dziwi mnie, że ktokolwiek oczekiwał betonowego zespolenia od rozdzielnych elementów złapanych magnesami.

W switchu v1 mnie to irytowało mocno i do oledziaka kupiłem pancerz spigena - nigdy więcej nic mi nie skrzypiało. Taki sam jest dostępny dla NSW2:

https://www.mediaexpert.pl/gaming/akcesoria-do-konsol/torby-i-etui/etui-spigen-rugged-armor-do-nintendo-switch-2-czarny

Opublikowano

Ale Ragusowi nawet nie chodziło o sztywność przymocowania joyconsów tylko o to że jak ściśniecie s00czki to skrzypią jak ps3 bo godzinnej sesji grania