Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Nie dopisałem - chodziło oczywiście o moc/jakość danej multiplatformy. Na początku opcja odpalania tytułu przenośnie ale od sukcesu Switcha sporo pojawiło się alternatyw (jasne, nie konsol ale jednak) i nie jest już to aż taka przewaga Switcha. Dalej jest konsolowy experience oczywiście.

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 339,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Poleci ktoś jakieś dobre szkło na konsole? Zagg, spigen?

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał(a):

1000004657-01.jpg

Steam deck rozjebany. W dodatku deck trzyma krócej baterie od s2 jakieś 3 razy i w cyberpunka w 30 klatkach na sd pogramy jakieś 27min wg digital foundry reggie

image-19.png

Sieczka

Opublikowano
5 hours ago, GearsUp said:

Ale kuszą żeby kupić tego Cyberka

No jak nie grałeś to polecam bardzo, fantastyczna gra.

Opublikowano

Lipa ogromna z tymi voucherami. No nic, chyba wykorzystam do Metroida ten ostatni raz i nie wiem w sumie czego jeszcze. Paper Mario TYOD?

Opublikowano

Tyle, że te gry miały swoje obniżki - z reguły są po 166 zł, więc i tak się opłaca kupować je odzielnie. Takie Zeldy czy Smash Bross to co innego, cała reszta która bywa na promocjach to chyba bez róznicy.

Opublikowano

Metroid będzie nową grą i cholera wie czy 70$ niego nie zaśpiewają. No a o Smasha prosił mnie syn kiedyś, więc może jest to okazja

Opublikowano

A jak jest z zelda na switch 2? Ten upgrade do gry jest w formie kodu? Chodzi mi o fizyczną wersję gry.

Edytowane przez rodi84

Opublikowano

image.png

BOTW/TOTK to są w sumie 2 gry w jednej w obu przypadkach:

• Zelda w wersji na pierwszego Switcha,

• Zelda z patchem, który odpala się, gdy gramy na Switchu 2.

Tak samo będzie z Metroidem i Kirbym.

Edytowane przez Di

Opublikowano

Okej, bo znalazłem sporo informacji o tym, że jednak jest jakiś kod dlc i że potem może być próblem ze sprzedażą.

Opublikowano

Jak kupisz karta z taką wersją, to nie. Ale możliwe, że ktoś gdzieś sprzedaje kody na upgrade.

Wielkiej różnicy w cenie przy odsprzedaży bym się nie spodziewał, na dłuższą metę. Wersja na Switcha już trzyma cenę jak powalona po tylu latach. Podaż jest ogromna. W niektórych krajach, nówkę na S2 można nawet teraz kupić taniej niż na S1.

Opublikowano
  • Autor

Na eshopie pojawiło się demko Wild Hearts S, sam jeszcze nie sprawdzałem bo mam zamówionego bożego Key Carda ale widziałem porównania, z gry kompletnie wycięto mgłę i wygląda teraz zupełnie inaczej niż na dużych konsolach. Osobiście bardziej mi się podoba bo obraz jest mniej rozmyty, wszystko wygląda ostrzej i ma lepszy kontrast

5t44hy.jpg

erfrtbgb.jpg

ffregtbgb.jpg

Opublikowano
39 minut temu, Wooyek napisał(a):

Jakie to etui ktoś tu polecał @Ukukuki bodaj?

Tego tomtoca?

Tak, świetne są jakościowo oraz nie są duże. O wiele lepsze niż te licencjonowane a sam materiał podobny do tych stosowanych w oryginalnym etui od Steam Decka. Używam od lat do Switcha 1 i wygląda jak nówka. Do dwójki też kupiłem z tej firmy.

No ale białego bym nie kupił xd

Opublikowano

Tam się wybiera kolor, też nie chce białego, jest kilka, ale czarny najbardziej praktyczny i taki wezmę, dzięki.

Opublikowano

Imo licencjonowane etui jest spoko, nie wiem w jakich warunkach musiałbym transportować konsolkę żeby się jej coś w nim stało. Kolorowe logo Tomtoca na czarnym to no-go, już wystarczy że Switch 2 ma kolorki na joyach yao

Opublikowano

No ja z S1 mam oryginalne etui Nintendo. Do dzisiaj jak nowe a mam od premiery konsoli.

Opublikowano

Ja mam oryginalne etui z Mario Odyssey, kupione w okolicach premiery gry. Przeżyło trzy Switche i teraz służy czwartemu. Kolory normalne, nic nie potargane :)