Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,4 tys.
  • Wyświetleń 341,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Nie żałuję bo nie kupiłem.

leo

Opublikowano

Ja żałuję, że nie kupiłem tego bezoledzia i mam nadzieję, że szybko naprawią błąd bo chciałbym popykać w ninja gaiden trilogy.

Opublikowano

Nie ma tematu z normalnymi newsami o Switchu 2, no ale... raczej dotyczy to Switcha 2.

Nintendo wydaje się nadal pracować nad dodatkiem doczepianego drugiego ekranu dla konsoli, o czym świadczy nowy patent w tej sprawie. Zazwyczaj nie robi się wielu kolejnych patentów tej samej rzeczy, jeśli się nad nią faktycznie nie pracuje. Oczywiście wiele z tego nigdy nie kończy na rynku, jednak w ostatnich latach widzieliśmy wiele produktów Nintendo, których funkcje najpierw poznaliśmy w ten sposób.

Coś kombinują, choć co chcą z tym niby zrobić, to nie wiadomo.

Opublikowano

Może do emu nds’a?

Ale to juz wyszło w sumie:

:)

Swoją drogą, właśnie ukończyłem Mario Rpg. Pierw na emu Snesa, potem na snes mini, teraz tu.

IMG_4072.jpeg

Fota, jpg 250 kb. Masakra, kompresja taka jak screeny w psx extreme w 1999. Nie mogli png? Może się to ustawia?

Opublikowano

Jutro Kirby Air Riders Direct

Direct będzie mieć 45 minut

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Bardzo jestem ciekaw co Sakurai wymyśli. Czas directu o jednej gierce chory xddd

Opublikowano

5 minut o gierce, 40 o "everyone is here" i Sakurai pokazujący jak sie w zakręt wchodzi każdą postacią.

Opublikowano

Co ciekawe to będzie Livestream, a nie jak zawsze puszczone video

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe czy będą rankingi i statystyki czy znowu codziennie będzie trzeba o tym czytać na forum.

Opublikowano
12 minut temu, GearsUp napisał(a):

Ciekawe czy będą rankingi i statystyki czy znowu codziennie będzie trzeba o tym czytać na forum.

Będzie dlss czy fsr1? Sakurai mam nadzieję że kupił welcome tour

Opublikowano
37 minut temu, voi tekku napisał(a):

5 minut o gierce, 40 o "everyone is here" i Sakurai pokazujący jak sie w zakręt wchodzi każdą postacią.

Jezusku byłoby miło

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Daffy napisał(a):

Będzie dlss czy fsr1? Sakurai mam nadzieję że kupił welcome tour

Nie będzie bo w WT nie było nic o DLSS

Opublikowano

120fps, rankedy, duża zawartość online i offline, duży tytuł, a nie dziwadło robione przez 20 fagow po godzinach, data directu nie przypadkowa bo będą ją promować na stanowiskach od środy na gamescom i była to skrywana niespodzianka

Opublikowano

Ale byśmy mieli zonka, jakby się okazało, że to DLC do Mario Kart World

Opublikowano

To będzie powrót do czasów Nintendo 64, gdzie połowa popularnych gier to były ścigałki, nie ma odwrotu.

Kurde, taki Star Wars Racer na N64 to może najpopularniejsza gra, o której nigdy nie słyszę by ktokolwiek mówił. Beetle był zajebisty... Diddy zaraz po Mario... Crus'n... Snowboardy, łódki i rowery od Nintendo... to były czasy na podpinanie czwartego pada (chociaż w sumie część gier miała tylko 2 graczy splitscreen nawet na N64).

Opublikowano

Ja osobiście uwielbiam gatunek gier wyścigowych, więc w sumie może Switch 2 okaże się konsolą skrojoną pode mnie D

Opublikowano

Zamiast tego kosza na wózkach inwalidzkich mogli zrobić w sumie wyścigi...

Opublikowano
48 minutes ago, ogqozo said:

To będzie powrót do czasów Nintendo 64, gdzie połowa popularnych gier to były ścigałki, nie ma odwrotu.

Kurde, taki Star Wars Racer na N64 to może najpopularniejsza gra, o której nigdy nie słyszę by ktokolwiek mówił. Beetle był zajebisty... Diddy zaraz po Mario... Crus'n... Snowboardy, łódki i rowery od Nintendo... to były czasy na podpinanie czwartego pada (chociaż w sumie część gier miała tylko 2 graczy splitscreen nawet na N64).

Star Wars Racer zajebisty, mam bundle z konsolą. Diddy Kong jest lepsze niż Mario Kart 64, wiecej contentu i singiel jak w CTR. Z mniej znanych spoko jeszcze jest Extreme G.

Opublikowano

Oprócz wymienionych sztosów jeszcze F-Zero X - chyba jedyna gra na Nintendo 64, która działała w 60 FPSach