Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 12 minut temu, GearsUp napisał(a):Niezłe anomalie będą wychodziły, ktoś porównał Xeno X przenośnie do tego z patchem S2. No i tryb systemowy tak nie szumi jak ten upscallerJa i tak kupię dla trybu zadokowanego bo tam będzie lepiej ale jak ktoś gra tylko przenośnie to nie widzę sensu kupowania wersji S2.30fps vs 60 fps?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 7 minut temu, Daffy napisał(a):30fps vs 60 fps?No pomijając to
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jakość obrazu lepsza z boostem, ale to nadal 30fps. To ja już wolę trochę gorszy obraz i dwa razy wyższą wydajność, bo w gry - uwaga, niespodzianka - się gra.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 2 godziny temu, Daffy napisał(a):Xeno i bayo3 właśnie sprawdzałem z boostem przenośnie Które Xeno sprawdzałeś ? Duża poprawa ?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 8 minut temu, funditto napisał(a):Które Xeno sprawdzałeś ? Duża poprawa ?3Ostrzej, wreszcie czasy totalnego mleka przy gierkach z S1 na S2 przenośnie odeszły w zapomnienie. Na świecie była tylko jedna osoba, która twierdziła że te gierki wyglądały lepiej na S2 i był to nasz gerrapa. Obecnie jest tak jak mi się marzyło i tu pisałem, że być powinno nawet przed premierą S2
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor 15 minut temu, Daffy napisał(a):3Ostrzej, wreszcie czasy totalnego mleka przy gierkach z S1 na S2 przenośnie odeszły w zapomnienie. Na świecie była tylko jedna osoba, która twierdziła że te gierki wyglądały lepiej na S2 i był to nasz gerrapa. Obecnie jest tak jak mi się marzyło i tu pisałem, że być powinno nawet przed premierą S2Mieszasz sprawy. Ty mówiłeś o tym, że w gry 720p nie da się grać na screenie 1080p a ja mówiłem, że dużej różnicy nie ma. Boost to zupełnie coś innego bo teraz mamy 1080p na 1080p czyli rozdziałkę większą niż na Steam Decku i gry wyglądają świetnie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Nie no update gamecharger dla biblioteki S1 jak chcemy ogrywać ją przenośnie na S2Sprawdziłem xeno3 i bayo3, bayo3 przenośnie teraz ostre i bite 60fps. Luigi Mansion3 przenośnie na S2 wygląda jak tytuł pisany natywnie na S2. Nie ma absolutnie do czego się przyczepić.Nawet olewam dodatek do Wondera bo mam w dupie te atrakcje do coopa, a wyższą rozdzielczość przenośnie dostałem dziś w gratisie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. To się nazywa Ultimate Shadowdrop! Wygląda na to, że Nintendo mi sprzedało Switcha 2 (dopiero teraz) :) Czy ktoś ma Xeno2, żeby sprawdzić u siebie?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Co prawda jestem w pracy, ale redditom bardzo się teraz XCX2 podoba.PrzedPoI jakieś porównania z zoomem:
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Macie może Astral Chain by obadać? Chciałem to ograć na S2 właśnie, ale brakowało impulsu do zakupu.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 godziny temu, GearsUp napisał(a):Niezłe anomalie będą wychodziły, ktoś porównał Xeno X przenośnie do tego z patchem S2. No i tryb systemowy tak nie szumi jak ten upscallerJa i tak kupię dla trybu zadokowanego bo tam będzie lepiej ale jak ktoś gra tylko przenośnie to nie widzę sensu kupowania wersji S2.To wciąż 60 klatek ws 27 z wersji S1, ja nawet z szumami wolę grać płynniej.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 8 minut temu, Amer napisał(a):Macie może Astral Chain by obadać? Chciałem to ograć na S2 właśnie, ale brakowało impulsu do zakupu.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Idealnie, bo akurat kończę Pokemon Fire Red (zostało mi do złapania jeszcze 5 legend: Moltres, Ho-oh, Lugia i Mewtwo, Deoxys i koniec) i ostatni rozdział Xenoblade Chronicles X (+DLC), więc pod koniec miesiąca znowu Xenoblade 2
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Gry mające wyższą rozdzielczość nie będą widoczne na obrazkach zrzucanych tak o przez ludzi, bo nie zmieniono nadal tego, że zrzuty ekranu i filmiki robione w systemie są nadal w rozdzielczości 1280x720 (dla gier w wersji S1 ofkoz). Dlatego niektórzy wrzucają nagrania ekranu komórką. A większość ludzi po prostu mówi, że im się podoba.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Zajebiste info, coś co powinno być od premiery S2 dali dopiero teraz. Trzeba zatem wrócić do grania w Astral Chain
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, Emtebe napisał(a):Zajebiste info, coś co powinno być od premiery S2 dali dopiero teraz. Trzeba zatem wrócić do grania w Astral Chain Niestety 60fps ci magicznie nie doda
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nic ci nie doda 60fps bez zgody developera niestety mimo, że jest to możliwe.XSX tez ma te fps boosty i upscalery z których mało co korzysta poza starymi grami microsoftu z x360 i kilkunastoma z kilkuset gier 3rd party.Do takiego Bloodborne to tez by pewnie jakis junior w sony w jeden dzien napisal patcha zmieniajacego fps cap na 60 na ps5
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, Emtebe napisał(a):Trzeba zatem wrócić do grania w Astral Chain Z tym że z wideo który wcześniej wrzucił Pan Bzdurny wynika, że akurat Astral jakoś szalenie nie zyskał chyba. Nad czym w sumie moooocno ubolewam bo chodzi ta gierka za mną fest. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Amer
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, Daffy napisał(a):Niestety 60fps ci magicznie nie dodaWiem, ale ja z tych, co zamiast 60fps ustawiają suwak na priorytet wyższej rozdzielczości w grach
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Amer napisał(a):Z tym że z wideo który wcześniej wrzucił Pan Bzdurny wynika, że akurat Astral jakoś szalenie nie zyskał chyba. Nad czym w sumie moooocno ubolewam bo chodzi ta gierka za mną fest.Odpaliłem doslownie na kilka minut, sprawdzilem oba mody i faktycznie na pierwszy rzut oka niewiele się zmienia, ALE, gra wyglądała dobrze (bardzo!) i dobrze działała na Switchu pierwszym w hh, więc cudów nie będzie. Handheld Mode Boost dużo daje np w Xeno 2 które przenośnie wyglądało strasznie. Astral Chain ktory zawsze wyglądał dobrze wiadomo że zyska niewiele. Nie wiem nad czym tu ubolewać. No nie widzę powodów żeby sie powstrzymywać od zagrania skoro Astral Cie interesuje.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Większość visual novelek z pierwszego switcha jest właśnie chwalona za lepsza jakość czcionki i ostrość po tym updacie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tak na szybko to RE5 i RE6 obraz żyleta. Piękny update dało N. Szkoda, że zapomnieli go dać z premierą konsoli.