Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Teraz, GearsUp napisał(a):Bananza będzie na Yuzu ogrywana?Nie nie, pewnie na S2 jak wyjdzie już model OLED. Wiadomo, że jest trochę ciśnienie, bo DK64 jedną z gier życia, ale jak patrzę na ofertę S2 Vs SD to znacznie bardziej przemawia do mnie ta druga.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 18 minut temu, Bzduras napisał(a):No to kup Decka, w czym problem? Będziesz zadowolony.W czym problem, że tak ja zapytam kolego? Miał pytanie Gears to dostał odpowiedz.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Żaden problem - skoro sam zauważasz, że Deck jest dla Ciebie lepszy to będziesz zadowolony z zakupu. To nie była zaczepka.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 4 lata zaraz deck będzie na rynku a ten się dalej waha, zaraz będzie się wahać czy może lepiej Xbox Rog, a może czekać jednak do SD2 lub S2 OLED. I tak sobie czas mija i mija, a najlepiej to i tak spędzać go na pierdoleniu 24h na forum.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 hour ago, Paolo de Vesir said:Wiadomka, człowiek się do wszystkiego przyzwyczai.Zaś za 3 lata widzę oczami wyobraźni posty pokroju „OMG jak mogłem żyć bez OLEDa, jak ta Bananza teraz wygląda, w końcu prawdziwy HDR” i takie tam. ;)Mam LG C4 i bez zażenowania gra się w trybie handheld.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 14 minut temu, Daffy napisał(a):4 lata zaraz deck będzie na rynku a ten się dalej waha, zaraz będzie się wahać czy może lepiej Xbox Rog, a może czekać jednak do SD2 lub S2 OLED. I tak sobie czas mija i mija, a najlepiej to i tak spędzać go na pierdoleniu 24h na forum.Pytanie - czy mam teraz POTRZEBĘ posiadania kolejnej platformy. Nie, nie mam, ale i na kolejny handheld przyjdzie czas.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Wasze joycony też tak przeraźliwie skrzypią na tylniej ściance jak się je lekko naciśnie w trybie przenośnym? Matko bosko, na jedynce dużo złego można było powiedzieć o joyconach ale nie to że skrzypiały jakby były puste w środku.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ktoś tutaj nie grał w welcome tour, tam wszystko jest wytłumaczone czemu joycony muszą skrzypieć
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 3 minuty temu, tlas napisał(a):Wasze joycony też tak przeraźliwie skrzypią na tylniej ściance jak się je lekko naciśnie w trybie przenośnym? Matko bosko, na jedynce dużo złego można było powiedzieć o joyconach ale nie to że skrzypiały jakby były puste w środku.Tylko lewy mi tak skrzypi, prawy nie.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor Teraz, Emtebe napisał(a):Chiński skrzypi lewy, a Tajwański prawy.Vietnamski* a reszta się zgadza
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 48 minut temu, Rozi napisał(a):Tylko lewy mi tak skrzypi, prawy nie.Od zawsze z tą lewą stroną było coś nie tak!!!
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Godzinę temu, tlas napisał(a):Wasze joycony też tak przeraźliwie skrzypią na tylniej ściance jak się je lekko naciśnie w trybie przenośnym?tak, u mnie też jakies luzy na lewym na plecach, drażni to jak diabli
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jest delikatny luz ale kompletnie mi to nie przeszkadza.Jednak forma deski męczy przy dłuższych sesjach. Korzystam teraz z tej podpórki i gram pro padem xd i jest zajebiście.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dziwi mnie, że ktokolwiek oczekiwał betonowego zespolenia od rozdzielnych elementów złapanych magnesami.W switchu v1 mnie to irytowało mocno i do oledziaka kupiłem pancerz spigena - nigdy więcej nic mi nie skrzypiało. Taki sam jest dostępny dla NSW2:https://www.mediaexpert.pl/gaming/akcesoria-do-konsol/torby-i-etui/etui-spigen-rugged-armor-do-nintendo-switch-2-czarny
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ale Ragusowi nawet nie chodziło o sztywność przymocowania joyconsów tylko o to że jak ściśniecie s00czki to skrzypią jak ps3 bo godzinnej sesji grania
Opublikowano 50 minut temu50 min Drag Drive fajnie się grało na evencie, mając po 3 TV ustawione dla ekipy obok siebie i sporo miejsca na szuranie po stole, ale cała gra pachnie strasznym niedojebaniem. Nie mówią nic o zawartości tej gry, nic nie pokazują - to ma być jeden mecz w pustej przestrzeni na niepomalowanym asfalcie i tyle? 10 sekund gameplayu jako zwiastun na 2 miesiące przed premierą... Zazwyczaj się pokazuje różne rzeczy w takim zwiastunie, różne tryby, akcje. Brzmi jak zmarnowanie pomysłu na grę, której bez zawartości prawie nikt nie kupi. Nintendo nadal ma trend rozczarowywania ilością kontentu w wielu swoich grach (nie wszystkich, ale wielu), nie wiem jak mało musi być tutaj, że to sprzedają za 20 euro.
Opublikowano 43 minuty temu43 min Ogólnie niby też chcą w okolicach premiery wrzucić coś co wykorzystuje unikalne funkcje konsoli tak jak przy switch1 ale pakiet welcome tour &drag x drive nie umywa się do 12switch&arms&snipperclips mimo tego że daleko im było do idealnych