Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

fiu, fiu notbad no, no aż mi się przypomniało jak posiadając NS1 oglądałem pokaz za pokazem i nie czułem żadnych emocji. Tak jak teraz.

• Odpowiedzi 5,9 tys.
  • Wyświetleń 314,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano

Beka w ujj, słabizna totalna. Cieszy jedynie mhs3 i octo0

Opublikowano
  • Autor

Romancing Saga 2 miałem brać na Switcha 1 a tu S2 Edition wpadło, to jest płatny upgrade czy za free? Miało dopisek, że Available Today

Opublikowano

Nintendo się skończyło czy jeszcze nie? Czekam na opinie ekspertów.

Opublikowano
Just now, kudlaty88 said:

Nintendo się skończyło czy jeszcze nie? Czekam na opinie ekspertów.

Nie bo to nie był pokaz Nintendo.

Opublikowano

Star Wars Outlaws w tych 20fps w porywach na zwiastunie to już z dlss czy fsr1 @GearsUp ?

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Daffy napisał(a):

Star Wars Outlaws w tych 20fps w porywach na zwiastunie to już z dlss czy fsr1 @GearsUp ?

Wyglądało fatalnie ale ci co będą chcieli ograć w takiej jakości przynajmniej mają taką możliwość. Ogrywali W3 na S1 to tu nie będzie gorzej

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Wyglądało fatalnie ale ci co będą chcieli ograć w takiej jakości przynajmniej mają taką możliwość. Ogrywali W3 na S1 to tu nie będzie gorzej

Fatalnie wyglądały, ale cutscenki, bo trailer skrzętnie ukrywał jakiekolwiek fragmenty gameplayu w otwartej przestrzeni. kekw

Ofc to wciąż najlepsza wersja dostępna na S2, więc nie jest źle.

Opublikowano
Godzinę temu, TomciooPL napisał(a):

Moje typy: RE4, RDR2, Wiedźmin 3: NS2 Edition + nowa Mafia z datą premiery na NS2

Swoje typy mogę tylko skomentować po Direkcie tak:

beka

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Fatalnie wyglądały, ale cutscenki, bo trailer skrzętnie ukrywał jakiekolwiek fragmenty gameplayu w otwartej przestrzeni. kekw

Ofc to wciąż najlepsza wersja dostępna na S2, więc nie jest źle.

Tragedii nie ma

re6g6ytjyj.jpg

Opublikowano

Kiedyś potrafili zaklepac deal na czasowa ekskluzywność dla octopath czy mh stories2. Dziś w directcie chyba nic time exem nie było?

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Daffy napisał(a):

Kiedyś potrafili zaklepac deal na czasowa ekskluzywność dla octopath czy mh stories. Dziś w directcie chyba nic time exem nie było?

MH Stories nigdy nie było time exclusive na S1

Opublikowano
15 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Nie bo to nie był pokaz Nintendo.

No po części dla tego pytam,ciekawi mnie kiedy Nintendo pokaże coś fajnego na S2 a nie szybkie przeróbki że switcha.

Opublikowano

Może oni tak specjalnie żeby pokazać że third party chujowe i liczą się tylko wykastrowane gokarty za 3,5 bomby w całości na karcie!!

Jak te outlawsy i cronosy wyglądają na tym sprzęcie, ja pierdole kekw

Opublikowano
7 minut temu, Daffy napisał(a):

Kiedyś potrafili zaklepac deal na czasowa ekskluzywność dla octopath czy mh stories. Dziś w directcie chyba nic time exem nie było?

Do tego Octopath 0 to port moblilki Champions of Continent z dodanym predefiniowanym protagonistą, budowaniem, dodatkowo i tak dostępne też na S1.

Opublikowano

Przekartkowałem na szybko ten pokaz i gdybym został te pół godziny dłużej w pracy żeby to obejrzeć to pewnie czułbym się teraz obrabowany z czasu.

Opublikowano

Na pewno kazda z pokazanych gierek znajdzie grono zwolennikow ale ja sie nie zapisuje do zadnego z fanklubow

Oprocz Hyrule Warriors, ale i tak jesten niepocieszony, ze nie pokazali wiecej z rozgrywki, wojownikow, etc. No ale to wiem przynajmniej, ze bedzie moja gra

A tak patrzac na jeden z dzisiejszych statusow na forum, to faktycznie gierki o ktorych mysle, ze bym je najbardziej chcial, to sa pieprzone behemoty pojemnosciowe, ze pewnie wyjda na tych key cartach a tego patykiem nie dotkne, wiec chyba dochodzi powoli do mnie, ze do grania w takie sztosy jak RE4 i RDRii bedzie trzeba nadal uzywac telewizora

Nadzieja umiera ostatnia

Wyglada na to, ze NS2 do konca roku bedzie oferowac dla mnie osobiscie dwa wielkie hity, podsumowujac jestem zadowolny, ze nie kupilem poki co bowej konsoli, raz ze wolalbym wersje lite a dwa odkrywam nadal gierki na NS1 wiec wszystko gra

Opublikowano

!

8 minut temu, jimmy napisał(a):

Jak te outlawsy i cronosy wyglądają na tym sprzęcie, ja pierdole kekw

ale Unreal Engine 5 na kalkulatorze to ty szanuj. generalnie dowiedzieliśmy się że UE5 skaluje się do ultra-low. i że jest bezsensowne.

Opublikowano

Jedynie ta action gierka od square fajnie wygląda, reszta śmieciareczka albo to co już było znane.

Opublikowano
29 minut temu, GearsUp napisał(a):

MH Stories nigdy nie było time exclusive na S1

Oczywiście że było, mhs2 konsolowa ekskluzywność na trzy lata

25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Do tego Octopath 0 to port moblilki Champions of Continent z dodanym predefiniowanym protagonistą, budowaniem, dodatkowo i tak dostępne też na S1.

O kurwa, nie wiedziałem lol xddd

Ciekawe czy cokolwiek z dzisiejszego biedajrektu wyjdzie prawilnie na cardridzu w całości na S2

Opublikowano
  • Autor

10$ 1440p w docku + 60fps, świetna turówka

cYFs4rV.png