Opublikowano 19 godzin temu19 godz. fiu, fiu no, no aż mi się przypomniało jak posiadając NS1 oglądałem pokaz za pokazem i nie czułem żadnych emocji. Tak jak teraz.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor Romancing Saga 2 miałem brać na Switcha 1 a tu S2 Edition wpadło, to jest płatny upgrade czy za free? Miało dopisek, że Available Today
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Nintendo się skończyło czy jeszcze nie? Czekam na opinie ekspertów.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Just now, kudlaty88 said:Nintendo się skończyło czy jeszcze nie? Czekam na opinie ekspertów.Nie bo to nie był pokaz Nintendo.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Star Wars Outlaws w tych 20fps w porywach na zwiastunie to już z dlss czy fsr1 @GearsUp ?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor Teraz, Daffy napisał(a):Star Wars Outlaws w tych 20fps w porywach na zwiastunie to już z dlss czy fsr1 @GearsUp ?Wyglądało fatalnie ale ci co będą chcieli ograć w takiej jakości przynajmniej mają taką możliwość. Ogrywali W3 na S1 to tu nie będzie gorzej
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Wyglądało fatalnie ale ci co będą chcieli ograć w takiej jakości przynajmniej mają taką możliwość. Ogrywali W3 na S1 to tu nie będzie gorzejFatalnie wyglądały, ale cutscenki, bo trailer skrzętnie ukrywał jakiekolwiek fragmenty gameplayu w otwartej przestrzeni. Ofc to wciąż najlepsza wersja dostępna na S2, więc nie jest źle.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Godzinę temu, TomciooPL napisał(a):Moje typy: RE4, RDR2, Wiedźmin 3: NS2 Edition + nowa Mafia z datą premiery na NS2Swoje typy mogę tylko skomentować po Direkcie tak:
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Fatalnie wyglądały, ale cutscenki, bo trailer skrzętnie ukrywał jakiekolwiek fragmenty gameplayu w otwartej przestrzeni. Ofc to wciąż najlepsza wersja dostępna na S2, więc nie jest źle.Tragedii nie ma
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Kiedyś potrafili zaklepac deal na czasowa ekskluzywność dla octopath czy mh stories2. Dziś w directcie chyba nic time exem nie było?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor 1 minutę temu, Daffy napisał(a):Kiedyś potrafili zaklepac deal na czasowa ekskluzywność dla octopath czy mh stories. Dziś w directcie chyba nic time exem nie było?MH Stories nigdy nie było time exclusive na S1
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 15 minut temu, Czoperrr napisał(a):Nie bo to nie był pokaz Nintendo.No po części dla tego pytam,ciekawi mnie kiedy Nintendo pokaże coś fajnego na S2 a nie szybkie przeróbki że switcha.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Może oni tak specjalnie żeby pokazać że third party chujowe i liczą się tylko wykastrowane gokarty za 3,5 bomby w całości na karcie!!Jak te outlawsy i cronosy wyglądają na tym sprzęcie, ja pierdole
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 7 minut temu, Daffy napisał(a):Kiedyś potrafili zaklepac deal na czasowa ekskluzywność dla octopath czy mh stories. Dziś w directcie chyba nic time exem nie było?Do tego Octopath 0 to port moblilki Champions of Continent z dodanym predefiniowanym protagonistą, budowaniem, dodatkowo i tak dostępne też na S1.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Przekartkowałem na szybko ten pokaz i gdybym został te pół godziny dłużej w pracy żeby to obejrzeć to pewnie czułbym się teraz obrabowany z czasu.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Na pewno kazda z pokazanych gierek znajdzie grono zwolennikow ale ja sie nie zapisuje do zadnego z fanklubowOprocz Hyrule Warriors, ale i tak jesten niepocieszony, ze nie pokazali wiecej z rozgrywki, wojownikow, etc. No ale to wiem przynajmniej, ze bedzie moja graA tak patrzac na jeden z dzisiejszych statusow na forum, to faktycznie gierki o ktorych mysle, ze bym je najbardziej chcial, to sa pieprzone behemoty pojemnosciowe, ze pewnie wyjda na tych key cartach a tego patykiem nie dotkne, wiec chyba dochodzi powoli do mnie, ze do grania w takie sztosy jak RE4 i RDRii bedzie trzeba nadal uzywac telewizoraNadzieja umiera ostatniaWyglada na to, ze NS2 do konca roku bedzie oferowac dla mnie osobiscie dwa wielkie hity, podsumowujac jestem zadowolny, ze nie kupilem poki co bowej konsoli, raz ze wolalbym wersje lite a dwa odkrywam nadal gierki na NS1 wiec wszystko gra
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. !8 minut temu, jimmy napisał(a):Jak te outlawsy i cronosy wyglądają na tym sprzęcie, ja pierdole ale Unreal Engine 5 na kalkulatorze to ty szanuj. generalnie dowiedzieliśmy się że UE5 skaluje się do ultra-low. i że jest bezsensowne.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jedynie ta action gierka od square fajnie wygląda, reszta śmieciareczka albo to co już było znane.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 29 minut temu, GearsUp napisał(a):MH Stories nigdy nie było time exclusive na S1Oczywiście że było, mhs2 konsolowa ekskluzywność na trzy lata25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Do tego Octopath 0 to port moblilki Champions of Continent z dodanym predefiniowanym protagonistą, budowaniem, dodatkowo i tak dostępne też na S1.O kurwa, nie wiedziałem lol xdddCiekawe czy cokolwiek z dzisiejszego biedajrektu wyjdzie prawilnie na cardridzu w całości na S2