Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Godzinę temu, jimmy napisał(a):Bardzo fajna i niecodzienna decyzja. Biorąc pod uwagę jak to się odbywa w branży w obecnych czasach to chciałbym żeby wszyscy tak robili zamiast wypuścić grę a później ją łatać.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 5 minut temu, GearsUp napisał(a):Bardzo fajna i niecodzienna decyzja. Biorąc pod uwagę jak to się odbywa w branży w obecnych czasach to chciałbym żeby wszyscy tak robili zamiast wypuścić grę a później ją łatać.Spokojnie. Może wypuszczą później, ale i tak ją będą do skutku łatać
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 51 minutes ago, GearsUp said:Bardzo fajna i niecodzienna decyzja. Biorąc pod uwagę jak to się odbywa w branży w obecnych czasach to chciałbym żeby wszyscy tak robili zamiast wypuścić grę a później ją łatać.Zgadzam się. Nie ma co wypuszczać niegrywalnych portów, w przypadku których racjonalne będzie tylko czekanie z zakupem na patche.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jak te bordery dzialaja jak gowno na mocnych configach to nic dziwnego, ze opozniaja wersje na najslabszy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dobra decyzja. Faktycznie. Nintendo i Take Two jak wujek Stalin. Wszak mógł zabić
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minutes ago, Mustang said:Ale co ma do opóźnienia B4 Nintendo?Strzelam, że certyfikację. Jakoś mi się wierzyć nie chce, że Take Two, jedne z najbardziej chciwych growych korpo tak samo z siebie by opóźniło grę. Widocznie była totalnie niegrywalna i nawet Nintendo nie chciało jej puścić
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To jest opóźnienie bez podania nowej daty i to na tydzień przed premierą. Pudła (bez gry) już dawno na magazynach. To nie jest normalne przesunięcie, tam musi być przepotężna sraka z tą wersją co jest oczywiście winą dewelopera.BTW. wychodzi prawdziwa siła key carda, karty już gotowe w sklepach, ale nikt nie zobaczy krapiszona, yebani geniusze z Kioto
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wydawca przesuwa premiere bo odwalili fuszerke nawet większą niż na innych konsolach, ale to wina nintendo. Jimmy? Powiedziałbym że niedorozwinięty gość, ale to zwykły debil
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To chodzi do 30 fps na z1 extreme z tdp 30W, więc będą mieli trochę do optymalizowania na tych 9W(?) s2.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, grzybiarz napisał(a):Na eshopie jest demko bananzy.W ogóle tych dem sporo, więcej niż w czasach ps4.Podoba mi się to, na plejach jakoś nie chciało mi się ściągać demo, a teraz połowa ściągniętych gierek na s2 to dema. Wczoraj złapałem shinobi i iwakura aria.