Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, jimmy napisał(a):

reggie

Bardzo fajna i niecodzienna decyzja. Biorąc pod uwagę jak to się odbywa w branży w obecnych czasach to chciałbym żeby wszyscy tak robili zamiast wypuścić grę a później ją łatać.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 384,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• ogqozo
    ogqozo

Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
5 minut temu, GearsUp napisał(a):

Bardzo fajna i niecodzienna decyzja. Biorąc pod uwagę jak to się odbywa w branży w obecnych czasach to chciałbym żeby wszyscy tak robili zamiast wypuścić grę a później ją łatać.

Spokojnie. Może wypuszczą później, ale i tak ją będą do skutku łatać leo

Opublikowano
51 minutes ago, GearsUp said:

Zgadzam się. Nie ma co wypuszczać niegrywalnych portów, w przypadku których racjonalne będzie tylko czekanie z zakupem na patche.

Opublikowano

Jak te bordery dzialaja jak gowno na mocnych configach to nic dziwnego, ze opozniaja wersje na najslabszy.

Opublikowano

Dobra decyzja. Faktycznie. Nintendo i Take Two jak wujek Stalin. Wszak mógł zabić

Opublikowano
3 minutes ago, Mustang said:

Ale co ma do opóźnienia B4 Nintendo?

Strzelam, że certyfikację. Jakoś mi się wierzyć nie chce, że Take Two, jedne z najbardziej chciwych growych korpo tak samo z siebie by opóźniło grę. Widocznie była totalnie niegrywalna i nawet Nintendo nie chciało jej puścić

Opublikowano

To jest opóźnienie bez podania nowej daty i to na tydzień przed premierą. Pudła (bez gry) już dawno na magazynach. To nie jest normalne przesunięcie, tam musi być przepotężna sraka z tą wersją co jest oczywiście winą dewelopera.

BTW. wychodzi prawdziwa siła key carda, karty już gotowe w sklepach, ale nikt nie zobaczy krapiszona, yebani geniusze z Kioto banderas

Opublikowano

Wydawca przesuwa premiere bo odwalili fuszerke nawet większą niż na innych konsolach, ale to wina nintendo. Jimmy? Powiedziałbym że niedorozwinięty gość, ale to zwykły debil

Opublikowano

To chodzi do 30 fps na z1 extreme z tdp 30W, więc będą mieli trochę do optymalizowania na tych 9W(?) s2.

Opublikowano
2 godziny temu, grzybiarz napisał(a):

Na eshopie jest demko bananzy.

W ogóle tych dem sporo, więcej niż w czasach ps4.

Podoba mi się to, na plejach jakoś nie chciało mi się ściągać demo, a teraz połowa ściągniętych gierek na s2 to dema. Wczoraj złapałem shinobi i iwakura aria.