Opublikowano 25 lipca25 lip 6 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Jakie gry masz na mysli? Podaj kilka przykladow, bo moze mi ulecialo z tymi portamiPodam tylko gry na które ja czekałem i chciałem ogrywać na s2 ale jak wyszły to były z różnych względów chujowe:ShinobiNinja gaiden ragebound Sonic x shadow generations Sonic Frontiers wersja s2 Dragon ball sparkin zero 30 FPS na s2 Plus rozmazane gówno Castlevania nowa tylko 30fpsNie będę szukał na siłę gier które mnie nie interesują bo lista byłaby sporo dłuższa.Nawet Pupcio marudził np na skandaliczny port persony 3r.
Opublikowano 25 lipca25 lip Ninja gaiden ragebound ogrywałem jakoś chwilę po premierze i było sztywniutkie 60fps na S2Shinobi było rozmazane przenośnie ale patchem też ogarnęli na S2, a za chwilę wogole edycja dedykowana S2 więc i dock dostanie boosta
Opublikowano 25 lipca25 lip Jak można sobie tak spierdolić premierę cudownej Code Weroniczki grając na 7" w najgorszą wersję? I jeszcze powtarzając sobie że przecież jestem pod kołderką i najlepiej tak grać RE.To trzeba być Pupciem gejmingu
Opublikowano 25 lipca25 lip Wiedziałem że wywołam toksyka z lasu spadaj zielony pajacu każdy sobie gra jak chce. Ty np.jesteś chory psychicznie i kupujesz gry nintendo cyfrowo
Opublikowano 25 lipca25 lip 34 minuty temu, Pupcio napisał(a):każdy sobie gra jak chce34 minuty temu, Pupcio napisał(a):jesteś chory psychicznie i kupujesz gry nintendo cyfrowo:)
Opublikowano 25 lipca25 lip Nawet słowem bym o tym nie wspomniał no ale jak przeprowadzasz ataki bo ktoś sobie gra przenośnie w jakąś gierke no to nie ma co sie hamować. Typowe zachowanie TOKSYKA. Najpierw atakuje a później zgrywa ofiare
Opublikowano 25 lipca25 lip Najlepsza wersja alien isolation a teraz najlepsza wersja SomyCiekawe kiedy ich następna gra Ontos. Czekam w chuj.Amnestia bunker też ogrywałem niedawno, wchuj dobry prawdziwy survival horror.
Opublikowano 25 lipca25 lip 2 godziny temu, devilbot napisał(a):Najlepsza wersja alien isolation a teraz najlepsza wersja SomyCiekawe kiedy ich następna gra Ontos. Czekam w chuj.Amnestia bunker też ogrywałem niedawno, wchuj dobry prawdziwy survival horror.Soma straszny stedniak. Nawet lepsza grafika i plynnosc jej nie uratuja
Opublikowano 25 lipca25 lip Soma średniak?Dla mnie petarda, ze świetnym endingiem.Natimiast pytanie jest jedno.Kiedy nowe gry?
Opublikowano 26 lipca26 lip Żaden średniak. Genialny tytuł. Ferdek po prostu chciał obrazić grę którą lubię bo napisałem wcześniej brzydko o Nintendo.A co do nowych gier to właśnie gram w splatoon riders i nie mogę się oderwać, a zafoliowane leży nadal rythm paradise. Na szczęście nie są to pewnie jakieś długie gry to wyrobie się tuż przed nowym fire emblem.Jedno w dzisiejszych czasach w tej skurwiałej branży jest pewne i jest to line up first party gier od Nintendo.
Opublikowano 26 lipca26 lip 19 minut temu, devilbot napisał(a):Żaden średniak. Genialny tytuł. Ferdek po prostu chciał obrazić grę którą lubię bo napisałem wcześniej brzydko o Nintendo.A co do nowych gier to właśnie gram w splatoon riders i nie mogę się oderwać, a zafoliowane leży nadal rythm paradise. Na szczęście nie są to pewnie jakieś długie gry to wyrobie się tuż przed nowym fire emblem.Jedno w dzisiejszych czasach w tej skurwiałej branży jest pewne i jest to line up first party gier od Nintendo.No co ty :) gramy do jednej bramki. Po prostu nie zgadzalem sie z opinia, ze az tak chu*owo jest swiecie nintendo.A soma serio nie siadla mi specjalnie. A z takich mniej oczywistych horrorkow "Total Chaos" sobie sprawdz Edytowane 26 lipca26 lip przez Pierre Deck
Opublikowano 31 lipca31 lip Święto graczy! Chłopy sobie przypomniały że trzeba coś wrzucić do zakładki gaycubaGrałem kiedyś chwile, sterowanie dziwne, ale fajny klimacik to dam jeszcze raz szanse dla Mariana
Opublikowano 31 lipca31 lip Sunshine super gra. Nie jest to poziom reszty Mario 3d ale nadal świetna pozycja.Widzę wpierdalasz co daje Nintendo jak boty pasze z gamepassa.
Opublikowano 31 lipca31 lip 1 minutę temu, devilbot napisał(a):Nie jest to poziom reszty Mario 3dWlasnie ze jest
Opublikowano 31 lipca31 lip Nie no nie jest. Poruszanie się, precyzja skoków i momentum postaci zdecydowanie nie jest.
Opublikowano 31 lipca31 lip 9 minut temu, devilbot napisał(a):Sunshine super gra. Nie jest to poziom reszty Mario 3d ale nadal świetna pozycja.Widzę wpierdalasz co daje Nintendo jak boty pasze z gamepassa.Skończyłem 2 gry wideo z ich abonamentu przez 1,5 roku
Opublikowano 31 lipca31 lip Nie zgadzam sie. Super kombinacje ruchow mozna robic z uzyciem psikawki. Przykladowo rozpedzasz sie lejesz woda przed siebie robisz dive jumpa, ktory zamienia sie w kilkumetrowy wslizg na brzuchu, z ktorego mozesz wyskoczyc migiem w gore saltem po czym zmieniasz stan psikawki na jet pack i lecisz dalej. To jeden przyklad jest wiecej. Zadna trojwymiarowa gra z Mario nie ma tak bogatego zestawu akrobacji
Opublikowano 31 lipca31 lip Autor Powinni zrobić jakiegoś crossa Sunshine ze Splatoonem. Mario ze swoją psikawą w DLC do Raiders jako początek Nintendo Multiverse.
Opublikowano 31 lipca31 lip Godzinę temu, devilbot napisał(a):Widzę wpierdalasz co daje Nintendo jak boty pasze z gamepassa.Chłop od dwóch lat jest Nintendowcem, wszystko co wrzuca to jak nowa gra
Opublikowano 31 lipca31 lip Czyli majac S2 + NSO mozna olac fakt, ze nie mozna juz kupic tej gowno skladanki wycofanej ze sprzedazy po kilku miesiacach. Nice. Ciekawe czy jakis frajer kupil to od skalperow za np 500zl
Opublikowano 31 lipca31 lip Ta składanka realnie chodzi po 350zł.Po tyle jest w cexie jak ktoś się nie boi tam kupować.Składanka ma raczej wartość kolekcjonerską, ludzie chcą mieć te gry na kartridżu, a innej opcji posiadania gier Mario 64 i sunshine na switcha nie ma.