Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, bountyhunter napisał(a):

Pamiętacie jak ktoś tutaj narzekał, że trzeba JoyCony podłączyć do konsoli, żeby je naładować? XD

Nie trzeba można kupić grip ładujący za 160zł i w ten sposób ładować jak pada bo Nintendo do konsoli dołącza taki sam grip ale bez wejścia na ładowanie

Screenshot_20260717-113228.png

Kurde znowu się odkleiłem i wymyślam złe rzeczy o Nintendo.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 724,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
  • Autor

Przecież to nintendofag, wypisuje takie rzeczy tylko dla trollerki, którą regularnie uprawia dwa działy wyżej.

Opublikowano
1 godzinę temu, rafanus2 napisał(a):

bo to mnie najbardziej interesuje, a potem puszczę w świat. Od zawsze jedyną stałą platformą u mnie jest pc.

Więc może za jakiś czas będziesz miał Switcha2 na PC hehe

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Przecież to nintendofag, wypisuje takie rzeczy tylko dla trollerki, którą regularnie uprawia dwa działy wyżej.

Oczywiście jestem fanem Nintendo i to takim prawdziwym co lubi ich gry i nawet w nie gra, a nie tylko zbiera na półkę. Lubię ich maskotki, miałem wszyskie ich konsole oprócz Virtual boya i wiiu.

Mam więc chyba prawo być mega rozczarowanym tym co odjebali z gównem 2.

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Switcha2 na PC

A po chorobę skoro kupiłem s2 xd

Opublikowano
1 minutę temu, rafanus2 napisał(a):

A po chorobę skoro kupiłem s2 xd

Zrozumiałem że ograsz tych parę gier i puścisz w świat ;)

Swoją drogą ciekawe czy w końcu złamią S2

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

No i proszę nowa castlevania nie wychodzi od razu w wersji s2. Dlaczego? Chyba nikt by nie śmiał wykorzystać systemu i naciągnąć was na płatny upgrade za parę miesięcy...

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Zrozumiałem że ograsz tych parę gier i puścisz w świat

No tak zrozumiałeś, bo tak napisałem xd skoro ogram to co chcę i puszczę w świat, to po co mi emu s2 na pc? Nie rozumiemy się chyba

Opublikowano

1 minutę temu, rafanus2 napisał(a):

to po co mi emu s2 na pc?

Żeby nie musieć kupować znów S2 jakby coś jednak ciekawego dla Ciebie wypuścili ;)

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, devilbot napisał(a):

Oczywiście jestem fanem Nintendo i to takim prawdziwym co lubi ich gry i nawet w nie gra, a nie tylko zbiera na półkę. Lubię ich maskotki, miałem wszyskie ich konsole oprócz Virtual boya i wiiu.

Mam więc chyba prawo być mega rozczarowanym tym co odjebali z gównem 2.

No dobra, 90% trollerka, 10% rozczarowanie. I give you that.

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Żeby nie musieć kupować znów S2 jakby coś jednak ciekawego dla Ciebie wypuścili ;)

A cóż za problem kupić sprzęt, ograć i sprzedać ze stratą 2/3 stówek. A dodatkowo człowiek się nacieszy obcowanie z nową technologią. Ja się nie przywiązuję raczej do konsol.

Opublikowano

Nintendo jest zawsze surowiej traktowane od konkurencji kekw

Opublikowano

Nie no muszę zaplusować Jimsa xd

Przecież od Nintendo nie można wymagać czegokolwiek:) to jest tylko tablet za 2200

U mnie sprzęt jest na etapie bycia guwnem, dzieje się tak cykliczne od momentu kupna xd ale 8 gier skończyłem

Opublikowano
Godzinę temu, markusGDA napisał(a):

Narzekacie i narzekacie a Nintendo chwilowo bez swoich sytem sellerów typu Mario Zelda opchnęło nieprzyzwoitą ilość Switchy 2 w nieco ponad rok.

GKC bym bez bólu przeżył gdyby ceny dedykowanych do switch 2 kart pamięci (1TB) były sensowne, niestety nie są. :(

Już wolę te GKC niż kod w pudełku.

Na szczęście Niny nie czyta tego forum i robi swoje :) (oczywiście ma trochę za uszami :))

Ja jestem fanem, Nintendo to jedyne konsole jakie posiadam, tak to PC tylko. Mam po kilka sztuk dla siebie i dzieciaków, 3x 3DS, 3x Switch, 1x NS2 ale nie będę się czarował, że jest ok. Nintendo jak się okazuje ma się super jak sobie robisz z nimi rozbrat na 2-3 generacje i wskakujesz wtedy. Ja tak właśnie wskoczyłem nie ogrywając stacjonarek ani przenośniaków od czasów GB i grania miałem co nie miara ale teraz na tym NS2 autentycznie niewiele dla mnie jest. Sytuacja też się zmieniła bardzo od premiery NS1 bo do indyków są już inne fajne maszyny, często pozwalające grać taniej - dużo imo zmieniła premiera Steam Decka ale ja wcześniej miałem prekursorów tego typu maszynek w postaci GPD Win 1 i 2. A teraz nawet na Androidzie wychodzą niektóre indyki a do tego dochodzą opcje odpalania sporej ilości indyków przez emulatory na tymże Androidzie. Za czasów 3DS i wcześniej tyle opcji na rynku nie było.

Także obecnie sens Switcha 2 wydaje się okrojony do gierek od nintendo których dla mnie nie ma zbyt wiele. Bananza i Zelda 2D to trochę mało, reszta upgrade'y. Pewnie fajnie będzie kupić za 2-3 lata wersję Oled z 6 mocarnymi exami do ogrania.

Opublikowano

Nintendo to niech się wali na pysk za to, że do dzisiaj nie mogą nawet spieniężyć starych Pokemonów z GB, GBA, DSa i 3DS'a. Żyła złota na której śpią, a mogli zacząć portowanie już na początku NS1 i co roku rzucać kolejnym tytułem, no ale nie. Nawet jak ktoś płaci za Expansion Pass, to brakuje tam najbardziej ikonicznych tytułów z ich biblioteki. A więc co pozostaje? Emulacja.

Dziwna firma, w której pracują dziwni ludzie, a co jest najbardziej śmieszne, to czasami ich wesprę jak wydają Fire Emblemy czy Xenoblade'y, chociaż z NS2 się wstrzymam, bo kastrata z tak słabym ekranem to aż wstyd kupować na ten moment.

Opublikowano
Godzinę temu, bountyhunter napisał(a):

Devilbot mocno się dziś odkleił,

To jest jebany debil i troll, sam kupuje każdego exa, nawet te slopy na dwie godziny, potem pisze takie ragebaity (dosłownie 99% jego postów jest prowokacjami), żebyście mu odpisywali.

Opublikowano

Nazywanie legendarnej gry Star Fox "slopem na dwie godziny" to jednak przesada. Miło mi też, że legendarny Rozi napisał post o mnie.

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał(a):

To jest jebany debil i troll, sam kupuje każdego exa, nawet te slopy na dwie godziny, potem pisze takie ragebaity (dosłownie 99% jego postów jest prowokacjami), żebyście mu odpisywali.

Potwierdzam, bardzo dobry klient!

Opublikowano
3 godziny temu, Rozi napisał(a):

A to nie ty kupiles manual na premiere do Switcha 2 i jeszcze broniles ten zakup? XD

3 godziny temu, KrossOver napisał(a):

Nintendo to niech się wali na pysk za to, że do dzisiaj nie mogą nawet spieniężyć starych Pokemonów z GB, GBA, DSa i 3DS'a. Żyła złota na której śpią, a mogli zacząć portowanie już na początku NS1 i co roku rzucać kolejnym tytułem, no ale nie. Nawet jak ktoś płaci za Expansion Pass, to brakuje tam najbardziej ikonicznych tytułów z ich biblioteki. A więc co pozostaje? Emulacja.

Dziwna firma, w której pracują dziwni ludzie, a co jest najbardziej śmieszne, to czasami ich wesprę jak wydają Fire Emblemy czy Xenoblade'y, chociaż z NS2 się wstrzymam, bo kastrata z tak słabym ekranem to aż wstyd kupować na ten moment.

Spokojnie. Jeszcze z 10 mln FireRed i LeafGreen i puszcza 3 generacje (oczywiscie Emeraldy pol roku pozniej, by kazdy, kto kupil R/S mogl wydac znowu 90zl na wersje ostateczna)

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
  • Autor

Pełniak z dlc na carcie + 60fps. Kusi

Opublikowano
12 minut temu, Schranz1985 napisał(a):

Trochę się śmiejecie z sony ale co wypuścilo Nintendo na switch 2 ?

Dla mnie nie mają tam ani 1 exa który przyciąga .

Ciebie moze nie przyciaga, ale co roku GRACZE z krwi i kosci dostaja kilka czy kilkanascie mocarnych tytułow na wyłączność.

Odejmujac nawet Switch 2 Edition l, to dostajemy w pierwszym roku zycia konsoli wiecej duzych exow, niz PS5 od premiery

the-nintendo-switch-2-first-party-lineup-so-far-may-2026-v0-hs9zxoaf642h1.png

Edytowane przez Pierre Deck