Opublikowano wtorek o 11:575 dni Na S2 nawet kuzwa brotato klatkuje xdddd korzystajcie z wakacji, a nie zaczynajcie kolejnej z góry przegranej wojenki S2 vs SD
Opublikowano wtorek o 11:585 dni Na steam decku nie muszę opłacać abonamentu żeby zagrać w grę z gamecuba.
Opublikowano wtorek o 12:015 dni Nikt nie deprecjonuje Steam Decka, po prostu jak płacisz 4k za sprzęt do grania, to nie chcesz sytuacji, żeby dwa razy tańszy tablecik nokautował cię w porównaniach 1:1.Najlepsza możliwa wersja do grania mobilnego i to jeszcze na kartridżu? Trudno o korzystniejszy moment na zakup Switcha 2. A jak ktoś woli cyfrę, to można bez problemu zmienić sobie region i płacić Revolutem/gift cardami i mieć tańsze gierki niż w jakimkolwiek sklepie. Najbardziej uniwersalny sprzęt, najtańszy ekosystem, wydania fizyczne - człowiek cieszy się, że od niedawna należy do tej wspaniałej rodziny Nintendomination na pełnej Edytowane wtorek o 12:035 dni przez Xabi
Opublikowano wtorek o 12:025 dni 4 minuty temu, Daffy napisał(a):Na S2 nawet kuzwa brotato klatkuje xddddPEWNIE ZA POZNO DOSTALI DEVKITA
Opublikowano wtorek o 12:165 dni Godzinę temu, Pupcio napisał(a):W końcu? Każda gra wygląda lepiej niż na tym komputerku za 4kNiestety nie. Gram w Tales of Arise ostatnio. Na Switcha 2 wyszła 22 maja tego roku. Za dwie bomby. Niższe detale niż na Steam Decku, 30 fps. Na Decku gra działa w 40-60fps (ustawiłem sobie limit na 40) w wysokich detalach (lepsze niż na S2). Za 80 zł. I tak muszę sprawdzać każdy port, bo często na Steam Decku działa i wygląda lepiej, a moje oczekiwania są takie, że jak coś wychodzi w natywnej wersji na Switcha 2, to będzie lepiej niż na starym Decku. Oblivion dobrym przykładem, tak powinno być zawsze, ale nie jest. Dlatego napisałem, że "w końcu" jakaś gra. I to nie jest wina sprzętu, tylko partaczy deweloperów, ale jest jak jest.
Opublikowano wtorek o 12:235 dni 5 minut temu, Xabi napisał(a):Nikt nie deprecjonuje Steam Decka, po prostu jak płacisz 4k za sprzęt do grania, to nie chcesz sytuacji, żeby dwa razy tańszy tablecik nokautował cię w porównaniach 1:1.na zakup Steam Decka, który swoją premierę miał pod koniec lutego 2022 roku było więcej czasu niż akurat teraz gdy kosztuje 4kna ogranie Obliviona na Steam Decku w rozsądnej cenie za sprzęt przed premierą S2 też był czasgdy Switch 2 miał premierę to Steam Deck LCD kosztował 1899 PLN a wersja OLED 2599 PLN i wtedy tablecik ni chuja nie był 2x tańszy (Oblivion na SD był, na S2 nie)Dlaczego ktoś dzisiaj miałby kupować Steam Decka za 4k? Nie mam pojęcia mimo iż nawet tych 4k nie kosztuje (3300 PLN ale śmieszniej pisać 4k ) no ale dzisiaj to ja nikomu tego nie życzę bo jest za drogi i za słaby.A deprecjonowanie SD, wklejanie durnych tweetów to jest ogromne upośledzenie
Opublikowano wtorek o 12:405 dni Ale weźcie wy już Opałki Marciny spierdalajcie do działu pc co? Tam możecie sobie walić konia na krzyż patrząc na waszego Steam Decka, droga wolna. A jak nie, to niestety musicie się wreszcie pogodzić, że cały świat ma na tego śmiecia wyjebane, podobnie jak na te ROG Ally i wszystkie temu podobne, sprzedające się w śladowych ilościach, twory. To jest dział o Switchu i fani Nintendo chcą tu sobie w spokoju i miłej atmosferze dyskutować o swojej ulubionej konsoli, a nie czytać 50 stron o tym, że Gównodeck ma 3fps więcej. No miejcie litość.
Opublikowano wtorek o 12:435 dni Ale to nie my zaczęliśmy ze steam deckiem.A jeszcze co do portów i multiplatform to przypominam, że posiadacz Nintendo jako głównej platformy niejaki Pupcio na premierę Residenta Requiem pożyczył od kolegi ps5 dla tej gry bo nie chciał sobie psuć odbioru na switchu 2.Tyle w temacie
Opublikowano wtorek o 12:455 dni 2 minuty temu, Yoshu napisał(a):To jest dział o Switchu i fani Nintendo chcą tu sobie w spokoju i miłej atmosferze dyskutować o swojej ulubionej konsoli, a nie czytać 50 stron o tym, że Gównodeck ma 3fps więcej.rozpalić ognisko, śpiewać Kumbaya i trzymać się za rączki 2 minuty temu, Yoshu napisał(a):No miejcie litość.no właśnie, miejcie litość.
Opublikowano wtorek o 12:485 dni Jak zawsze gira gównoburzę kręci a my dajemy się łapać. To, że jeden sprzęt jest dobry nie znaczy, że drugi jest chujowy i teraz przynoszę wam, bracia i siostry, nowinę pod tytułem "i SD i S2 są fajne", zróbcie z nią co chcecie elo zipero kreatyna
Opublikowano wtorek o 12:505 dni Autor Gra działa bez neta, wkładasz-grasz. Tak powinno wyglądać granie w 2026.
Opublikowano wtorek o 12:535 dni 3 minuty temu, Bzduras napisał(a):Jak zawsze gira gównoburzę kręci a my dajemy się łapać. To, że jeden sprzęt jest dobry nie znaczy, że drugi jest chujowy i teraz przynoszę wam, bracia i siostry, nowinę pod tytułem "i SD i S2 są fajne", zróbcie z nią co chcecie elo zipero kreatynaOstatnie co chce bronić giryupa, ale on wkleił tylko porównanie i nic ponad to. Tutaj para awanturników od mikro komputerów sie sadzi nie wiadomo o co
Opublikowano wtorek o 12:535 dni 11 minut temu, Yoshu napisał(a):To jest dział o Switchu i fani Nintendo chcą tu sobie w spokoju i miłej atmosferze dyskutować o swojej ulubionej konsoliTo Forum tak nie działa.
Opublikowano wtorek o 12:545 dni 10 minut temu, devilbot napisał(a):Ale to nie my zaczęliśmy ze steam deckiem.A jeszcze co do portów i multiplatform to przypominam, że posiadacz Nintendo jako głównej platformy niejaki Pupcio na premierę Residenta Requiem pożyczył od kolegi ps5 dla tej gry bo nie chciał sobie psuć odbioru na switchu 2.Tyle w temaciePotwierdzam tak było, ale po ograniu obu wersji nie widze sensu robić już więcej takiego myku
Opublikowano wtorek o 13:035 dni 11 minut temu, GearsUp napisał(a):Gra działa bez neta, wkładasz-grasz. Tak powinno wyglądać granie w 2026.Szkoda że takich gier jest tylko kilka, a reszta to te osrane game key cardy...
Opublikowano wtorek o 13:065 dni Autor 2 minuty temu, devilbot napisał(a):Szkoda że takich gier jest tylko kilka, a reszta to te osrane game key cardy...Powoli zaczyna się to przechylać na lepszą stronę
Opublikowano wtorek o 13:105 dni 26 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):na zakup Steam Decka, który swoją premierę miał pod koniec lutego 2022 roku było więcej czasu niż akurat teraz gdy kosztuje 4kna ogranie Obliviona na Steam Decku w rozsądnej cenie za sprzęt przed premierą S2 też był czasgdy Switch 2 miał premierę to Steam Deck LCD kosztował 1899 PLN a wersja OLED 2599 PLN i wtedy tablecik ni chuja nie był 2x tańszy (Oblivion na SD był, na S2 nie)Dlaczego ktoś dzisiaj miałby kupować Steam Decka za 4k? Nie mam pojęcia mimo iż nawet tych 4k nie kosztuje (3300 PLN ale śmieszniej pisać 4k ) no ale dzisiaj to ja nikomu tego nie życzę bo jest za drogi i za słaby.A deprecjonowanie SD, wklejanie durnych tweetów to jest ogromne upośledzenie No spoko, ale premiera Obliviona na Switchu ma miejsce dopiero teraz i dopiero teraz możemy porównywać sytuację 1:1, a sytuacja przedstawia się tak, że za część ceny Decka dostajesz konsolkę mogącą odpalić tę grę w dużo lepszej jakości. Fakty? FaktyPoza tym takie głębokie sięganie pamięcią wstecz serio do niczego nas nie zaprowadzi; na tej samej zasadzie można byłoby uznać, że XSS jest dzisiaj zajebistym rynkowym kąskiem, bo 5 lat temu można go było dorwać poniżej 1k zł xd no można było i fajnie, Steam Deck to swego czasu też był zajebisty sprzęt i komu udało się go nabyć w normalnej cenie, ten może się cieszyć, ale przy dzisiejszej ekonomii Switch 2 jest po prostu milion razy lepszym dealem. Nie można też dziwić się ludziom, że robią takie porównania, bo przez ogólną drożyznę nastroje w branży są jakie są i będzie tylko gorzej
Opublikowano wtorek o 13:145 dni Rzekomo GTA VI ma wyjść na PC (najprędzej?) około 2027 roku, późną jesienią, albo na wiosnę 2028... No włacha, ciekawe czy ,,szósteczka" zawita ze swoim portem na NS2. Ja tam bym ,,przytulił" taką opcję, skoro NS2 ma dla graczy ofertę ,,Requiem" z Uniwersum RE, i to w bardzo dobrej zoptymalizowanej wersji - mega dużo graczy chwali taki port.
Opublikowano wtorek o 13:155 dni Dobrze kminisz Jaskinieterrigenowemarvela po tak dobrym porcie Obliviona GTA 6 to tylko kwestia czasu.
Opublikowano wtorek o 14:095 dni Ponad dwie bomby za multiplatformę w 20 klatkach po to żeby kolega wyżej miał na ratę kredytu. No nie wiem ja się zastanawiam.
Opublikowano wtorek o 14:475 dni Akurat na Oblivionie Dawid zarobi - wszędzie praktycznie znikł ze stanów, pytanie czy i kiedy będzie drugi rzut
Opublikowano wtorek o 14:485 dni wyrowna sie z halo i beast of reincarnation Chociaz jeszcze nie wiem jak nisko z Halo trzeba bedzie zejsc, zeby to w ogole ruszyc, ja prdle.