Opublikowano wtorek o 15:515 dni Pewno jakiś fejczur, ale mogliby zrobić jakiegoś fajnego padzika bo wstrzymuje sie przed zakupem głównie w oczekiwaniu na jakąś ładną edycje a nie takie gówno jak dali przy residencie
Opublikowano wtorek o 16:105 dni kup se 8bitdo i wspieraj prawdziwego og chińczyka, a nie podrabiańców z japoni
Opublikowano wtorek o 16:145 dni Mam już 3bita, ale chciałbym poczuć te LEGENDARNE gałki pro controllera, no i w tym 8bit mam wrażenie że przy niektórych grach jest lekki lag
Opublikowano wtorek o 16:205 dni 4 minuty temu, Pupcio napisał(a):Mam już 3bita, ale chciałbym poczuć te LEGENDARNE gałki pro controllera, no i w tym 8bit mam wrażenie że przy niektórych grach jest lekki lagPonad rok od premiery, Switch 2 jako glowna konsola i dalej bez pro cona?Mamy farbowanego nintendofaga Edytowane wtorek o 16:205 dni przez Pierre Deck
Opublikowano wtorek o 17:325 dni Nie wiem gdzie to wrzucić to wrzucę tu:Bardzo lubię ten tytuł, przyjemne hack na Slash z lootem.
Opublikowano wtorek o 17:385 dni Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Mam już 3bita, ale chciałbym poczuć te LEGENDARNE gałki pro controllera, no i w tym 8bit mam wrażenie że przy niektórych grach jest lekki lagpamiętaj że się kupuje pro controllera 1 do switcha 2 jak to robią najwięksi fani jest lag nawet po update, te nowsze 8bity już podobno działają jak trzeba
Opublikowano wtorek o 17:405 dni 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):Warto nadmienić że wersja XsX na Islandii kosztuje 50zł ;)Warto też nadmienić że wiadomo gdzie najdrożej kek
Opublikowano wtorek o 17:555 dni warto też dodać, ze na psn żeby uzyskac cene 98zl trzeba posiadać plusa
Opublikowano wtorek o 18:095 dni U sonki Plus działa jak wazelina do anusa więc dobrze, ze jest taka opcja dla soniaków!
Opublikowano wtorek o 19:015 dni Dodatkowo oficjalny lineup co Nintendo będzie mieć grywalne na standach na gamescomie pod koniec sierpnia:Nintendo Switch Sports ResortCall of Duty: Modern Warfare 4Orbitals007 First LightMinecraft Dungeons IIEA Sports FC 27Splatoon RaidersPokémon PokopiaMetaphor: ReFantazio
Opublikowano wtorek o 19:125 dni 1 godzinę temu, devilbot napisał(a):Nie wiem gdzie to wrzucić to wrzucę tu:Bardzo lubię ten tytuł, przyjemne hack na Slash z lootem.Zajebiście! Grałem w to w co-opie na PS3, ale natrafiliśmy na game breaking buga :( (nie pamiętam już co, ale nie dało się kontynuować gry) i nigdy jej nie skończyłem. W takim razie zagra się po latach od nowa.
Opublikowano środa o 09:124 dni Niestety eshop to istna wylęgarnia slopu więc nie dziwie się że crimson guwno dało rade przejść przez kontrole
Opublikowano środa o 09:224 dni Do postawienia na półce, przecież nikt w to jak i w Obliviona na switchu grał nie będzie xd
Opublikowano środa o 09:364 dni 27 minut temu, devilbot napisał(a):Znowu szykuje nam się najlesza wersja gryPlayable state 20 fps przy upscallingu z 240p i pełnym szumieniu wszystkiego? :D
Opublikowano środa o 10:374 dni 1 hour ago, devilbot said:Do postawienia na półce, przecież nikt w to jak i w Obliviona na switchu grał nie będzie xdCase korzystania ze Switcha 2 jako konsoli przenośnej jest serio tak rzadki w porównaniu do grania stacjonarnego w exy Nintendo?
Opublikowano środa o 10:384 dni Autor Godzinę temu, devilbot napisał(a):Znowu szykuje nam się najlesza wersja gryOczywiście, że najlepsza bo żaden inny przenośniak nie jest napędzany DLSSem.
Opublikowano środa o 11:014 dni 23 minuty temu, Mustang napisał(a):Case korzystania ze Switcha 2 jako konsoli przenośnej jest serio tak rzadki w porównaniu do grania stacjonarnego w exy Nintendo?Nie wiem ale case korzystania ze switcha 2 żeby grać na nim w gry AAA multiplatformowe jest bardzo rzadki, robią to tylko wariaci.
Opublikowano środa o 12:384 dni 19 godzin temu, devilbot napisał(a):Nie wiem gdzie to wrzucić to wrzucę tu:Bardzo lubię ten tytuł, przyjemne hack na Slash z lootem.najmocniejsze 5/10 w historii gamingu. W coopie to daje rade, ale solo to lepiej sie kutasem pobawic niz w to grac, szybciej i przyjemniej bedzie.
Opublikowano środa o 12:404 dni Ale ja bardzo lubię ten tytuł zarówno solo jak i w coopie, proszę nie odbieraj mi tego...
Opublikowano środa o 12:444 dni A ty jesteś drugi sebasanA co do lotra to teraz jest 5/10 ale jak wyjdzie wersja na s2 w pudełku oczywiście opóźniona bo nie mogą okiełznać bestii to gierka lekko się stanie 8/10