Opublikowano 31 lipca31 lip Super Mario 3D All-Stars to czystej wody kurestwo od nintendo. Kolejne. Naturalna kolej rzeczy, ze naklad fizycznego wydania kazdej gry na swiecie kiedys zostanie wyczerpany. Ale granie karta eksluzywnego wydania na czas, plus wycofanie tej skladanki z oferty online to jest kurestwo czystej wody.Pozniej na directach te chamy w garniturach stoja na bacznosc, karmia nas falszywym usmiechem, pierd*la kocopoly i klaniaja sie jak aniolki kiedy w duszy i w sercu to wody swieconej diably, arigato costam gownoA tutaj gdyby ktos mial watpliwosci co do tego jak precyzyjne potrafi byc SMS:
Opublikowano 31 lipca31 lip Akurat gry nintendo te z normalnym konsol bez gimmickow to w abonamentach raczej pewniak do konca istnienia nintendo. Mnie ciekawi kiedy i czy w ogole ogarna jakas archiwizacje ndsa, 3dsa i wii, bo sporo dobra tam utknęło i pozostało piracić.
Opublikowano 31 lipca31 lip Powinni powoli ogarnac tez system wybierania, ktore gry maja sie instalowac. Jak bilbioteka NGC urosnie do powiedzmy 50gierek to szkoda zeby to zajmowalo miejsce jak czlowiek chcialby tylko popykac np w SC2 albo wlasnie tego Mariana.
Opublikowano 31 lipca31 lip Na dsa i 3dsa coś czuje że sie czają, już pewnie świerzbi te chińkie rączki żeby sprzedać doczepiany ekran do górnego usb
Opublikowano 31 lipca31 lip 5 godzin temu, Pupcio napisał(a):Na dsa i 3dsa coś czuje że sie czają, już pewnie świerzbi te chińkie rączki żeby sprzedać doczepiany ekran do górnego usbOczywiście ekran doczepiany w dwóch wersjach - bardzo drogi 2d i kurewsko drogi 3d
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Nice, to mamy Orbitals, Switch Sports I Zelde po polsku, a zapisy na betę Duskbloods sugerują, że i ta gierka może mieć pl
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 11 minut temu, messer33 napisał(a):Ale gier z dużą ilością tekstu to już im sie nie chce robić.Jprdl. Nintendo w koncu dodaje polski do NOWYCH gier, to i tak narzekaja
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Wybiórczo robią i to mam im za złe, cały czas nie rozumiem czemu taki Tenis Fever czy Yoshi z S2 nie posiadają języka polskiego
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Powinni dodawać do wszystkich. Takie coś tylko wprowadza ludzi w konfuzję.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Pisarski mówił w którymś filmie, że tam jest jakiś ultra mały zespół zajmujący się tłumaczeniami. Edytowane 4 sierpnia4 sie przez rafanus2
Opublikowano 4 sierpnia4 sie No i super, biorę na premierę, a jak będzie to i kolekcjonerka wleci, jak jakąś fajną zrobią :) W "Bananzę" gra mi się super, bo tłumaczenie jest naprawdę dobre i z jajem. Dzięki Sony jakoś ostatnio mam niechęć do Plejka, więc zabrałem się za gierki Big N i kurde, czuję się znowu jak dzieciak 30 lat temu - ponownie nabrałem chęci do grania. Chcę zrobić te wyzwania w "Bananzie" do końca sierpnia, ale nie wiem czy dam radę - łatwo nie jest, a czasu też specjalnie nie ma, a gra dość długa. Zobaczymy. Wyzwania retro już ogarnąłem. Swoją drogą orientuje się ktoś co się za to dostanie? Czy w ogóle się coś dostanie? Niby jakieś odznaki miały być po zakończeniu eventu, czy coś na wzór platyny, gdzieś czytałem.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Muszą się postarać żeby mnie zachęcić. Poprzednie 2 gry na switcha były średnie, średnio wykonane z fatalnymi dialogami.Seria lata świetności ma już za sobą na 3dsie.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Te z nesa dostały remake na dsie i właśnie 3dsie czyli tak seria skończyła się na 3dsie.A oryginalny ich twórca czyli shouzu kaga wydał dwie podobne gry na steam.Vestaria Saga 1 i 2. Może kogoś bardziej to zainteresuje niż te współczesne kopie persony.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie No dybry. Kupione... Zobaczymy. Zastanowionka nad Zeldą, ,,Cyberkiem" od Redsów, Potterkiem, no i Bananzą obowiązkowo. Na razie wczucie w konsolę przez lekkie gierkowanie, takie jak na zdjątku. :D
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 43 minuty temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):No dybry. Kupione... Zobaczymy. Zastanowionka nad Zeldą, ,,Cyberkiem" od Redsów, Potterkiem, no i Bananzą obowiązkowo. Na razie wczucie w konsolę przez lekkie gierkowanie, takie jak na zdjątku. :DGratki. Ale terminatora to mozna przejsc na jednym posiedzeniu na sraczu
Opublikowano 4 sierpnia4 sie NS2 będzie ,,inwestycyją" na jakiś czas. Nie chcę mówić że na lata... ale na pewno jest to alternatywa dla Ps5, na której gierkować mi się ostatnio za bardzo nie chce... Choć to kwestia zastanowienia, ile czasu chce się spędzać na ,,Soniaku" xD. Na razie ,,reset" od Ps5 i wejście w Multiversum Nintendo Switch: całe te Zeldy, Pokemony-Srokemony i inne MarioBrosy, DonkeyKongi etc. Tu jest potencjał. Zresztą coraz więcej spooorych tytułów wbija (i to w polskim języku!) na NS2! Assassynek, Cyberek, SW: Outlaws i inne. 4 godziny temu, Pierre Deck napisał(a):Gratki. Ale terminatora to mozna przejsc na jednym posiedzeniu na sraczuPo prostu... musiałem, musiałem zacząć przygodę z NS2 od czegoś w miarę lekkiego i takiego mega zajawkowego. Poważne tytuły przyjdą z czasem. Zresztą ,,abo" jest tani na rok, to coś tam można pograć klasycznie.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie 3 minuty temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):NS2 będzie ,,inwestycyją" na jakiś czas. Nie chcę mówić że na lata... ale na pewno jest to alternatywa dla Ps5, na której gierkować mi się ostatnio za bardzo nie chce... Choć to kwestia zastanowienia, ile czasu chce się spędzać na ,,Soniaku" xD. Na razie ,,reset" od Ps5 i wejście w Multiversum Nintendo Switch: całe te Zeldy, Pokemony-Srokemony i inne MarioBrosy, DonkeyKongi etc. Tu jest potencjał. Zresztą coraz więcej spooorych tytułów wbija (i to w polskim języku!) na NS2! Assassynek, Cyberek, SW: Outlaws i inne.Po prostu... musiałem, musiałem zacząć przygodę z NS2 od czegoś w miarę lekkiego i takiego mega zajawkowego. Poważne tytuły przyjdą z czasem. Zresztą ,,abo" jest tani na rok, to coś tam można pograć klasycznie.Nie no. Gierka swietna i intensywna. Switch idalny pod takie tytuly czy starsze gierki. Aktualnie Blood przechodze i fun taki sam, jak za dzieciaka