Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 724,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Spędziłem 4-5 godzin w krainie Switcha 2. Jadąc na miejsce, kapnąłem się, że mam na sobie tshirt, w którym spałem... z Pikachu. Bojąc się, że Nintendo za obrazę praw autorskich wyśle policję z pałami

Opublikowano
11 godzin temu, rafanus2 napisał(a):

A takiego duperela fajnie mieć, bo zawsze znajdzie się jakaś ciekawa grapierdółka, którą chciałoby się ograć.

no w punkt napisane, Switch 2 to taki skrzydłowy, nic poważnego na nim nie odpalam bo po co mam sobie to robić, ale są pierdolety w stylu tego Rhytm Paradise Groove które dobrze na nim wchodzą. Do tego od czasu do czasu wpadnie nowy Marian/Poksy/Zelda i cyk znowu do szuflady. Czy można żyć tylko ze Switchem 2? Można, ale co to za życie

Opublikowano
2 godziny temu, Daffy napisał(a):

Problemy switcha2?

• mimo bardzo regularnego lineupu exow dalej prawie brak absolutnych bangerow co niby nie jest dziwne przy 13 miesięcznej konsoli ale switch1 już takie miał

• Konsola totalnie wyprana z efektu wow bo to tak na prawdę switch1pro, a przez te lata pecetohandheldy wyrosły jak grzyby po deszczu więc bez problemu każdy w między czasie mógł się wyposażyć w sprzęt mocniejszy, wygodniejszy, z lepszym ekranem czy też tańszymi grami

Idealnie w punkt, są fajnie exy na switcha 2 ale sytuacja jest kompletnie inna niż w przypadku pierwszej konsoli. Pamiętam jaki szał był na konsolkę by ograć nową Zelde z świeżym podejściem dla której warto było nabyć sprzęt. Wtedy pierwszy raz musiałem czekać w kolejce bo w Holandii wszędzie konsole wyprzedali. Mario Kart World uruchomiłem może na 10 minut bo dostałem gratis z konsolką, mimo że mocna marka to wydaje mi się że nie jest to tytuł dla tak szerokiej bazy graczy jakim była Zelda.

Opublikowano

Do mnie mk world ma tylko i wyłącznie dwa problemy, oba takie że odechciewa mi się grać:

Brak trybu ścigania się po samych torach

Ogołocony online - zero rankingów, turniejów, nawet ikonek krajów przy nicku, wszystko to było w mk8d, tutaj nic nie dodali w zamian, a wszystko zabrali

Opublikowano

Mk8 klepali chyba 11 lat, tutaj też pewnie najebią kontentu. Chociaż dziwi mnie, że nie dodali niektórych rzeczy od razu, no ale ja jestem nowy u Nintendo to może nie rozumiem geniuszu ich decyzji.

Opublikowano

Czasami coś wychodzi idealnie i po prostu Mario Kart 8 takie było, pamiętam do dziś podjarę na forumie jaką dzieliliśmy tym że gra z dość znanej i jednak ogólnie oklepanej serii wyszła tak genialnie. Dodatkowo dość szokujące bo to jednak był czas Wii U, czas ogólnie porażek dla Nintendo. Ale to było w 2014 roku, takie rzeczy nie dzieją się ciągle, w tym ich wyjątkowość. To nie tylko poprzedni Mario Kart, to jedna z najlepszych gier Nintendo w ich całej historii.

Ogólnie gdybym robił tak, jak widzę wielu robi, żebym obsesyjnie patrzył tylko na gierki AAA jednego konkretnego wydawcy i oczekiwał olśnienia i rewolucji i zachwytu, najlepiej co miesiąc, to bym serio pewnie też obśmierdły na granie w gierki... Kompletnie jednak nie widzę powodu, żebym musiał tak podchodzić. Mogę grać w cokolwiek i nie obchodzi mnie czy to wydała wielka firma, czy 10-osobowy team Hiszpanów. W sumie mam to gdzieś kto zrobił Hadesa czy Silksonga i nie myślę "o nie, nie ma w co grać" jak w nie gram.

Opublikowano

Jest potężne summer sale na switchu, chciałem sobie kupić trochę gierek ale tam nie ma koszyka i musiał bym po kolei klikać to chyba sobie odpuszczę.

Opublikowano

I tak po trzech czy czterech zakupach pod rząd dostajesz shadowbana na zakupy w eshopie na jakiś czas, więc nie ma czego żałować.

Opublikowano
  • Autor
NetworkTest - The Duskbloods | ダスクブラッド ネットワークテスト応募サイト
No image preview

NetworkTest - The Duskbloods | ダスクブラッド ネットワークテスト応募サイト

The Duskbloods ネットワークテスト応募サイトです。
Opublikowano

Świetnie się bawię na tym śmieciu 2 z grami Nintendo ale multiplatformy to nadal żart.

Przecież na tym gównie to strach nawet kupić indyka 2d.

Opublikowano

To prawda, niezła sieczka żeby po roku od premiery sprzętu trzeba sprawdzać czy indie 2d gówno ma jakąś wersje na s2. Pojebało ich chyba troszeczke

Opublikowano

O przyszedł rozi szkoda że masz czas dawać minusy myślałem że zagrywasz sie w perełke asasyn 4 black flag )

Opublikowano

Black flag wyglądający jak życie nie pasuje ale trylogia w 480p i 22fps wjechała jak złoto swego czasu na switchu.

Opublikowano

Gram w RE Requiem na S2 i to jest niewiarygodne, jaka ta konsola jest B E S T I A obama

Przy kilkunastu W poboru pradu, to sa kurla M A G I C Y.

Pamietam jak sie odpalalo Wieslawa na S1 i oczy krwawily, a tutaj dostajesz zylete, topowa giereczke, ktora celuje w 60 fps.

SZOK.

Opublikowano

Nakręcaj, nakręcaj. Akurat w twoim przypadku to rozumiem. Walczysz o ostatniego klienta na fizyki.

Opublikowano

Dejw szukaj już tam dla mnie NAJDROŻSZĄ edycje Weroniczki na switcha bo takie gierki to najlepiej doświadczać pod kołdrą

Opublikowano
Godzinę temu, devilbot napisał(a):

Świetnie się bawię na tym śmieciu 2 z grami Nintendo ale multiplatformy to nadal żart.

Przecież na tym gównie to strach nawet kupić indyka 2d.

Pierdolisz. Ja sporo multiplatform ukonczylem i gralo sie spoko.

Fakt, w wiekszosci przypadkow dostajesz 30fps zamiast 60, ale gry wygladaja spoko (nie rewelacyjnie) i maja sztywne 30fps jak Cronos, SW Outlaws, AC Shadows. Niska cena jak na granie pod kolderka w tytuly w otwartym swiecie na dziesiatki godzin.

Ale taka kolekcje residencikow, co dostalismy przy premierze Requiem czy street Fighter 6 to gra sie bardzo milo w 60fps.

Mouse PI tez nic nie odstaje, indyki dzialaja swietenie.

Moze ktos ci sprzedal switcha 1, upiliowal rogi docka, by byl bardziej zaokraglony i domalowal 2 na pleckach wmawiajac, ze to nowa konsola, bo mamy zupelnie inne odczucia do tego sprzetu GOTY 2025/2026

3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Dejw szukaj już tam dla mnie NAJDROŻSZĄ edycje Weroniczki na switcha bo takie gierki to najlepiej doświadczać pod kołdrą

Weroniczka wejdzie az milo. Mam nadzieje, ze przed nia dostaniemy jeszcze kolekcje remake'ow 2,3,4 na S2

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

Tak te gry capcomu działają świetnie. Ale na te dwa residenty przypada 100 innych średnio działających gier. Nie oczekuje też cudów od wypasionych graficznie gier jak outlaws czy shadows.

Wymyśliłem też hasło dla Nintendo:

"Tylko u nas zagrasz najdrożej i najgorzej"

Opublikowano

Z tym najdrożej proszę cię nie kłam bo to nie PlayStation i cyfra only!

Opublikowano
4 minuty temu, devilbot napisał(a):

Tak te gry capcomu działają świetnie. Ale na te dwa residenty przypada 100 innych średnio działających gier. Nie oczekuje też cudów od wypasionych graficznie gier jak outlaws czy shadows.

Wymyśliłem też hasło dla Nintendo:

"Tylko u nas zagrasz najdrożej i najgorzej"

Jakie gry masz na mysli? Podaj kilka przykladow, bo moze mi ulecialo z tymi portami

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
Teraz, messer33 napisał(a):

Ferdek sprawdzałeś już ta perełka na s2 czy coś lepiej

KCD.png

A co ma do tematu port z konsoli z 2017r, skoro temat jest portow na Switcha 2?

To jakby mowic, ze ps5 ma brzydkie gry i dajac na przyklad gre z ps1