Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

Cloud gaming to najgorszy scenariusz dla graczy.

Opublikowano

Zgadza się, ale to nie ma nic do tego że zabierają to ludziom którzy za to zapłacili.

To pokazuje że można na switchu zabrać każdą grę bez konsekwencji.

To że można zabrać na Xboxie i PlayStation wiadomo już od jakiegoś czasu.

Opublikowano

Niech zgadnę. Najgorszy i najdroższy sposób żeby ograć tę grę?

Opublikowano
3 minuty temu, devilbot napisał(a):

Niech zgadnę. Najgorszy i najdroższy sposób żeby ograć tę grę?

Nie zgadłeś. W końcu jakaś gra na Switcha 2 wygląda lepiej niż jej odpowiednik na Steam Decku. Nawet DLSS jest wykorzystany.

Szkoda, że gra nie dla mnie. Grałem kilka godzin w Passie na Xboksie, meh.

Opublikowano

W końcu? Każda gra wygląda lepiej niż na tym komputerku za 4k

Opublikowano

Ale ten switch 2 to jebane techniczne gówno skoro nadal porównujcie go z 6 letnim komputerkiem na Linuxie.

Opublikowano

Mamy druga multiplatforme wyglądającą i działająca lepiej na S2 niż na SD, do star Wars outlaws dołącza Oblivion Remastered

Opublikowano

Hej ale biorąc pod uwagę ilość klatek do zużytych wattow to s2 nie ma sobie równych!

Opublikowano

Najmocniejszy sprzęt w dziejach na 7wattach!!!!!!!!

Opublikowano

Szczerze mówiąc to jestem pod wrażeniem. Kupie se tego tableta we wrześniu prawdopodobnie.

4 minuty temu, Pupcio napisał(a):

W końcu? Każda gra wygląda lepiej niż na tym komputerku za 4k

oczywiście dzisiejsza cena to jest żart ale kto tutaj na forumku kupił SD za 4k?
Strzelam, że nikt ba myślę, że wielu dało za niego mniej niż za Switcha 2, którego jeszcze nie było

Opublikowano

Widzę kolega walczy ze starym steam deckiem tytułem który pod spodem ma mechaniki i silnik z PS3, komedia.

Poza tym ten remaster już trochę ma i chodzi po 100zł a na switcha 2 300zł. Beka

Opublikowano
16 minut temu, Daffy napisał(a):

Mamy druga multiplatforme wyglądającą i działająca lepiej na S2 niż na SD, do star Wars outlaws dołącza Oblivion Remastered

Chyba Indiana działa też lepiej.

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał(a):

Widzę kolega walczy ze starym steam deckiem tytułem który pod spodem ma mechaniki i silnik z PS3, komedia.

Do tego mimo że wygląda lepiej na S2 niż na starym SD to dalej miejscami ten Oblivion chodzi w 20fps i co chwilę na mikro przycinki.

Opublikowano

gdy Oblivion Remastered miał swoją premierę 22 kwietnia 2025 roku to Steam Deck OLED kosztował 2599 PLN
+ ekran OLED, o którym nie mogą zapomnieć posiadacze Switcha 2 ciągle dyskutujący w sieci o możliwej premierze takiego wariantu konsolki
+ 512 GB pamięci to fizycznie 2x tyle co Switch 2

wtedy to było jakieś 550$ co już nie niesie za sobą takich pokładów niesamowitej nieskończonej beki jak dzisiaj ale po chuj o tym wspominać prawda

Opublikowano

Switch 2 to jebany technologiczny żart, ale kocham gry Nintendo a zwłaszcza Kirby więc muszę się męczyć!

Opublikowano

licytacja z dupy, bo mozemy tak w druga strone. Switch ma 2 pady wbudowane, mozliwosc lokalnej gry dla 2 osob na splicie bez kupowania drugiego pada, jest cienszy ze 2x, lzejszy, nie wyje wiatrakiem i mniej sie grzeje.

@devilbot a co ty bys chcial za mniej jak 2k pln w obecnych czasach? Mogli zrobic potwora za 1500$ ktorego by kupilo 5 ludologow i youtuberzy technologiczni, a tak to jest w porzadku konsolka za ten hajs.

Opublikowano

Ale na końcu i tak nasze oczy patrzą na grę

Steam deck ma darmowy online, gry za grosze, dostęp do wielu sklepów, większy wybór gier, touchpady, wygodne analogi, lepszy ekran, lepszą baterie i mogę tak wymieniac do wieczora w czym ten retro komputerek jest lepszy.

Opublikowano
6 minut temu, Soban napisał(a):

@devilbot a co ty bys chcial za mniej jak 2k pln w obecnych czasach? Mogli zrobic potwora za 1500$ ktorego by kupilo 5 ludologow i youtuberzy technologiczni, a tak to jest w porzadku konsolka za ten hajs.

To nie ja zacząłem porównywać S2 do sd. Poza tym nic się nie dzieje w Xboxie i ps5 to przylazłem tu

Opublikowano

ja tu jeszcze nieśmiało chciałbym tylko wspomnieć, że tę wersję na Switcha to jakiś zespół fafluśniaków musiał przygotować specjalnie z myślą o tej konsolce, pojawiła się ponad rok po premierze na Steam i myślę, że łaski nie robią iż działa to dobrze w porównaniu ze Steam Deckiem, który odpala wszystko co się na tym Steamie znajdzie.
deprecjonowanie Steam Decka to jest dowód na ogromne upośledzenie umysłowe.

Opublikowano

Przecież tylko wyjaśniamy kłamstwa trolla ficusia i debilbota że dopiero x gra działa lepiej na s2 co nie jest dziwne bo jest nowszy i mocniejszy no ale ficuś zaraz odpali jakąś nowość w 360p i napisze że na s2 nie ma )

Opublikowano

Jakim cudem ten stary komputerek na linuxie jest taka sola w oku skoro on sie praktycznie nie sprzedal w porownaniu do Switcha? Chlopaki jakies kompleksy czy skad to sie bierze? Ja czekam az mi ten S2 dowiezie conajmniej kilka exow na poziomie BotW + ekran OLED i wtedy powinien u mnie wjechac. Dla multiplatform z grafika ta konsola to taki sam zart jak dzisiaj jest nim SD.

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Przecież tylko wyjaśniamy kłamstwa trolla ficusia i debilbota że dopiero x gra działa lepiej na s2 co nie jest dziwne bo jest nowszy i mocniejszy no ale ficuś zaraz odpali jakąś nowość w 360p i napisze że na s2 nie ma )

Naprawdę jest mi smutno i przykro jak pomyślę, że taki błyskotliwy chłopak jak Ty skończył ze switchem 2 jako główną konsolą (