Opublikowano wtorek o 05:245 dni To była wersja cloud, są takie gry do kupienia na switchu. Zabrali i chuj. Żadnych refundow nic. Kosztowała normalnie pełną cenę swego czasu.Widać na Nintendo też można zabierać gry bezkarnie.https://www.nintendolife.com/news/2026/08/aliens-fireteam-elite-cloud-version-is-no-longer-playable-on-switch
Opublikowano wtorek o 07:195 dni Zgadza się, ale to nie ma nic do tego że zabierają to ludziom którzy za to zapłacili.To pokazuje że można na switchu zabrać każdą grę bez konsekwencji.To że można zabrać na Xboxie i PlayStation wiadomo już od jakiegoś czasu.
Opublikowano wtorek o 10:575 dni 3 minuty temu, devilbot napisał(a):Niech zgadnę. Najgorszy i najdroższy sposób żeby ograć tę grę?Nie zgadłeś. W końcu jakaś gra na Switcha 2 wygląda lepiej niż jej odpowiednik na Steam Decku. Nawet DLSS jest wykorzystany.Szkoda, że gra nie dla mnie. Grałem kilka godzin w Passie na Xboksie, meh.
Opublikowano wtorek o 11:055 dni Ale ten switch 2 to jebane techniczne gówno skoro nadal porównujcie go z 6 letnim komputerkiem na Linuxie.
Opublikowano wtorek o 11:055 dni Mamy druga multiplatforme wyglądającą i działająca lepiej na S2 niż na SD, do star Wars outlaws dołącza Oblivion Remastered
Opublikowano wtorek o 11:095 dni Hej ale biorąc pod uwagę ilość klatek do zużytych wattow to s2 nie ma sobie równych!
Opublikowano wtorek o 11:135 dni Szczerze mówiąc to jestem pod wrażeniem. Kupie se tego tableta we wrześniu prawdopodobnie. 4 minuty temu, Pupcio napisał(a):W końcu? Każda gra wygląda lepiej niż na tym komputerku za 4koczywiście dzisiejsza cena to jest żart ale kto tutaj na forumku kupił SD za 4k? Strzelam, że nikt ba myślę, że wielu dało za niego mniej niż za Switcha 2, którego jeszcze nie było
Opublikowano wtorek o 11:215 dni Widzę kolega walczy ze starym steam deckiem tytułem który pod spodem ma mechaniki i silnik z PS3, komedia.Poza tym ten remaster już trochę ma i chodzi po 100zł a na switcha 2 300zł. Beka
Opublikowano wtorek o 11:225 dni 16 minut temu, Daffy napisał(a):Mamy druga multiplatforme wyglądającą i działająca lepiej na S2 niż na SD, do star Wars outlaws dołącza Oblivion RemasteredChyba Indiana działa też lepiej.
Opublikowano wtorek o 11:245 dni 1 minutę temu, devilbot napisał(a):Widzę kolega walczy ze starym steam deckiem tytułem który pod spodem ma mechaniki i silnik z PS3, komedia.Do tego mimo że wygląda lepiej na S2 niż na starym SD to dalej miejscami ten Oblivion chodzi w 20fps i co chwilę na mikro przycinki.
Opublikowano wtorek o 11:255 dni gdy Oblivion Remastered miał swoją premierę 22 kwietnia 2025 roku to Steam Deck OLED kosztował 2599 PLN + ekran OLED, o którym nie mogą zapomnieć posiadacze Switcha 2 ciągle dyskutujący w sieci o możliwej premierze takiego wariantu konsolki + 512 GB pamięci to fizycznie 2x tyle co Switch 2 wtedy to było jakieś 550$ co już nie niesie za sobą takich pokładów niesamowitej nieskończonej beki jak dzisiaj ale po chuj o tym wspominać prawda
Opublikowano wtorek o 11:265 dni Switch 2 to jebany technologiczny żart, ale kocham gry Nintendo a zwłaszcza Kirby więc muszę się męczyć!
Opublikowano wtorek o 11:295 dni licytacja z dupy, bo mozemy tak w druga strone. Switch ma 2 pady wbudowane, mozliwosc lokalnej gry dla 2 osob na splicie bez kupowania drugiego pada, jest cienszy ze 2x, lzejszy, nie wyje wiatrakiem i mniej sie grzeje.@devilbot a co ty bys chcial za mniej jak 2k pln w obecnych czasach? Mogli zrobic potwora za 1500$ ktorego by kupilo 5 ludologow i youtuberzy technologiczni, a tak to jest w porzadku konsolka za ten hajs.
Opublikowano wtorek o 11:315 dni Ale na końcu i tak nasze oczy patrzą na grę Steam deck ma darmowy online, gry za grosze, dostęp do wielu sklepów, większy wybór gier, touchpady, wygodne analogi, lepszy ekran, lepszą baterie i mogę tak wymieniac do wieczora w czym ten retro komputerek jest lepszy.
Opublikowano wtorek o 11:365 dni 6 minut temu, Soban napisał(a):@devilbot a co ty bys chcial za mniej jak 2k pln w obecnych czasach? Mogli zrobic potwora za 1500$ ktorego by kupilo 5 ludologow i youtuberzy technologiczni, a tak to jest w porzadku konsolka za ten hajs.To nie ja zacząłem porównywać S2 do sd. Poza tym nic się nie dzieje w Xboxie i ps5 to przylazłem tu
Opublikowano wtorek o 11:415 dni ja tu jeszcze nieśmiało chciałbym tylko wspomnieć, że tę wersję na Switcha to jakiś zespół fafluśniaków musiał przygotować specjalnie z myślą o tej konsolce, pojawiła się ponad rok po premierze na Steam i myślę, że łaski nie robią iż działa to dobrze w porównaniu ze Steam Deckiem, który odpala wszystko co się na tym Steamie znajdzie. deprecjonowanie Steam Decka to jest dowód na ogromne upośledzenie umysłowe.
Opublikowano wtorek o 11:455 dni Przecież tylko wyjaśniamy kłamstwa trolla ficusia i debilbota że dopiero x gra działa lepiej na s2 co nie jest dziwne bo jest nowszy i mocniejszy no ale ficuś zaraz odpali jakąś nowość w 360p i napisze że na s2 nie ma
Opublikowano wtorek o 11:475 dni Jakim cudem ten stary komputerek na linuxie jest taka sola w oku skoro on sie praktycznie nie sprzedal w porownaniu do Switcha? Chlopaki jakies kompleksy czy skad to sie bierze? Ja czekam az mi ten S2 dowiezie conajmniej kilka exow na poziomie BotW + ekran OLED i wtedy powinien u mnie wjechac. Dla multiplatform z grafika ta konsola to taki sam zart jak dzisiaj jest nim SD.
Opublikowano wtorek o 11:475 dni Teraz, Pupcio napisał(a):Przecież tylko wyjaśniamy kłamstwa trolla ficusia i debilbota że dopiero x gra działa lepiej na s2 co nie jest dziwne bo jest nowszy i mocniejszy no ale ficuś zaraz odpali jakąś nowość w 360p i napisze że na s2 nie ma Naprawdę jest mi smutno i przykro jak pomyślę, że taki błyskotliwy chłopak jak Ty skończył ze switchem 2 jako główną konsolą