Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor Przypomnę tylko co mogliśmy dostać, a co straciliśmyCiekawe czy Capcom coś z tego wciśnie do ewentualnego remake'a
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor Ten prototyp brzmiał jak naturalne rozwinięcie najlepszych elementów RE4 zamiast mutliplayerowego szamba jakie finalnie dostaliśmy. W sensie ja lubię RE5 i bardzo często do niego wracam, ale to nigdy nie był i nigdy nie będzie Resident, którego możnaby postawić w tym samym szeregu co Czwórkę, a pierwotnie szykowało się coś w ten deseń. No kurwa, Merchant, singleplayer, więcej horrorowych sekwencji w nocy, zombie, Chris który nie wyglądał jak jebany orangutan (nawet na pierwszym teaserze nie jest tak dopakowany), BARRY FUCKING BURTON, Tyrant, itp itd.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No zjaździk po niecheblowanej desce był od czasów czwórki. Dobrze, że ktoś pomyślał i ten re7 pyknął, tak też zaraz mam nadzieję, wszystko co najlepsze w serii pod postacią RE9.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jeśli nie zrimejkują kultowej sceny, jak Chris napierdala gołymi łapami wielki głaz to nawet nie zamierzam kupować Wiem, że wszyscy mają wzwód na widok Leona S kennedy ale Chris to był zawsze największy GIGACHAD w historii giereczkowa
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor Chris i Leon w jednej grze, w coopie, to byłby totalny overkill.