Opublikowano 15 stycznia15 sty Autor Przypomnę tylko co mogliśmy dostać, a co straciliśmyCiekawe czy Capcom coś z tego wciśnie do ewentualnego remake'a
Opublikowano 15 stycznia15 sty Autor Ten prototyp brzmiał jak naturalne rozwinięcie najlepszych elementów RE4 zamiast mutliplayerowego szamba jakie finalnie dostaliśmy. W sensie ja lubię RE5 i bardzo często do niego wracam, ale to nigdy nie był i nigdy nie będzie Resident, którego możnaby postawić w tym samym szeregu co Czwórkę, a pierwotnie szykowało się coś w ten deseń. No kurwa, Merchant, singleplayer, więcej horrorowych sekwencji w nocy, zombie, Chris który nie wyglądał jak jebany orangutan (nawet na pierwszym teaserze nie jest tak dopakowany), BARRY FUCKING BURTON, Tyrant, itp itd.
Opublikowano 15 stycznia15 sty No zjaździk po niecheblowanej desce był od czasów czwórki. Dobrze, że ktoś pomyślał i ten re7 pyknął, tak też zaraz mam nadzieję, wszystko co najlepsze w serii pod postacią RE9.
Opublikowano 15 stycznia15 sty Jeśli nie zrimejkują kultowej sceny, jak Chris napierdala gołymi łapami wielki głaz to nawet nie zamierzam kupować Wiem, że wszyscy mają wzwód na widok Leona S kennedy ale Chris to był zawsze największy GIGACHAD w historii giereczkowa
Opublikowano 15 stycznia15 sty Autor Chris i Leon w jednej grze, w coopie, to byłby totalny overkill.
Opublikowano 19 stycznia19 sty Tylko jeden raz ograłem Deadly Silence. Jaralem sie tym ze mam residenta w kieszeni. Gdyby dalo sie kupic dzisiaj to pewnie bym brał do kolekcji za odpowiednią cenę.https://www.nintendolife.com/features/anniversary-resident-evil-deadly-silence-is-20-years-old-today-were-you-a-fan
Opublikowano 19 stycznia19 sty Autor Setki razy przechodziło się już zwyklaka na PSX i PC, ale Deadly Silence ani razu nie próbowałem. Chyba czas w końcu spróbować tę wersję.
Opublikowano 19 stycznia19 sty Autor 725 K vues · 14 K réactions | En exclusiva ,y desde el fu...En exclusiva ,y desde el futuro, RE 15 !! 🤯 Esos movimientos....🔥 #ResidentEvilRequiem #residentevil #residentevil2remake #LeonSKennedyNie powiem, pograłbym
Opublikowano 19 stycznia19 sty 1 minutę temu, Josh napisał(a):725 K vues · 14 K réactions | En exclusiva ,y desde el fu...En exclusiva ,y desde el futuro, RE 15 !! 🤯 Esos movimientos....🔥 #ResidentEvilRequiem #residentevil #residentevil2remake #LeonSKennedyNie powiem, pograłbymOdrzut pcha wózek do tyłu i od razu rozjeżdżamy "Salvatora" - insta kill. Epickie
Opublikowano sobota o 23:051 dzień Nie bylo mnie caly dzien a tu na ppe plotka wyskoczyla. Ponoc ten remake RE:Veronica X to jednak prawda. To juz kolejny raz jak wyciekaja takie informacje do sieci. Ciesze sie jak za czasu RE2 remake. Mam nadzieje ze tak samo dobrze to zrobia
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Od Dusk Golema to ja mam większą wiarygodność, ten niby coś tam kuma. Jak The Snitch albo billbilkun coś powiedzą to uwierzę, cała reszta do wora, a wór frostiemu do łóżka.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 21 minut temu, suteq napisał(a):A ten typ ma jakąś wiarygodność?Nie wiem czy on nie jest od rockstarowych lików w miarę wiarygodny no ale ogólnie wywalone jajca już po całości co oni gadają nawet jeśli to prawda
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Za chwile i tak bedzie czas na nowe zapowiedzi i raczej pewne ze to jakis remake. Od miesiecy ludzie gadaja o jedynce, piatce i CV. Naprawde nie trzeba byc leakerem zeby teraz cos trafic.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Mam nadzieję że RE1 REmake 2 wyjdzie dopiero na kolejną generację bo obecna nie jest w stanie udźwignąć takiej ilości detali jaka była upchana w prerenderowanych lokacjach z RE Remake tym bardziej jeśli będą też celowali w Switcha 2.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Juz za moment premiera RE9 wiec chwile po niej powinna ruszyć promocja kolejnej gry tj. Resident Evil: Veronica X remake
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 godziny temu, łom napisał(a):Mam nadzieję że RE1 REmake 2 wyjdzie dopiero na kolejną generację bo obecna nie jest w stanie udźwignąć takiej ilości detali jaka była upchana w prerenderowanych lokacjach z RE Remake tym bardziej jeśli będą też celowali w Switcha 2.No i sam sobie odpowiedziałeś w sumie - nieważne czy będzie na te czy następna generację - jest hamulcowy S2 i żadnego skoku nie uświadczysz.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie wiem tylko o jakiej ilości detali mówi łom z którymi miałyby sobie nie poradzić obecne sprzęty
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Porównaj sobie np. główny hol w RE Remake do zamku z RE Village lub posterunku w RE2R. Idealne oświetlenie, wszystko ze sobą gra. Capcom bez porządnego RT lub Path Tracingu (które są zbyt zasobożerne dla obecnych konsol) nie osiągnie takich efektów w RE Engine.