Opublikowano 13 stycznia 20251 r On 1/12/2025 at 1:44 PM, Josh said: \\ absolutnie zero woke Matko jedyno najświętsza, ja nawet nie wiedzioł, że tak takie akcje są... Pisałem to już w DA:V. Dlaczego oni do cholery starają się w wymyślonych światach fantasy czy SF (wiem, że Star Wars to bardziej fantasy niż SF, ale wiecie o chodzi) wrzucają rzeczy z naszej codzienności? Ja chcę pograć w wyimaginowany świat gdzie jest moc, lasery, miecze świetlne, a nie czuć się jak w amerykańskim korpo...
Opublikowano 16 stycznia 202516 sty Na materiałach promocyjnych Japończyków dosypali i do tyłu murzyna cofneli xd
Opublikowano 16 stycznia 202516 sty Ja pierdole jakby to fajnie wyglądało gdyby nie ten niepasujacy murzyn.
Opublikowano 17 stycznia 202517 sty 7 godzin temu, Observer napisał(a): Na materiałach promocyjnych Japończyków dosypali i do tyłu murzyna cofneli xd Bohater drugiego planu
Opublikowano 17 stycznia 202517 sty 32 minuty temu, Pupcio napisał(a): Ten chiński dzieciak jak z tej bajki up wygląda xD No właśnie nie wiem co mnie bardziej rozśmieszyło, to że asfalta umieścili z tyłu czy ten dzieciak wygądający jakby go wkleili z jakiejś bajki Pixara
Opublikowano 17 stycznia 202517 sty 7 godzin temu, Observer napisał(a): Na materiałach promocyjnych Japończyków dosypali i do tyłu murzyna cofneli xd Sytuacja podobna do tej z plakatem Star Wars w Chinach
Opublikowano 17 stycznia 202517 sty Boże jakie to generyczne do porzygu. Już całą grę w te 3 minuty widziałeś xd
Opublikowano 17 stycznia 202517 sty Mam wrażenie, że wszystkiego jest znowu za dużo, świat za wielki, znaczników od zajebania i ogromna powtarzalność rodem z Valhalli. Ale mimo wszystko, życzę sobie i wam żeby w końcu ubisoft zrobił dobrą grę
Opublikowano 17 stycznia 202517 sty Znowu gameplay bez murzyna? A cóż tak? Valhalla wycisnęła ostatnie soki z tej formuły.
Opublikowano 17 stycznia 202517 sty O przynajmniej w tej edycji nie morduję się wszystkich stworzeń w zasięgu wzroku tylko rysuje na płótnie. Nice touch
Opublikowano 17 stycznia 202517 sty Ja próbowałem do Vallhali podejść dwa razy i czułem się jakbym szedł do pracy, a nie grał w grę.
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Ależ będzie grane. Aż nie wiem czy nie kupić na PS5 za 3 i pół bomby aby jak najbardziej wesprzeć Ubisoft.
Opublikowano 18 stycznia 202518 sty Musisz kupić edycje z laką jaske jeśli chcesz ocalić ubi od śmierci!
Opublikowano 19 stycznia 202519 sty No dobra, pograłbym sobie już w tego nowego assassyna. Spoiler A nie, czekaj, niech cena zejdzie do 100 zł
Opublikowano 19 stycznia 202519 sty Za darmo to jedyna uczciwa cena, poczekam aż będzie na Epic Store.