Opublikowano 28 maja 20241 r Przeciwnie, może zmienić bardzo dużo. W Stanach jest sporo osób, które jeszcze nie zmieniły konsoli z poprzedniej generacji na obecną i to może być dealbreaker.
Opublikowano 28 maja 20241 r Lubię ten blackopsowy spiskowy vibe, liczę na udaną kampanię. Szkoda, ze w multi klimat wyparuje przy pierwszych płatnych skórkach z totalnej dupy.
Opublikowano 28 maja 20241 r a wystarczyłoby dać opcję na wyłączenie skórek w opcjach i dla niechętnych oglądania różowego gówna podstawiać pod ubrania cyrkowe skórki z podstawowej wersji gry/początku wtedy bym kupił z marszu bo lubię klasyczny codowy multik.
Opublikowano 28 maja 20241 r myślę, że znalazłoby się więcej i dostaliby całkiem pozytywny odzew społeczności za zwykłe danie nam wyboru tego czy chcemy oglądać głupią strzelankę czy kosmicznie turbo głupią strzelankę tak jak nie przeszkadzają mi aktorskie filmy z dubbingiem bo mam wybór pójścia na napisy
Opublikowano 28 maja 20241 r Autor 9 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): a wystarczyłoby dać opcję na wyłączenie skórek w opcjach i dla niechętnych oglądania różowego gówna podstawiać pod ubrania cyrkowe skórki z podstawowej wersji gry/początku wtedy bym kupił z marszu bo lubię klasyczny codowy multik. jest coś takiego w World of Warships bodajże i wszyscy są zadowoleni, za to Activision ma to w dupie pewnie jak zwykle chodzi o pieniądze i zrobili research że ludzie chętniej kupują skiny jak zobaczą że ktoś inny z nim lata.
Opublikowano 28 maja 20241 r Dobry cod day one w gamepassie to chyba będzie najważniejszy i ostatni test próby dla Xboxa czy cokolwiek jeszcze sprzedażowo może się zmienić/drgnąć
Opublikowano 28 maja 20241 r 1 godzinę temu, Homelander napisał(a): Przeciwnie, może zmienić bardzo dużo. W Stanach jest sporo osób, które jeszcze nie zmieniły konsoli z poprzedniej generacji na obecną i to może być dealbreaker. źródło: zaufaj mi bracie
Opublikowano 28 maja 20241 r 2 minutes ago, tlas said: źródło: zaufaj mi bracie Źródło: moje własne obserwacje plus rozmowy z ludźmi z Gamestopu (dokładnie o to pytałem, bo byłem ciekawy). Po drugie nie napisałem tego jako pewnik, a jako moją obserwację
Opublikowano 28 maja 20241 r tym razem Greg może mieć racje, ale to nie tylko dotyczy USA, z samych danych z raportu finansowego Sony wynika że około połowa aktywnie grających i logujących się do PSN siedzi na PS4
Opublikowano 28 maja 20241 r Autor akurat codziki są idealne do game passa, kampania na 6h i pogranie w multi przez miesiąc dopóki nie zrobią znowu w nim cyrku i elo, do zobaczenia za rok
Opublikowano 28 maja 20241 r Ja tam czekam. Ostatni Black Ops miał mega klimat. Gdyby był na silniku co MW byłby moja ulubioną częścią. Liczę na to, że i w tej części Treyarch nie zawiedzie pod względem odbioru gry. Jedynie moje obawy dotyczą tego, że nowy BO pójdzie bardziej w stronę MW3 który rozgrywkę ma nudną i spłyconą wzgledem MW2. No ale zobaczymy. Edytowane 28 maja 20241 r przez meffju41
Opublikowano 5 czerwca 20241 r Oby kampania dowiozła i w końcu ogarnęli technicznie rankedy, bo to co się w mw3 wyprawia to masakra. Techniczny bubel.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze Kampania nikogo. Piszę to po raz tysięczny. Będę z uwagą obserwował dzisiejszy pokaz, choć o jedynym interesującym module tj Multi pewnie się nawet dzisiaj nie zająkną