Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał(a):

@yaczes już pewnie ogarnia samolot z Turcji z dodatkowym kontenerem Astro Bota po tych reckach

+1 byczku, express lotniczy, tu trzeba DZIALAC!

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 74,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka

• Super, że wszyscy cieszą się grą i w ogóle, ale to trochę absurdalne, że gra z serii stworzonej aby dodać ją za free do pokazania możliwości nowego pada staje się raptem największym hitem platformy, b

• Jak się nie ma co się lubi, to się lubi Astro Bota. Ja podziękuję, czekam na nowego Killzone czy coś innego, trochę bardziej charyzmatycznego. 

Opublikowano

W japoni w zarządzie Sony to pewnie im czache rozwaliło z hypu jaki obiegł dziś internet.

Może się zwróci troche z przepalonych yenów z concorda :leo:

Opublikowano
5 minut temu, oFi napisał(a):

W japoni w zarządzie Sony to pewnie im czache rozwaliło z hypu jaki obiegł dziś internet.

Może się zwróci troche z przepalonych yenów z concorda :leo:

Azjaci ratują ten rok w giereczkowie.

Opublikowano
Teraz, Shen napisał(a):

Azjaci ratują ten rok w giereczkowie.

I tak co roku od c0rwa początków tego medium :gigabeta:

Opublikowano
7 minutes ago, Pupcio said:

Trzeba przyznać, że w tej generacji, z nielicznymi wyjątkami, azjatycki gamedev bije ten euro-amerykański na głowę. I dobrze. Bo takiego marazmu i monotonii już dawno nie było jeżeli chodzi o europejskie i amerykańskie gierki

Opublikowano
55 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

OP 95, MC 94, to już duże liczby, wśród kilku najniższych ocen GOL, CDA i Eurogamer Poland xD. Minusy słaba fabuła i bohater xDD.

Fabuła w platformerze to podstawa :bella:

Opublikowano
20 minut temu, Pupcio napisał(a):

W tym roku jeszcze doszły Chiny i Korea. 

Opublikowano

Ktos sprawdzal w jakim języku jest okładka w sieciowkach (Media Expert, Euro, Empik?), ANG czy PL? Bo wiadomo, na Allegro to europejskie.

W życiu bym tej gry nie rozważał, a tu nagle hype po zobaczeniu tematu i trzeba zużyć punkty multisport na voucherek  :macek:

Opublikowano

Dokupiłem wczoraj do TV, Ambilighta, ale będzie w nocy pokaz :psclassic::fsg:

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

OP 95, MC 94, to już duże liczby, wśród kilku najniższych ocen GOL, CDA i Eurogamer Poland xD. Minusy słaba fabuła i bohater xDD.

Co za cwele, Astro to jeden z najmocniejszych punktów, widząc go od razu się micha cieszy.

image.gif.87ea95a638c29681d294d4d5dbf4ff5f.gif

Opublikowano

BIERE.

Dobra, kur'wa miałem nie brać. Bo jak stanieje. Bo do Fajnala 16 trzeba wrócić, bo se Castlevanie na słiczu odpalę. Ale je'bani przekonali. Jezu Sony wróć i więcej takich gierek :wub:

Edytowane przez Basior
.

Opublikowano
30 minut temu, Szermac napisał(a):

Dokupiłem wczoraj do TV, Ambilighta, ale będzie w nocy pokaz :psclassic::fsg:

Ja już czekam na odpalenie, no ale chapter 5 w WuKongu:(:(:(

Jakiego Ambi wziąłeś? Bo też właśnie kminie.

Opublikowano

Też miałem nie brać a kupiłem.

Opublikowano

A te niskie oceny polskich portali są z nami w pokoju? Czy 8/10 to niegrywalny syf według ciebie? 

image.thumb.png.178db9695aa42377d47b7c25cac2383a.png

Opublikowano
6 minut temu, Rooofie napisał(a):

A te niskie oceny polskich portali są z nami w pokoju? Czy 8/10 to niegrywalny syf według ciebie? 

image.thumb.png.178db9695aa42377d47b7c25cac2383a.png

Wszystko fajnie, z całym szacunkiem grałem w Outlaws i wystawianie jej 8.0 przez GOL i 7.5 w CDA i mega dopracowanemu, najlepszemu w swoim gatunku Astrobotowi praktycznie tego samego to też beka. 

Na niektórych gatunkach nasze portale po prostu się nie znają. 

Warto też zerknąć na narrację recenzentów- "gra dla dzieci".

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Wszystko fajnie, z całym szacunkiem grałem w Outlaws i wystawianie jej 8.0 przez GOL i 7.5 w CDA i mega dopracowanemu, najlepszemu w swoim gatunku Astrobotowi praktycznie tego samego to też beka. 

Na niektórych gatunkach nasze portale po prostu się nie znają. 

Przejrzałem sobie oceny polskich portali i najniżej chyba oceniło CD Action (właśnie 8/10). Oprócz tego widzę same oceny wyżej. Nie popadajmy w obłęd, 10/10 może zbierać RDR2 czy inne rozbudowane RPGi pokroju Eldena czy Baldura. W tym przypadku mamy poprawną platformówkę, której ocena 8 wzywż nadal znaczy, że to BARDZO DOBRA gra.

Opublikowano
Teraz, Rooofie napisał(a):

Przejrzałem sobie oceny polskich portali i najniżej chyba oceniło CD Action (właśnie 8/10). Oprócz tego widzę same oceny wyżej. Nie popadajmy w obłęd, 10/10 może zbierać RDR2 czy inne rozbudowane RPGi pokroju Eldena czy Baldura. W tym przypadku mamy poprawną platformówkę, której ocena 8 wzywż nadal znaczy, że to BARDZO DOBRA gra.

Chodziło mi o to, że warto jednak oceniać gatunkowo i w swojej klasie, porównywanie przez Eurogamer Astrobota do gry fabularnej i szukanie tego typu porównań to narażanie się na śmieszność.

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Chodziło mi o to, że warto jednak oceniać gatunkowo i w swojej klasie, porównywanie przez Eurogamer Astrobota do gry fabularnej i szukanie tego typu porównań to narażanie się na śmieszność.

Dlatego generalnie samo sugerowanie się oceną końcową i średnią na Metacritic jest totalnie bezsensu :thumbsup:

Opublikowano
8 minut temu, Rooofie napisał(a):

Dlatego generalnie samo sugerowanie się oceną końcową i średnią na Metacritic jest totalnie bezsensu :thumbsup:

Niby tak, ale ja się akurat czepiłem do tych recek ze względu na zaszufladkowanie gry w kategorii " gatunek dla dzieci, więc tylko 8" bo takie były w sumie argumenty, 3 z 9 recenzji najniższych na meta są od polskich portali, z czego dwa prawie nigdy nie recenzują gier od Nintendo, czyli takich, gdzie liczy się frajda z rozgrywki. 

Albo to

Cytat

Nie uświadczymy tu wprawdzie realistycznych animacji twarzy jak w The Last of Us 2 czy zapierających dech w piersiach krajobrazów rodem z Ghost of Tsushima

qrwa xD 

A tutaj porównanie do Dark Souls 

Cytat

. Największym sprawdzianem naszych zdolności są walki z bossami - te dostępne są zawsze na końcu odwiedzanych galaktyk, a także na wybranych planetach. Nie reprezentują może poziomu „soulsów”, jednak wymagają niezłej koordynacji i dobrego refleksu, przede wszystkim zaś są niesamowicie pomysłowe oraz zróżnicowane.

W recenzji zabrakło natomiast porównań do Mario xDD.