Opublikowano 31 maja 202431 maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zagrajmerzy baczność - jest misja do zrobienia. Każdy kto kocha kreatywne oraz ociekające nieopisaną błogością platformówki, a nie chce jednocześnie być do końca życia skazany na oglądanie kolejnego wariantu open world cinematic experience od studiów sony i osamotnionego ratcheta wychodzącego raz na 10 lat, musi kupić tego astro bota Panie przenajświętszy fun wylewający się z tego trailera przekracza wszelkie normy Nie tylko fakt premiery w tym roku robi dzionek, ale zwyczajnie zapowiedź takiej gierki w takiej konwencji jest zbawienną ulewą na wysuszone, święte ziemie gamingu. Sony w końcu sobie przypomniało, że ma maskotkę i jej ignorowanie to absolutny kryminał. Nie zapomnę jak przy zakupie ps5 odpaliłem astro nie spodziewając się niczego innego poza poprawnie wykonaną technicznie pokazówką, a dostałem darmowy gameplay zamykający mordę i nieschodzący uśmiech z twarzy. Astro wlatuje w dniu premiery za pełną cenę i innej możliwości nie ma jak się jest graczem i ma się obowiązki zagrajmerskie.
Opublikowano 31 maja 202431 maj Ja już mam kasę odłożoną w portfelu PSN, kupuje bez zastanowienia jak tylko wrzucą w lipcu.
Opublikowano 31 maja 202431 maj Wygląda zajebiście A jeszcze te newsy ze tyle lvli będzie w końcu jakiś systemseller po 4 latach beki się szykuje
Opublikowano 31 maja 202431 maj 9 minut temu, Moldar napisał(a): Oby nie było ino legendarnych 3 i pół bomby Coś tam śpiewali, że pozycjonują to jako mniejszy projekt, może cena w granicach Sackboya (299 zł). No to sporo taniej, o jakieś co najmniej 19 zyli xD. Edytowane 31 maja 202431 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 31 maja 202431 maj A niby dlaczego miałoby nie kosztować pełnej ceny 70$? No to nie ubisandbox na 100h chodzenia po generycznych lokacjach? Błagam. Jeżeli będzie tak zrobiony cały jak wygląda na trailerze i zapewni te 12h do przejścia i 25h do zmaksowania to z przyjemnością zapłacę 70$
Opublikowano 31 maja 202431 maj A niby dlaczego miałoby nie kosztować pełnej ceny 70$? No to nie ubisandbox na 100h chodzenia po generycznych lokacjach? Błagam. Jeżeli będzie tak zrobiony cały jak wygląda na trailerze i zapewni te 12h do przejścia i 25h do zmaksowania to z przyjemnością zapłacę 70$Bo się zwyczajnie może nie sprzedać.
Opublikowano 31 maja 202431 maj 1 minute ago, Moldar said: Bo się zwyczajnie może nie sprzedać. Jak marketing będzie dobry to się sprzeda. Konkurencji za dużej nie ma
Opublikowano 31 maja 202431 maj Ja jeszcze poproszę jakąś oficjalną maskotkę dla moich dzieci i biorę wszystko co związane z tą marką day fokin one
Opublikowano 31 maja 202431 maj 6 minutes ago, oFi said: Ja jeszcze poproszę jakąś oficjalną maskotkę dla moich dzieci i biorę wszystko co związane z tą marką day fokin one https://gear.playstation.com/Product/1541291-ASTRO_Plush
Opublikowano 31 maja 202431 maj "Wygląda jak gra Nintendo" Mam dla was złą wiadomość. W to nie będzie się grało jak w grę Nintendo ani się nie sprzeda jak gra Nintendo.
Opublikowano 31 maja 202431 maj No na pewno nie będzie takiego flow jak w mariankach ale fajnie ,że Sony coś takiego robi i próbuje. Szkoda żeby tylko jedna firma miała rozwijać platformówki.
Opublikowano 31 maja 202431 maj Fajnie będzie zagrać w dobra platformowke, ktora nie ma grafiki jak z czasow ps2.
Opublikowano 31 maja 202431 maj 23 minuty temu, Homelander napisał(a): Jak marketing będzie dobry to się sprzeda. Konkurencji za dużej nie ma Marketing już odpalony, będzie też na Finale LM, poza tym na wrzesień pustki wydawnicze, powinno być relatywnie dobrze. 1 minutę temu, Shen napisał(a): Fajnie będzie zagrać w dobra platformowke, ktora nie ma grafiki jak z czasow ps2. Dokładnie :).
Opublikowano 31 maja 202431 maj 18 minut temu, devilbot napisał(a): "Wygląda jak gra Nintendo" Mam dla was złą wiadomość. W to nie będzie się grało jak w grę Nintendo ani się nie sprzeda jak gra Nintendo. Ile Ty masz lat? Urodziłeś się w ogóle czy piszesz jako płód? xd Ja mam dobrą wiadomość. Astro pierwsze jest plynniutkie, ma super movement i pacing, wszystko tam bangla, wciąga, genialnie się zbiera i szuka, i to była moja ulubiona gierka a'la Mario.
Opublikowano 31 maja 202431 maj 4 minuty temu, Nyu napisał(a): Ile Ty masz lat? Urodziłeś się w ogóle czy piszesz jako płód? xd Ja mam dobrą wiadomość. Astro pierwsze jest plynniutkie, ma super movement i pacing, wszystko tam bangla, wciąga, genialnie się zbiera i szuka, i to była moja ulubiona gierka a'la Mario. Każda nowa premiera na PSN to zjazd na forum fanów Nintendo i XGS. <3.
Opublikowano 31 maja 202431 maj 32 minuty temu, devilbot napisał(a): "Wygląda jak gra Nintendo" Mam dla was złą wiadomość. W to nie będzie się grało jak w grę Nintendo ani się nie sprzeda jak gra Nintendo. Czyli nie będzie samograj jak u nintendo? Uff, pocieszyłes mnie, będzie brane.
Opublikowano 31 maja 202431 maj Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Każda nowa premiera na PSN to zjazd na forum fanów Nintendo i XGS. <3. Z tego, co widzę, to "fanom Nintendo i XGS" (poza jednym wyjątkiem) trailer bardzo się podoba i patrzą na gierkę jak na potrzebny powiew świeżości, no ale krzychu69 jak zwykle musi wtrącić swoje toksyczne trzy grosze. Idź z tego tematu, sio, sio, nie zasługujesz na nowego Astro Bocika. Na premierę biorę dziesięć sztuk.
Opublikowano 31 maja 202431 maj Szkoda, że jakiejś ładnej kolekcjonerki nie zmontują. Albo jakiegoś kolekcjonerskiego bonusu w postaci Astro's Playroom w ładnym boxie.
Opublikowano 31 maja 202431 maj 2 minuty temu, giger_andrus napisał(a): Szkoda, że jakiejś ładnej kolekcjonerki nie zmontują. Albo jakiegoś kolekcjonerskiego bonusu w postaci Astro's Playroom w ładnym boxie. Masz gdzieś jakieś już info o edycjach fizycznych?
Opublikowano 31 maja 202431 maj Masz wyżej tweeta od Wario64 z oficjalnym pudełkiem, pod koniec trailera także jest pokazane.