Opublikowano piątek o 14:452 dni 3 minuty temu, jimmy napisał(a):Mesjasz odwołany?Trzeba czekać na Metroida
Opublikowano piątek o 14:502 dni No to czekam na wczesny dostęp. Patrząc na oceny na metacritic, to pewnie znowu 6 i 7/10 wystawiły redakcje, które nawet nie mają jednej szarej komórki. Kłania się pamiętny gameplay z DOOM 2016, który obnażył standardy w branży haha
Opublikowano piątek o 14:522 dni Zero wątpliwości, że mówimy tu o najlepszym shooterze na rynku. W dodatku żaden reskin komandosików pew pew z kałaszka tylko mięsisty rozpierdol. Arhn wrzucił już reckę, ale na Quaza czekam najbardziej. edit: nawet sam film w poście prezentuje się POTĘŻNIE
Opublikowano piątek o 15:012 dni Przecież 8/10 to bardzo dobra ocena, 9 raczej się nie spodziewałem bo Doom to jednak nie gra dla każdego.
Opublikowano piątek o 15:052 dni A ja się spodziewałem wyżej. Trzeba będzie ograć samemu i ocenić, bo gdybym sugerował się opiniami z neta to bym teraz pisał, że Eternal był chujowy bo ZA DUŻO PLATFORMINGU A ZA MAŁO AMUNICJI
Opublikowano piątek o 15:092 dni Jakby policzyć średnią z trzech gier to wychodzi potężne 87 na MC. W ogóle rozumiem jakbyśmy mówili tu o AC a mówimy o kolejnym DOOMie od id, wchodzi się w to w ciemno.
Opublikowano piątek o 15:182 dni Ja sobie jeszcze poczekam bo nie mam czasu na Gamepass, ogram sobie Eternal po raz kolejny na rozgrzewkę.
Opublikowano piątek o 15:222 dni I tak Doom poczeka na swoją kolej, najpierw Clair Obscur. Myślę, że Bethesda poradzi sobie wpisując w statystyki jednego gracza mniej na premierę.
Opublikowano piątek o 15:232 dni Po recenzji Archona w ogóle mnie do gry nie ciągnie, nie wiem kurde, coś tu nie gra.
Opublikowano piątek o 15:272 dni Jak zobaczyłem smoka i robota, to byłem pewien, że to będzie najlepsza odsłona, ale zobaczymy.
Opublikowano piątek o 15:332 dni 7 minut temu, Rozi napisał(a):Po recenzji Archona w ogóle mnie do gry nie ciągnie, nie wiem kurde, coś tu nie gra.W sumie siadło mu na tyle, że przeszedł dwa razy przed recenzją.
Opublikowano piątek o 15:352 dni 7 minut temu, SlimShady napisał(a):Jak zobaczyłem smoka i robota, to byłem pewien, że to będzie najlepsza odsłona, ale zobaczymy.Mało jest tych sekcji, a robot jest nudny. Po przejściu nie ma w zasadzie co robić, tylko maksować poziomy. No nie ma zabójstw chwały.
Opublikowano piątek o 15:482 dni Jak dzisiaj przeczytałem że na 10 poziomów z 22 potrzeba 9 godzin to już mi się czerwona lampka zapaliła. No nie wierzę że większość ludzi nie będzie zmęczona tą rozgrywką po 20 godzinach która jest znacznie wolniejsza niż w Eternalu. To nie gra z otwartym światem czy rozbudowane RPG żeby było mega zróżnicowanie.
Opublikowano piątek o 16:102 dni Może ziomek lizał każdą ścianę, zbierał znajdźki i robił jakieś czelendże/questy. Wątpię, że ta gra serio zajmuje 20 godzin.
Opublikowano piątek o 16:462 dni Preload się instaluje - lubiłem formułę z Eternala i nie jestem w pełni przekonany jak siądzie mi jej zmiana, ale cieszę się, że gra wprowadza jakiś tam powiew świeżości.
Opublikowano piątek o 17:122 dni 1 hour ago, suteq said:Jak dzisiaj przeczytałem że na 10 poziomów z 22 potrzeba 9 godzin to już mi się czerwona lampka zapaliła. No nie wierzę że większość ludzi nie będzie zmęczona tą rozgrywką po 20 godzinach która jest znacznie wolniejsza niż w Eternalu. To nie gra z otwartym światem czy rozbudowane RPG żeby było mega zróżnicowanie.No, może się dłużyć. Ostatnio robiłem ponowne przejście Doom 2016 na PC zajęło mi 6 godzin. Jak platynowałem lata temu na PS4 to platynka zajęła mi 30h, a tutaj pierwsze przejście zapowiada się na niewiele krótsze.
Opublikowano sobota o 06:221 dzień 1 hour ago, Donatello1991 said:Przecież to sprzedawczyki.Średnia na meta potwierdza.
Opublikowano sobota o 07:471 dzień Jak nie miałem żadnego hajpu na ta gierkę,bo obawiałem się kolejnego eternala to po obejrzeniu paru recenzji wiem,że muszę to zagrać.Wolniejszy gameplay, usunięcie tych nudnych animacji, mroczniejszy klimat, zredukowane elementy platformowe, odbijanie pocisków siedzi mi to mocno.Akcja z wersją fizyczna na ps5 gdzie muszę całą grę pobrać to jakaś prowokacja.Nie wspieram takiego czegoś,będę polować na obniżkę.
Opublikowano sobota o 09:391 dzień 18 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):Zero wątpliwości, że mówimy tu o najlepszym shooterze na rynku. W dodatku żaden reskin komandosików pew pew z kałaszka tylko mięsisty rozpierdol. Arhn wrzucił już reckę, ale na Quaza czekam najbardziej.edit: nawet sam film w poście prezentuje się POTĘŻNIE Quaz to odleciał totalnie przy recenzji shadows i poleciał unsub.
Opublikowano sobota o 10:051 dzień Też mnie kiedyś czymś podkurwił i unsub poleciał. Tylko nie pamiętam czym.
Opublikowano sobota o 10:131 dzień Każdy z nich się sprzedał przy tej, czy tamtej okazji. Wierzyć, to możesz jedynie chłopu, co sobie na własną rękę skrobie i kupuje za własne.