Skocz do zawartości

DOOM: The Dark Ages

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, jimmy napisał(a):

Mesjasz odwołany?

Trzeba czekać na Metroida

• Odpowiedzi 309
  • Wyświetleń 16,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla mnie strzelanka arcade pozbawiona segmentu multiplayer nie powinna zasługiwać na ocenę wyższą niż 7/10. Zrozumiałbym, gdyby Multi chcieli stworzyć kolesie od Metro czy Stalkera, którzy nie potrafi

• Ten Doom jest jedną z najbardziej oczekiwanych gier tego roku dla mnie. Uwielbiam szybki gameplay Eternala, dlatego troszkę się obawiam o spowolnienie rozgrywki i dodanie warstwy fabularnej w formie c

• Premiera 15 maja. Czysty rozpierdol. Day kurwa one!   Mechy i smok  

Opublikowano

No to czekam na wczesny dostęp. Patrząc na oceny na metacritic, to pewnie znowu 6 i 7/10 wystawiły redakcje, które nawet nie mają jednej szarej komórki. Kłania się pamiętny gameplay z DOOM 2016, który obnażył standardy w branży haha

Opublikowano

Zero wątpliwości, że mówimy tu o najlepszym shooterze na rynku. banderasW dodatku żaden reskin komandosików pew pew z kałaszka tylko mięsisty rozpierdol. Arhn wrzucił już reckę, ale na Quaza czekam najbardziej.

edit: nawet sam film w poście prezentuje się POTĘŻNIE obama

Opublikowano

A ja się spodziewałem wyżej. Trzeba będzie ograć samemu i ocenić, bo gdybym sugerował się opiniami z neta to bym teraz pisał, że Eternal był chujowy bo ZA DUŻO PLATFORMINGU A ZA MAŁO AMUNICJI nosacz

Opublikowano

I tak Doom poczeka na swoją kolej, najpierw Clair Obscur. Myślę, że Bethesda poradzi sobie wpisując w statystyki jednego gracza mniej na premierę.

Opublikowano

Po recenzji Archona w ogóle mnie do gry nie ciągnie, nie wiem kurde, coś tu nie gra.

Opublikowano

Jak zobaczyłem smoka i robota, to byłem pewien, że to będzie najlepsza odsłona, ale zobaczymy.

Opublikowano
7 minut temu, SlimShady napisał(a):

Jak zobaczyłem smoka i robota, to byłem pewien, że to będzie najlepsza odsłona, ale zobaczymy.

Mało jest tych sekcji, a robot jest nudny. Po przejściu nie ma w zasadzie co robić, tylko maksować poziomy. No nie ma zabójstw chwały.

Opublikowano

Jak dzisiaj przeczytałem że na 10 poziomów z 22 potrzeba 9 godzin to już mi się czerwona lampka zapaliła. No nie wierzę że większość ludzi nie będzie zmęczona tą rozgrywką po 20 godzinach która jest znacznie wolniejsza niż w Eternalu. To nie gra z otwartym światem czy rozbudowane RPG żeby było mega zróżnicowanie.

Opublikowano

Może ziomek lizał każdą ścianę, zbierał znajdźki i robił jakieś czelendże/questy. Wątpię, że ta gra serio zajmuje 20 godzin.

Opublikowano

Preload się instaluje - lubiłem formułę z Eternala i nie jestem w pełni przekonany jak siądzie mi jej zmiana, ale cieszę się, że gra wprowadza jakiś tam powiew świeżości.

Opublikowano
1 hour ago, suteq said:

Jak dzisiaj przeczytałem że na 10 poziomów z 22 potrzeba 9 godzin to już mi się czerwona lampka zapaliła. No nie wierzę że większość ludzi nie będzie zmęczona tą rozgrywką po 20 godzinach która jest znacznie wolniejsza niż w Eternalu. To nie gra z otwartym światem czy rozbudowane RPG żeby było mega zróżnicowanie.

No, może się dłużyć. Ostatnio robiłem ponowne przejście Doom 2016 na PC zajęło mi 6 godzin. Jak platynowałem lata temu na PS4 to platynka zajęła mi 30h, a tutaj pierwsze przejście zapowiada się na niewiele krótsze.

Opublikowano

Wg Digital Foundry najlepsza konsolowa wersja to ta na XSX

Opublikowano

Jak nie miałem żadnego hajpu na ta gierkę,bo obawiałem się kolejnego eternala to po obejrzeniu paru recenzji wiem,że muszę to zagrać.

Wolniejszy gameplay, usunięcie tych nudnych animacji, mroczniejszy klimat, zredukowane elementy platformowe, odbijanie pocisków siedzi mi to mocno.

Akcja z wersją fizyczna na ps5 gdzie muszę całą grę pobrać to jakaś prowokacja.

Nie wspieram takiego czegoś,będę polować na obniżkę.

Opublikowano
18 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Zero wątpliwości, że mówimy tu o najlepszym shooterze na rynku. banderasW dodatku żaden reskin komandosików pew pew z kałaszka tylko mięsisty rozpierdol. Arhn wrzucił już reckę, ale na Quaza czekam najbardziej.

edit: nawet sam film w poście prezentuje się POTĘŻNIE obama

Quaz to odleciał totalnie przy recenzji shadows i poleciał unsub.

Opublikowano

Każdy z nich się sprzedał przy tej, czy tamtej okazji. Wierzyć, to możesz jedynie chłopu, co sobie na własną rękę skrobie i kupuje za własne.