Skocz do zawartości

DOOM: The Dark Ages

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, jimmy napisał(a):

Mesjasz odwołany?

Trzeba czekać na Metroida

• Odpowiedzi 266
  • Wyświetleń 13,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ten Doom jest jedną z najbardziej oczekiwanych gier tego roku dla mnie. Uwielbiam szybki gameplay Eternala, dlatego troszkę się obawiam o spowolnienie rozgrywki i dodanie warstwy fabularnej w formie c

• Premiera 15 maja. Czysty rozpierdol. Day kurwa one!   Mechy i smok  

• KarolJanuszGejmingu
    KarolJanuszGejmingu

Po 2016 pewnie bym miał mega podjarke ale po infernalu i oglądaniu 800 x tej samej animacji piły i skakaniu jak małpa nie chce mi się w to grać. Poczekam na sporą promocje.

Opublikowano

No to czekam na wczesny dostęp. Patrząc na oceny na metacritic, to pewnie znowu 6 i 7/10 wystawiły redakcje, które nawet nie mają jednej szarej komórki. Kłania się pamiętny gameplay z DOOM 2016, który obnażył standardy w branży haha

Opublikowano

Zero wątpliwości, że mówimy tu o najlepszym shooterze na rynku. banderasW dodatku żaden reskin komandosików pew pew z kałaszka tylko mięsisty rozpierdol. Arhn wrzucił już reckę, ale na Quaza czekam najbardziej.

edit: nawet sam film w poście prezentuje się POTĘŻNIE obama

Opublikowano

A ja się spodziewałem wyżej. Trzeba będzie ograć samemu i ocenić, bo gdybym sugerował się opiniami z neta to bym teraz pisał, że Eternal był chujowy bo ZA DUŻO PLATFORMINGU A ZA MAŁO AMUNICJI nosacz

Opublikowano

I tak Doom poczeka na swoją kolej, najpierw Clair Obscur. Myślę, że Bethesda poradzi sobie wpisując w statystyki jednego gracza mniej na premierę.

Opublikowano

Po recenzji Archona w ogóle mnie do gry nie ciągnie, nie wiem kurde, coś tu nie gra.

Opublikowano

Jak zobaczyłem smoka i robota, to byłem pewien, że to będzie najlepsza odsłona, ale zobaczymy.

Opublikowano
7 minut temu, SlimShady napisał(a):

Jak zobaczyłem smoka i robota, to byłem pewien, że to będzie najlepsza odsłona, ale zobaczymy.

Mało jest tych sekcji, a robot jest nudny. Po przejściu nie ma w zasadzie co robić, tylko maksować poziomy. No nie ma zabójstw chwały.

Opublikowano

Jak dzisiaj przeczytałem że na 10 poziomów z 22 potrzeba 9 godzin to już mi się czerwona lampka zapaliła. No nie wierzę że większość ludzi nie będzie zmęczona tą rozgrywką po 20 godzinach która jest znacznie wolniejsza niż w Eternalu. To nie gra z otwartym światem czy rozbudowane RPG żeby było mega zróżnicowanie.

Opublikowano

Może ziomek lizał każdą ścianę, zbierał znajdźki i robił jakieś czelendże/questy. Wątpię, że ta gra serio zajmuje 20 godzin.

Opublikowano

Preload się instaluje - lubiłem formułę z Eternala i nie jestem w pełni przekonany jak siądzie mi jej zmiana, ale cieszę się, że gra wprowadza jakiś tam powiew świeżości.

Opublikowano
1 hour ago, suteq said:

Jak dzisiaj przeczytałem że na 10 poziomów z 22 potrzeba 9 godzin to już mi się czerwona lampka zapaliła. No nie wierzę że większość ludzi nie będzie zmęczona tą rozgrywką po 20 godzinach która jest znacznie wolniejsza niż w Eternalu. To nie gra z otwartym światem czy rozbudowane RPG żeby było mega zróżnicowanie.

No, może się dłużyć. Ostatnio robiłem ponowne przejście Doom 2016 na PC zajęło mi 6 godzin. Jak platynowałem lata temu na PS4 to platynka zajęła mi 30h, a tutaj pierwsze przejście zapowiada się na niewiele krótsze.