Opublikowano wtorek o 22:123 dni Ja bym tylko chcial zaznaczyc ze ludzie ktorzy jeszcze nie ograli tego arcydziela to PEDAU I CHUY Dziekuje
Opublikowano środa o 05:512 dni W dniu 9.06.2024 o 22:15, Jukka Sarasti napisał(a):Jak dla mnie, obok Perfect Dark, prezentacja konfy. Jest hype.Jakże inaczej się potoczyły losy obu gier xD.
Opublikowano środa o 06:572 dni DLC z Ekspedycją 60 biorę za każdą cenę day minus one GUILLOME MUSISZ
Opublikowano środa o 07:172 dni Do platynki brakuje mi tylko trofki za mima, rozumiem ze na ng+ mozna smialo wbijac?
Opublikowano środa o 08:202 dni Godzinę temu, kanabis napisał(a):Do platynki brakuje mi tylko trofki za mima, rozumiem ze na ng+ mozna smialo wbijac?Tak, wchodzi bez problemu. To był też mój ostatni pucharek do platyny.
Opublikowano środa o 11:352 dni Ah, do DLC to tu maja morze pomysłów:1) Początki z historii rodziny Dessandre2) Ekspedycja 00 / 60 to juz kopalnia epic motywów3) Historia momoko / esquie
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Pytanie dla tych co skończyli:SpoilerJestem po pokonaniu dwóch axonów, czy to już końcówka i czy to dobry moment na powiedzenie i wyczyszczenie mapy?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Teraz, ASX napisał(a):Pytanie dla tych co skończyli:SpoilerJestem po pokonaniu dwóch axonów, czy to już końcówka i czy to dobry moment na powiedzenie i wyczyszczenie mapy?Chyba najlepiej po rozpoczeciu 3 chaptera, bo to tylko jedna lokacja i walka z finałowym bossem.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Idź jeszcze dalej. Gra zasygnalizuje ci kiedy będzie ostateczna potyczka. Grania jeszcze trochę jest.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Tylko uwaga bo robiąc teraz czyszczenie zwiedzanie mapy to można ostro dokoksić.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Czy ja wiem, zrobiłem praktycznie wszystko z drugiego aktu, a i tak jego końcówka nie była jakoś łatwa.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 53 minuty temu, ASX napisał(a):Pytanie dla tych co skończyli:SpoilerJestem po pokonaniu dwóch axonów, czy to już końcówka i czy to dobry moment na powiedzenie i wyczyszczenie mapy?Proponuje jechać dalej, zakończyć akt II, w trzecim polecieć tylko questy towarzyszy, skończyć fabułę, potem zrobić end game.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. A ja tam zwiedzalem duzo wczesniej, fajna satysfakcja jak walisz sie z kims 15 minut a potem wpada Ci jakies pikto 10lvl wyzsze niz pozostale i lecisz potem jak król Osobiście uwazam wlasnie to za esencje tej gry i dynamicznego systemu unikow/parowania. W zwyklym rpg niewykonalne jest praktycznie pokonanie bossa ktorego powinienes tluc majac 10lvl wiecej. Tutaj? Jesli jestes cierpliwy i reka ci nie zadrzy przy ostatnim sparowaniu to droga wolna :) Pamietam jak na poczatku gry mialem chyba z 600hp pyknalem jakiegos grubego zwierza i wpadlo mi pikto z buffem +2500hp xD
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja to chyba słaby w takie gry jestem, bo nie wiem ile musiałbym siedzieć, by taki lvl gap pokonać, ale z drugiej strony jak trafiłem pierwszy czy drugi raz na tych olbrzymów co połykają i myślałem, że nie mam szans, a kilka prób i udało się. Satysfakcja ogromna albo kiedy unikniesz całej kombinacji ataków przeciwnika, bo już rozkminiles wzorzec ataków. Szkoda, że czasu nie ma kiedy grać. Ile godzin zajmuje w ogóle przejście?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 8 minut temu, Sedrak napisał(a):Ile godzin zajmuje w ogóle przejście?Jakieś 35 godzin a platyna około 60 ale ja tam się bawiłem 150 godzin