Opublikowano 20 sierpnia20 sie Jest, wystarczy rzucić kamieniem i trafi się na jakiegoś klasyka. Niesamowity jest ten poziom ścieżki dźwiękowej i o ile jakieś jęczenie na samą grę mogę zrozumieć jak się mocno postaram tak pochwały pod adresem OST są chyba uniwersalne. Nie bez powodu siedzi od 16 tygodni na #1 listy Billboardu w kategorii "muzyka klasyczna".
Opublikowano 20 sierpnia20 sie OST sam w sobie to małe mistrzostwo. Nie wiem, kiedy dokładnie pojawiły się pre-ordery, ale bez wahania wziąłem wydanie 8CD. Wiem, że wszystko jest na Spotify, ale takie cudo to musi na jakieś widoczne miejsce na półce trafić.Są też winyle, ale to raczej dla koneserów. Utworki wyselekcjonowane.
Opublikowano 23 sierpnia23 sie To dorzucę dwa poprzednie filmiki od tego gościa, tylko nie oglądajcie jak nie skończyliście odpowiednio aktów 1 i 2:Abszolute szinema
Opublikowano 27 sierpnia27 sie https://www.thegamer.com/clair-obscur-expedition-33-director-teases-potential-sequel-dlc/
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. FRVRClair Obscur Expedition 33 has sold over 4.4 Million unit...Sandfall Interactive's Clair Obscur: Expedition 33 has managed to sell over 4.4 million copies across all platforms.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 15 minut temu, messer33 napisał(a):FRVRClair Obscur Expedition 33 has sold over 4.4 Million unit...Sandfall Interactive's Clair Obscur: Expedition 33 has managed to sell over 4.4 million copies across all platforms.Fajne są te updejty co 1.1 mln :).
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie mają najmniejszych szans dobić to oczywiste ale samo to, że sprzedali ponad 4 miliony to dla nich mega sukces i w sumie należy im się bo gierkę zrobili świetną.