Skocz do zawartości

Dying Light: The Beast

Featured Replies

Opublikowano

Dying Light: The Beast is a thrilling standalone zombie adventure set in a tightly-crafted rural region. Play as Kyle Crane, a legendary hero who breaks free after years of brutal experiments. Now, he must realize there’s more at stake than just revenge.

chuj im w dupę ogólnie, bo na premierę wziąłem wersje gry z dwoma rozszeżeniami, a tu wychodzi że jest standalone

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Poszperałem na Steam i w sumie sam nie wiem, jaką wersję mam, 1wsze DLC chyba kupiłem osobno akurat, ale zakładam, że dla ultimate powinno dać, bo jest zapis o 2 DLC fabularnych, cieszę się, że standa

• i opis deluxe   Edycja Deluxe gry Dying Light 2 zawiera: Oryginalny steelbook. Nową historię w postaci DLC, które zostanie wydane w miesiącach po premierze gry.

• Może to dla ciebie nauczy ficuś żeby nie płacić za coś czego nie dostajesz od razu 

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał(a):

Dying Light: The Beast is a thrilling standalone zombie adventure set in a tightly-crafted rural region. Play as Kyle Crane, a legendary hero who breaks free after years of brutal experiments. Now, he must realize there’s more at stake than just revenge.

chuj im w dupę ogólnie, bo na premierę wziąłem wersje gry z dwoma rozszeżeniami, a tu wychodzi że jest standalone

A jest info, że go nie dostaniesz? 

Opublikowano

Jak kupiłeś Ultimate to dostaniesz za darmo.

Opublikowano
  • Autor

jest info że stand alone, nic więcej nie ma a że chińczyki są właścicielami to wszystko możliwe

4 minuty temu, suteq napisał(a):

Jak kupiłeś Ultimate to dostaniesz za darmo.

kupiłem deluxe i tam było że dostane dwa przyszłe rozszerzenia, w tym momencie nawet jej nie ma dostępnej, jest jakaś reloaded

Opublikowano

Poszperałem na Steam i w sumie sam nie wiem, jaką wersję mam, 1wsze DLC chyba kupiłem osobno akurat, ale zakładam, że dla ultimate powinno dać, bo jest zapis o 2 DLC fabularnych, cieszę się, że standalone. To zawsze problem wracać do wykoksanej postaci po tak długim czasie. 

Opublikowano
  • Autor

image.thumb.png.897a6d770a9a74cd68ad1b9fdd33942c.png

image.png.b199a46837f018c28cff3b7fefa612da.png

i opis deluxe

Edycja Deluxe gry Dying Light 2 zawiera:
  • Oryginalny steelbook.
  • Nową historię w postaci DLC, które zostanie wydane w miesiącach po premierze gry.
  • Specjalne breloki do broni.
  • Strój „Legendary”
  • Skórkę broni „Legendary”
  • Skórkę paralotni „Legendary”
  • Tapety gotowe do druku.
  • Cyfrowy komiks.

i sorry bo z jednym rozszerzeniem ale jednak jak tylko ultimate je dostanie to chuj im na ryj

Opublikowano
Spoiler

Zmienił się w zombie

Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał(a):

image.thumb.png.897a6d770a9a74cd68ad1b9fdd33942c.png

image.png.b199a46837f018c28cff3b7fefa612da.png

i opis deluxe

Edycja Deluxe gry Dying Light 2 zawiera:
  • Oryginalny steelbook.
  • Nową historię w postaci DLC, które zostanie wydane w miesiącach po premierze gry.
  • Specjalne breloki do broni.
  • Strój „Legendary”
  • Skórkę broni „Legendary”
  • Skórkę paralotni „Legendary”
  • Tapety gotowe do druku.
  • Cyfrowy komiks.

i sorry bo z jednym rozszerzeniem ale jednak jak tylko ultimate je dostanie to chuj im na ryj

Będzie 

Opublikowano
  • Autor

czy ty kurwa umiesz czytać ze zrozumieniem, kupiłem DELUXE które też miało zawierać DLC, masz info o tym że ja też dostane?

Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał(a):

czy ty kurwa umiesz czytać ze zrozumieniem, kupiłem DELUXE które też miało zawierać DLC, masz info o tym że ja też dostane?

Na premierę Ci napisali, że Deluxe daje dostęp do DLC 1 i DLC 2? Jak tak to

Spoiler

kłamali

, to nie dostaniesz, tylko Ultimate. I tylko taka wersja istnieje obecnie. 

Opublikowano

Może to dla ciebie nauczy ficuś żeby nie płacić za coś czego nie dostajesz od razu :gigabeta:

Opublikowano
9 minut temu, XM. napisał(a):
  Pokaż ukrytą zawartość

Zmienił się w zombie

No właśnie były chyba 2 zakończenia Jak dobrze pamiętam, więc pewnie to jedno kanoniczne. 

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Na premierę Ci napisali, że Deluxe daje dostęp do DLC 1 i DLC 2? Jak tak to

Ukryj zawartość

kłamali

, to nie dostaniesz, tylko Ultimate. I tylko taka wersja istnieje obecnie. 

widzę że edytowałeś, tak kurwa jak składałem preorder to miałem mieć dostęp do przyszłych płatnych rozszerzeń w wersji deluxe i był to główny powód preorderu tej wersji

Opublikowano

Polecam w przyszłości uważniej czytać opisy, bo Deluxe miało właśnie tylko jedno DLC. W Ultimate były oba.

Editions_PL.png

Edytowane przez wrog

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Gra będzie za darmo do pobrania dla graczy, którzy kupili edycję Ultimate. W dniu premiery kupiłem w wersji deluxe ale potem na epicu zgarnąłem Ultimate więc będzie grane na PC, powinien sobie poradzić.

https://www.ppe.pl/news/372346/dying-light-the-beast-bedzie-dostepne-za-darmo-techland-rozwiewa-watpliwosci.html

Opublikowano

Po tym 30 min. gamplayu jestem na nie. Wygląda to odtwórczo i nijako. Oni wołają za to 299zł na psstore. Pamiętam też w jakim stanie była dwójka na PS5, tryb wydajności to było rozmazane 1080p, jedna z najbrzydszych gier AAA na ps5. Polski gamedev to jest jednak szambo, każda duża gra to jakieś cyrki z wydajnością, ale nie dziwi mnie to, bo kilka lat temu słyszałem z dobrego źródła, że w Techlandzie proponowali znajomemu 2k wypłaty za jakieś nie niskie stanowisko :) Na mnie może zarobią dolara jak pobiorę grę z Plusa za kilka lat, o ile będzie mi się chciało to odpalać, dziś mam niesmak po podstawce i po tym co tu pokazali.

Opublikowano

Grałem w II na premierę ale na Xboxie i nie przypominam sobie żadnych większych problemów. Wtedy gra mi się podobała pomimo swoich mankamentów, a granie przerwał mi wybuch wojny, bo wtedy tylko na tym się skupiłem. Teraz jak po latach chciałem sobie przypomnieć II część grając na PS5 z abonamentu, to gra już wypadała dla mnie gorzej. Chyba nawet prologu nie ukończyłem, bo mnie znudził i włączyłem coś innego. Na pewno będzie odtwórczo, bo tak jest już od Dead Island, za dużo tutaj chyba nie wymyślą. Chociaż zapowiadają, że to ma być ostatnia gra robiona tym sposobem albo na tym silniku. Tak przynajmniej zrozumiałem, że potencjalne DL3 albo inny następca będzie już zrobione lepiej pod względem technikaliów.