Opublikowano wczoraj o 15:18 1 dzień 57 minut temu, Dalhi napisał(a):czy to będzie napitalanie mobków rodem z mmo?Nie. Przecież po samych filmikach widać, że to całkiem inna walka niż w typowym MMO z paskami życia nad wrogami i listą 2137 skilli na pasku. Ci co już grali chwalą walkę i mnogość combosów.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ta gra odhacza chyba wszystkie boxy na mojej growej checkliscie. To taka Zelda ale z fajnym systemem walki. Zapowiada się aż za dobrze, że zastanawiam się gdzie jest haczyk. Pozostaje czekać na recenzje i relacje DF z XSX.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor Nie wiem jak Wy, ale ja już jestem przygotowany na premierę
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jeden dzien urlopu w piatek? Mam nadzieje, ze nie po to by przejsc i na pchli w niedziele bo jak tak to mam zle wiesci.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Serio, nawet nie jeden dzień przed premierą? Niby wszystko fajnie i pięknie, ale jednak jest to trochę podejrzane.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Zobaczymy czy to będzie Zelda killer, bo ile w te grałem, to jednak z contentem jakim ta gra oferuje to nie ma jednak podjazdu taka Zelda. Fabularnie to też Zelda nie nie miała wysokich lotów, to więc jakiś tam cudów w Crimson nie oczekuję. Oby do czwartku.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 29 minut temu, Square napisał(a):Serio, nawet nie jeden dzień przed premierą? Niby wszystko fajnie i pięknie, ale jednak jest to trochę podejrzane.I to bardzo podejrzane. Jednak mam wiarę.No nic kolekcjonerkę No mans sky z premiery mam do dzisiaj xd To i tego deluxe się postawi.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Czekają na Pissar 2.0. Pewnie nie mają takich pleców u Sony jak Capcom.W ogóle ciekawe czy wysłali wersje konsolowe komuś do recenzji, czy tylko PC.DF nie liczę, bo oni dostali konsole Pro z grą ekskluzywnie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Czekają na Pissar 2.0. Pewnie nie mają takich pleców u Sony jak Capcom.W ogóle ciekawe czy wysłali wersje konsolowe komuś do recenzji, czy tylko PC.Pewnie dlatego, że Pearl Abbys osrał na Sony za brak exclusiva, co tylko mocno zaplusowali, a tak to będzie multiplatforma i każdy zadowolony. Se zrobią po premierze patch z pissarem 2.0 i tyle.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Teraz, Faka napisał(a):Pewnie dlatego, że Pearl Abbys osrał na Sony za brak exclusiva, co tylko mocno zaplusowali, a tak to będzie multiplatforma i każdy zadowolony. Se zrobią po premierze lato pissarem 2.0 i tyle.Obiecali na premierą, gracze ich zajebią.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Czekają na Pissar 2.0. Pewnie nie mają takich pleców u Sony jak Capcom.W ogóle ciekawe czy wysłali wersje konsolowe komuś do recenzji, czy tylko PC.DF nie liczę, bo oni dostali konsole Pro z grą ekskluzywnie.Tu nie chodzi o pissar 2 tylko o jak najpóźniejsze pokazanie Crimson desert na series S :D wishlisty i preordery napakowane trzeba bronić tego jak złota : D
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 1 godzinę temu, Square napisał(a):Serio, nawet nie jeden dzień przed premierą? Niby wszystko fajnie i pięknie, ale jednak jest to trochę podejrzane.Ale premiera chyba też 19 o 23, więc w sumie wyjdzie jeden dzień.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Przy każdej grze ostatnio ludzie odpalają ten tekst "o jaaaa, recenzje dzień przed premierą, gra to wtopa i się wstydzą! BARDZO PODEJRZANE". Przy tym francuskim co masz w avatarze też tak mówili. Wiele najlepszych i najpewniejszych gier zeszłego roku miało recenzje dzień przed premierą, Hades 2, Bananza, Kingdom Come 2... Nie wiem skąd to wzieli nagle, że coś to zmienia czy jest dzień czy dwa czy trzy, w każdym z tych dni nie można i tak nic z tą grą zrobić zanim nie wyjdzie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Godzinę temu, Plackus napisał(a):Tu nie chodzi o pissar 2 tylko o jak najpóźniejsze pokazanie Crimson desert na series SAkurat series s to dostanie przyzwoity tryb 1080p 30 klatek. Nikt się więcej przecież nie spodziewa. Beka to będzie z normalnych konsol PS5 i XSX jak ludzie zobaczą tego rozmazańca.Nawet na PRO przecież działa jak gówno.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 27 minut temu, devilbot napisał(a):Akurat series s to dostanie przyzwoity tryb 1080p 30 klatek. Nikt się więcej przecież nie spodziewa.Beka to będzie z normalnych konsol PS5 i XSX jak ludzie zobaczą tego rozmazańca.Nawet na PRO przecież działa jak gówno.Series S podałem jako przykład ale miałem właśnie na myśli ogólnie bazowe konsole
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 32 minuty temu, ogqozo napisał(a):Przy każdej grze ostatnio ludzie odpalają ten tekst "o jaaaa, recenzje dzień przed premierą, gra to wtopa i się wstydzą! BARDZO PODEJRZANE". Przy tym francuskim co masz w avatarze też tak mówili. Wiele najlepszych i najpewniejszych gier zeszłego roku miało recenzje dzień przed premierą, Hades 2, Bananza, Kingdom Come 2... Nie wiem skąd to wzieli nagle, że coś to zmienia czy jest dzień czy dwa czy trzy, w każdym z tych dni nie można i tak nic z tą grą zrobić zanim nie wyjdzie.Ale mi absolutnie to nie przeszkadza. Co więcej mam nadzieje, że się całkowicie myle co do tej gry i będzie hit.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W dniu 12.03.2026 o 18:12, Donatello1991 napisał(a):Też mam wrażenie, że mamy do czynienia z grupowym " buzie widzę w tym tęczu ". Dla mnie to jakiś kompletny generyk o niczym, plus dojdzie techniczny koszmarek.Plus jeszcze podjeżdża mmo offline.Jest sporo znaków zapytania, ale kibicuje.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Widzę że gra szybciutko przeszła z szufladki scam do zelda killer. No ciekawe co to tak naprawdę jest
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Widzę, że ostatnio w dyskusjach odnośnie CD muszą się pojawiać głosy, że jak ludzie śmią śmieć być sceptyczni i że takowego "hejtu" jest cała masa (w rzeczywistości to w np. redditowych wątkach idzie znaleźć więcej niż samego faktycznego hejtu, o którym się mówi), zapominając ile szrotu czy giereczek w wersji alfa/beta dojechało na premierę czy w stanie, który rozmijał się totalnie z obietnicami. No bo przecież trzeba defaultowo wybierać opcję bycia dymanym przez wydawców po same bile niż weryfikować zapowiedzi xDSam mam obawy, jak tam wszystko zagra pod względem zawartości i spójności czy open world, który nie będzie szybko męczący. Wybitnej fabułki tutaj nigdy się nie spodziewałem. Ale byłaby to miła odmiana, jakby po prostu się trafiła kolejna dobra giereczka, nawet niekoniecznie GOTY material jak E33 (do którego miałem to samo podejście i byłem mega pozytywnie zaskoczony).