Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crimson Desert

Featured Replies

Opublikowano

Przypominam, że gra generacji Days Gone zdobyła 71 punktów procentowych.

Hint:

Nieodebranie paczki od kuriera jest możliwe, jednak warto pamiętać, że samo unikanie kuriera nie jest równoznaczne z prawnym odstąpieniem od umowy. Kurierzy zazwyczaj podejmują dwie próby doręczenia, po których paczka wraca do nadawcy.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 77,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Patapon
    Patapon

Jak pojawiła się opcja ukradnij osła to sądziłem, że na nim pojadę, a nie że będę z nim uciekał przez miasto niosąc go na barana   Ciekawe czy byka można ukraść

• Czyli teraz obrona Częstochowy przez forumowiczów minimum miesiąc bo 2 bomby poszły haha

• Zax dał 7/10 Skull and Bones, przekonany że "gra będzie wspierana latami". Niech to wybrzmi.

Opublikowano

Ja też niestety będę nosił to brzemię do końca życia :|

1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Dlatego wcześniej się wtrącałem, bo teraz będzie narracja "hehe wydali kasę to muszą chwalić". A jak komuś podoba się takie podejście do gierek i oczekuje piaskownicy do zabawy, którą tutaj dostanie? Nie dogodzisz internetowi.

"Wydali kasę, jebani frajerzy, ja to jestem ten mądry, bo wiedziałem, że ta gra będzie słaba!!!"

Ale frustrację Easyego rozumiem, w grze jest dużo skomplikowanych zagadek, a on sam... Cóż, nie jest zbyt lotny w tych tematach.

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

gra generacji Days Gone

ahahaha

Opublikowano

Dobre to było, nie powiem.

A Ghost of Tsushima, czy Death Stranding też miały podobne średnie, pamiętacie? )

Tutaj widać podobny trend - albo zagryzie, albo nie zagryzie, gra nie dla każdego.

Opublikowano

Wyczytał ktoś z tych recenzji na czym polega ta trudność bossów na którą tak narzekają recenzenci? Są ciężcy, bo mają za dużo hp i przez to trzeba grindować, czy przez jakieś dziwne mechaniki, które trzeba odblokować podczas eksploracji?

Opublikowano

Chyba chodzi o to, że trzeba być ulepszonym, mieć dobry gear i walczyć cierpliwie, jak w Soulsach.

Opublikowano

No, ale jeśli żeby być ulepszonym trzeba robić gówniane poboczne, to już słabo.

Opublikowano

Teraz, Rotevil napisał(a):

Wyczytał ktoś z tych recenzji na czym polega ta trudność bossów na którą tak narzekają recenzenci? Są ciężcy, bo mają za dużo hp i przez to trzeba grindować, czy przez jakieś dziwne mechaniki, które trzeba odblokować podczas eksploracji?

Grindpawel

Od czasów recenzji CoD w drogich hotelach pismaki gierkowe zagrzebują się coraz głębiej w mule.

To właśnie przez takich imbecyli producenci chcą wprowadzać ejaj w konsolach, bo grać kurwa nie umiofacepalm

Opublikowano

Jedna rzecz mi się nie podoba, typ mówi w recenzji, że Kliff jest główną postacią, która pcha fabułę do przodu, pozostałe są opcjonalne i nie dzielą drzewka umiejętności, więc jak chcemy pograć kimś innym, to czeka nas jeszcze więcej grindu.

Opublikowano

no to chyba fajnie - z 300h zrobi się 1200 jak w klasycznym MMO.

Opublikowano

25 minut temu, Rozi napisał(a):

Ale frustrację Easyego rozumiem, w grze jest dużo skomplikowanych zagadek, a on sam... Cóż, nie jest zbyt lotny w tych tematach.

No ja po weekendzie nie pamiętałbym połowy klawiszologi z takiej gry, gdzie nawet jakś bzdurna rekonstrukcja wspomnień (w 99,99% innych gier zazwyczaj klikamy 1 przycisk), ale tutaj jest to 4 minutowa kombinacja interfejsów kołowych i przewijania smieci w ekwipunku, by wyciagnac jakas latarnie, zapalic, przywowal duchy, zalozyc odpowiedni hełm, no ale wiem, że są ludzie, co lubią grac z notesem i będą się świetnie bawić przy takich zagadkach.

Opublikowano

Jeśli te postacie mają też jakieś swoje story i questy mimo że nie połączone z wątkiem głównym to raczej spoko opcja jak komuś się gra spodoba i powiedzmy contentu będzie tu na kilkaset h.

Opublikowano

Zajebiście.

Jak sobie człowiek przeliczy koszt zakupu gierki przez liczbę godzin, to w sumie jawi się teraz jak dobra, dojrzała inwestycja.

Mnie nie musicie dłużej przekonywać kratoswoke

Opublikowano
  • Autor
Dzwoń do szefa i powiedz że jednak wpadniesz do roboty
Chyba Cię pogięło Bolec![emoji6]
Opublikowano

Ja tam w to wchodzę i wiem, że nie mogę przegrać. W najgorszym przypadku dostanę kilkadziesiąt godzin w tej przepięknej piaskownicy, pobawie się i rzucę. Jak siądzie to dostanę quasi - Elden Ringa na kilkaset godzin. Win win.

Dla mnie podstawą, w tego typu grach, jest zero tutoriali, oglądania buildów czy rozwiązań zagadek. Wchodzę, wyciągam z gry ile się da własnymi umiejętnościami/umysłem, eksploruję na swoich zasadach i wychodzę. Moment w którym zacząłbym latać od znacznika do znacznika to byłby koniec.

Opublikowano

Obejrzałem trochę, poczytałem i myślę, że gdyby to był ex na konsolę Nintendo to mogło by być 9+ i klaskanie dupą na forum. No ale wychodzi na wszystko więc przehajpowany "średniak" na 8.

Opublikowano

Podmień Kliffa na Linka i masz 10/10

Opublikowano
5 minut temu, UberAdi napisał(a):

Obejrzałem trochę, poczytałem i myślę, że gdyby to był ex na konsolę Nintendo to mogło by być 9+ i klaskanie dupą na forum. No ale wychodzi na wszystko więc przehajpowany "średniak" na 8.

Plus nikt by się nawet słowem nie zająknął na temat słabej fabuły, bo Nintendo by więcej gierki nie wysłało.

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

Podmień Kliffa na Linka i masz 10/10

Bez kitu, jak uwielbiam BOTW i TOTK, to tam też nie ma fabuły, są fetch questy, trzeba grindować shrine'y, no ale cóż, te gry stoją czymś innym.

A jak tam fabuła (dobra, narracja) w Elden Ringu? ) Czy to coś zmieniło w tych ocenach 90+?

Opublikowano
16 minut temu, Patapon napisał(a):

Screenshot_20260319-104601_Google.png

obama

Po Yotei mam przesyt gier z otwartym światem tak do końca roku, ale za to każdy bezrobotny będzie bawił się z tym tytułem świetnie.

Opublikowano

Chłopaki nikt wam nie zabrania sie przy tej grze dobrze bawić. Średnia podchodząca pod 80% to dobry wynik dla nowego ip więc nie musicie teraz walczyć z całym światem i każdą grą wideo )

Opublikowano

Widać kto jest liderem konsolowego pieprzu po tym jakie kompleksy się uruchamiają