Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pakuj też artefakty w większą ilość życia i wytrzymałości, bo to najbardziej się przyda na początku.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nom tak chociaż z 5 do staminy i życia na początku przygody, double jump, rolka i dash do odblokowania też jak najszybciej. I już będzie dużo łatwiej. No na początku ulepszaj bronie, zbroje podstawowe za pomocą rud metali i skór aż do momentu gdy zaczną być wymagane "kostki" otchłani. Skanuj otoczenie niebieskim światłem jak jesteś gdzieś wysoko, znajdziesz punkty do szybkiej podróży i jeszcze więcej kostek (z wyzwaniami).Aha, karmić zwierzaki można wiecej niż raz. Garfield się oswoił po drugim mięsku
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja o kotwiczce to zapomniałem zupełnie i czasem muszę spaść podczas wspinaczki bo mi staminy zabrakło. Póki co to prawie nic w umiejętności pakowałem, bo artefakty poszły w zdrowie i wytrzymałość. Plus kilka w zbroję.