Opublikowano środa o 09:382 dni 7% z pierwszej inwestycji 2 sztabek, czyli marne 70 srebra. Tylko czemu nie mogę zmienić teraz planu? Mam to ciągle wyszarzone, a chyba mam ten do 20% zysku.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W dniu 15.04.2026 o 11:38, PiotrekP napisał(a):7% z pierwszej inwestycji 2 sztabek, czyli marne 70 srebra. Tylko czemu nie mogę zmienić teraz planu? Mam to ciągle wyszarzone, a chyba mam ten do 20% zysku.Nie wiem niestety, być może masz za mało sztabek.Kopalnie złota trzeba znaleźć, oraz zbierać złote jabłka i sztabek (kasy) nie zabraknie do końca gry 🪙 i można tworzyć sztaby 👊
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Z drugiego rundy miałem 30% (choć po jednym reloadzie, bo było tylko 10) ale ciągle brakuje żeby kupić trzecią sztabkę. Chyba że za 3 dni akurat będzie te 50% na plusie. Nie śpieszy mi się, robię sobie teraz obóz, rotuję misjami. Olałem totalnie inne misje póki co.