Opublikowano 15 kwietnia15 kwi 7% z pierwszej inwestycji 2 sztabek, czyli marne 70 srebra. Tylko czemu nie mogę zmienić teraz planu? Mam to ciągle wyszarzone, a chyba mam ten do 20% zysku.
Opublikowano piątek o 15:335 dni W dniu 15.04.2026 o 11:38, PiotrekP napisał(a):7% z pierwszej inwestycji 2 sztabek, czyli marne 70 srebra. Tylko czemu nie mogę zmienić teraz planu? Mam to ciągle wyszarzone, a chyba mam ten do 20% zysku.Nie wiem niestety, być może masz za mało sztabek.Kopalnie złota trzeba znaleźć, oraz zbierać złote jabłka i sztabek (kasy) nie zabraknie do końca gry 🪙 i można tworzyć sztaby 👊
Opublikowano piątek o 17:355 dni Z drugiego rundy miałem 30% (choć po jednym reloadzie, bo było tylko 10) ale ciągle brakuje żeby kupić trzecią sztabkę. Chyba że za 3 dni akurat będzie te 50% na plusie. Nie śpieszy mi się, robię sobie teraz obóz, rotuję misjami. Olałem totalnie inne misje póki co.
Opublikowano poniedziałek o 05:533 dni W tym tygodniu ma wyjść ten większy patch z poziomami trudności, poprawą grafiki (coś o dalszych obiektach) i ekwipunku.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jak tam ludziska, przejadło się? Mam 65 godzin, 9 rozdział i czuję zmęczenie. Świat i eksploracja jest cudowna ale już od jakiegoś czasu irytują mnie walki z bossami. Nie dość, że bez minimum 50 sztuk żarła nie podchodź to za każdym razem odpierdalają jakieś chore akcje, gdzie niekiedy wystarczy dwa ciosy i zdycham. Ja natomiast robię im taki damage jakbym ich patykiem bił. Wczoraj irytowało mnie skakanie z mostu na grzbiet smoka,a dzisiaj walka z Goyenem idzie jak po grudzie. Miałem nadzieję, że skończę przed premierą Sarosa ale nic z tego.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Mam podobne skojarzenia. Może jak dadzą poziomy trudności coś ruszy.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Mnie bili inkwizytorzy, zwłaszcza jak się ich z 10 na mnie rzuciło. 2 ulepszenia broni, pancerza i zdrowia później już takiej grupie daję radę bez wykorzystania żarcia. Jak pisałem wcześniej, robię obóz, zbieram surowce i bawię się bankiem. Wczoraj po reloadzie z 2% miałem maks- 55%. Tak, chcę trochę tych sztabek uzbierać. Ale po 56h grania w to codziennie, powoli mi się nudzi- chyba trzeba w końcu ruszyć fabułę
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. No właśnie mi po ruszeniu fabuły zaczęło się nudzić, bo wcześniej się zajebiście bawiłem.Jak tylko zacząłem robić te obozowe zapychacze to gierka zaczęła mnie przymulać i po 100h odstawiłem.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 45 minut temu, Wredny napisał(a):No właśnie mi po ruszeniu fabuły zaczęło się nudzić, bo wcześniej się zajebiście bawiłem.Jak tylko zacząłem robić te obozowe zapychacze to gierka zaczęła mnie przymulać i po 100h odstawiłem.Fabuła w tej grze jest najgorszym jej elementem, może dwa chaptery miały jakiś sens, reszta nie miała, aczkolwiek też nie jest ona długa, dokoksaną postacią chaptery 7-12 to można w 8 godzin zrobić.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. W ciul tych zmianCrimson Desert[Updates] Patch Notes Version 1.04.00 | Crimson DesertFellow Greymanes,Here are the fixes and improvements that have been added this patch. Major UpdatesThis patch adds game difficulty settings, new storage items, new pets, keyboard/mouse and controller
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Widzę, że do niektórych pomału dociera, że ta gra jest gównem i slopem.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tak z ciekawości i bez cienia szydery (choć sama gra mnie odrzuca całkowicie): jakie oceny byście przyznali, po tych godzinach które macie już nabite?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 13 minut temu, Amer napisał(a):Tak z ciekawości i bez cienia szydery (choć sama gra mnie odrzuca całkowicie): jakie oceny byście przyznali, po tych godzinach które macie już nabite?Ja mam nabite sporo może z 40h.Nie wystawiałbym oceny czy coś.Gra ma spore wady, podstawy są zjebane, questy gubią wątki w trakcie typowa robota ai, samo poruszanie sie postaci jest nie do uratowania, rozwiązywanie zagadek z pomocą tych mocy to katorga, otwarty świat to wydmuszka, nie ma w nim żadnych przygód jak się tylko łazi, trzeba jebać fetch questy. Walka nudna, performance na konsolach to żart.Gierka ładnie wygląda i można się fajnie bawić ale bez przesady kurwa.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ja 45h i porzuciłem okolo dwa tygodnie temu. Może wrócę, nawet może dziś jeszcze dać szansę i czy nie rzygnę. Nie wiem jak ocenić grę w którą niechce mi się grać i widzialem może 1/10 tego co ma, a jednocześnie mi się wydaje że już niczym mnie nie zaskoczy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Guilty pleasure? Bez przesady. Tak, gra ma w ciul wad, na konsolach wygląda nieszczególnie (choć czasem się trafi widoczek), a reszta to taka piaskownica, z budową obozu. Ake questy to typowe przynieś-podaj-pozamiataj, jakbyśmy byli Henrykiem na wiecznych usługach pana Ptaszka.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja też niestety porzuciłem po 30 godzinach, te questy i główny wątek szybko mnie znudziły, dodatkowo walka jest zbyt łatwa, kiedy masz w ekwipunku kilkaset żarcia i jesteś praktycznie nie do zabicia.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Lipę odwalili bo na PS5 wciskałem options i miałem szybki dostęp do mapy/ekwipunku a teraz options to książkę otwiera więc trzeba albo przytrzymać i strzałkami nakierować gdzie się chce wejść albo przytrzymać wciśniętego touchpada. Komu to przeszkadzało? Ustawiłem easy i polecam taki styl życia. Za dużo gier i za mało czasu, by co chwilę latać dokupywać żarcia do uzdrawiania.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Patapon napisał(a):Lipę odwalili bo na PS5 wciskałem options i miałem szybki dostęp do mapy/ekwipunku a teraz options to książkę otwiera więc trzeba albo przytrzymać i strzałkami nakierować gdzie się chce wejść albo przytrzymać wciśniętego touchpada. Komu to przeszkadzało? Ustawiłem easy i polecam taki styl życia. Za dużo gier i za mało czasu, by co chwilę latać dokupywać żarcia do uzdrawiania.Dodali easy mode? Lol, myślałem, że to było easy, a dodali harda.Ale bez szydery pewnie wyjdzie grze na dobre bo są w story duże wzrosty poziomu trudności i bez tony jedzenia byłoby ciężko.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dla mnie to co najważniejsze- dali tą skrzynie na przedmioty do ulepszeń i w końcu nie trzeba tego taszczyć ze sobą.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Miło widzieć, że w końcu gra wyszła z Early Accessu więc chętnie w końcu odpalę. Dziękuję za beta testy panowie.