Opublikowano wczoraj o 08:04 1 dzień 16 godzin temu, Homelander napisał(a):ludzie chcący pograć w grę o średniowiecznej JaponiiTo nie ten adres, bo Yōtei dzieje się w nowożytności
Opublikowano wczoraj o 08:18 1 dzień Fabuła zapowiada się ciekawie, nowe mechaniki, nowe bronie i mam nadzieję ciekawe miejscówki. W GoT bawiłem się świetnie, więc Day1.
Opublikowano wczoraj o 08:27 1 dzień Wlatuje od razu GoT mnie niegdyś oczarował swoim klimatem, nie dałem rady ukończyć żadnego z dużych otwartych AC a Tsushimę wciągnąłem z przyjemnością od początku do końca. W Yotei muszę zagrać, wszak to jedyna gra w settingu samurajskim open world w tym roku,
Opublikowano wczoraj o 08:28 1 dzień 25 minutes ago, Square said:Się waham czy robić nowe przejście GoT, aby się nie znudziło jak już GoY wleci.Fajnie jakby na start były Legendy dostępne.Ja bym nie robił teraz nowego przejścia. Zrobiłem ten błąd z Breath of the Wild niedługo przed premierą TotK i byłem mocno przejedzony w pewnym momencie
Opublikowano wczoraj o 08:34 1 dzień Zgadzam się. Takie przypominanie sobie poprzedniej części przed premierą kolejnej brzmi fajnie w teorii, ale w rzeczywistości niestety powoduje tylko wypalenie tematem.
Opublikowano wczoraj o 08:37 1 dzień Przypominam, że mówimy o gościu który naklepał w obu Horizonach więcej godzin niż ja w WoWie przez 17 lat - trfo chłopaka nic nie znuży.
Opublikowano wczoraj o 08:42 1 dzień Akurat aktywności poboczne jak lisy to mnie nudziły w GoT. Może odpalę i skupie się na fabule tylko, bo chciałbym zobaczyć grę na OLEDzie, bo tak to tylko w Legendach trochę pobiegałem.5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):więcej godzin niż ja w WoWie przez 17 latIle godzin masz?
Opublikowano wczoraj o 08:44 1 dzień 1 minutę temu, Square napisał(a):Akurat aktywności poboczne jak lisy to mnie nudziły w GoT. Może odpalę i skupie się na fabule tylko, bo chciałbym zobaczyć grę na OLEDzie, bo tak to tylko w Legendach trochę pobiegałem.Ile godzin masz?Liczyłem jakieś kilka lat temu (ale realnie jestem bardzo mało aktywny od 2018) i wyszło, że miałem wtedy 11K godzin.
Opublikowano wczoraj o 08:48 1 dzień No to matma nie jest twoją mocną stroną, bo we wszystkich grach z Alojką mam trochę ponad 2k.W GoT mam jakoś 600 chyba, z czego zaledwie 150h w singlu.
Opublikowano wczoraj o 08:52 1 dzień 3 minuty temu, Square napisał(a):No to matma nie jest twoją mocną stroną, bo we wszystkich grach z Alojką mam trochę ponad 2k.W GoT mam jakoś 600 chyba, z czego zaledwie 150h w singlu.Tak serio, to wydawało mi się, że masz już właśnie pod 10K. Trochę rookie numbers.
Opublikowano wczoraj o 09:15 1 dzień 18 minut temu, Square napisał(a):No to matma nie jest twoją mocną stroną, bo we wszystkich grach z Alojką mam trochę ponad 2k.W GoT mam jakoś 600 chyba, z czego zaledwie 150h w singlu.Czy na tę Alojkę składa się pierwsza część, Frozen Wilds, druga część, Burning Shores i remaster pierwszej? Na splatynowanie tych 3 gier i dodatków pewnie potrzebne jest góra 150 godzin, więc nie wyobrażam sobie, co można tam robić tyle czasu. Oczywiście szanuję i gratuluję wytrwałości, ale sam nie dałbym rady, nieważne jak bardzo gra by mi się podobała. Mój rekord to chyba wszystkie wydania Persony 5 i jakieś 600 godzin. Wracając do GoY, mam nadzieję, że znajdą jakiś umiar w długości. Obecnie dla mnie 20-30 godzin na główny wątek i kolejne 20 na poboczne pierdoły to taki sweet spot.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Teraz, Pix napisał(a):Czy na tę Alojkę składa się pierwsza część, Frozen Wilds, druga część, Burning Shores i remaster pierwszej? Na splatynowanie tych 3 gier i dodatków pewnie potrzebne jest góra 150 godzin, więc nie wyobrażam sobie, co można tam robić tyle czasu. Oczywiście szanuję i gratuluję wytrwałości, ale sam nie dałbym rady, nieważne jak bardzo gra by mi się podobała. Mój rekord to chyba wszystkie wydania Persony 5 i jakieś 600 godzin.Wracając do GoY, mam nadzieję, że znajdą jakiś umiar w długości. Obecnie dla mnie 20-30 godzin na główny wątek i kolejne 20 na poboczne pierdoły to taki sweet spot.Ale Ty piszesz o jednym przejściu, dodatkowo bez zbieractwa, i to na normal. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Rtooj
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ja tam rozumiem. W Breath of the Wild pewnie ze 300-400h spędziłem, a jeszcze wiele przede mną :)
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Nie no, w każdej grze jest skończona ilość rzeczy które można zrobić i w takich exach Sony max 80-100h i masz grę na 100%. Wszystko powyżej to już sztuka dla sztuki (i własnej przyjemności).
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Jak komuś podejdzie rozgrywka to w Horizon długo można się bawić samymi potyczkami z robotami czy pobijaniem czasówek. A co do GoY niech nie skupiają się na wielkiej mapie (bo ta w GoT już była kapkę za duża), tylko zrobią bardziej dopracowaną, nawet mniejszą i dopakują AI przeciwników, dorzucą więcej ich typów albo zbalansują gadżety bo od połowy gry można było wszystkich zarzucać śmieciami i nawet nie bawić się w stealth czy otwartą walkę. A jak to będzie dobre to nawet jak wbicie platyny zajmie max 30h to z chęcią odpalę kolejny raz bawiąc się możliwościami które da gra.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 2 godziny temu, Square napisał(a):Się waham czy robić nowe przejście GoT, aby się nie znudziło jak już GoY wleci.1 godzinę temu, Homelander napisał(a):Ja bym nie robił teraz nowego przejścia. 1 godzinę temu, Pix napisał(a):Zgadzam się. Takie przypominanie sobie poprzedniej części przed premierą kolejnej brzmi fajnie w teorii, ale w rzeczywistości niestety powoduje tylko wypalenie tematem.Przejście głównego wątku to pewnie 10-15 godzin. Dodatkowo nie trzeba tego robić na hardzie a jak ktoś lubi lekki speedrunning to obetnie z tego jeszcze kilka godzin. Nie ma mowy o przejedzeniu.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. W moim przypadku to godziny muszę dodawać do średnich czasów, nieważne które przejście. Ale grając teraz tydzień-dwa w GoT nie powinno mieć aż takiego znaczenia w październiku. Pierwsze przejście (platyna) zajęło mi 70-80h z tego co pamiętam, a i sporo czasu tam poszło na zbieractwo, także może zaryzykuję.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Ja nie zamierzam, niedawno sobie grałem i robiłem zaległe poboczne co mi zostały. Yōtei wejdzie w miarę na świeżo.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ale kolekcjonerka kijowa i oczywiście brak płyty.Trzeba liczyć na sklepy, może będą boxy ze steelbokami.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. @Paolo de Vesir Chyba tylko cyfra, jakieś pierdoły cyfrowe PlayStation.BlogGhost of Yōtei comes to PlayStation 5 on October 2Learn about Atsu’s journey, plus our Collector’s Edition and Digital Deluxe Edition detailed.