Opublikowano 15 godzin temu15 godz. GoT to jedyna gra w której zrobiłem platynę i jeden z dwóch moich ulubionych open worldów (na drugim miejscu jest Mad Max). GoY to dla mnie pewniaczek, aż żałuję że Hades II właśnie zacząłem, bo będzie musiał poczekać.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Szkoda że wysyłkowo się sklepy tak trzymają terminów. Mogliby dziś już wysłać te pudełka.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. ale fale w yotei i to jak postac reaguje to smiech :pGodzinę temu, Pupcio napisał(a):Masakracja wyrobników z ubisoftubez przesady, ACS wygląda bardzo dobrze. GoY ma bardzie stylizowaną grafikę no i nie ukrywajmy, że jednak dzieło ze stajni niebieskich na oczy nie widziało fizyki w swoim świecie a i npc jest zdecydowanie mniej niz w UBI game.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Graficznie Ubisoft wygrywa z Goyem dzięki zastosowaniu 4 różnych pór roku. Zdecydowanie najlepsza rzecz w nowym Asasynie. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Rooofie
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wątpię żeby graficznie podskoczyło do Shadows, ale jeśli tak to nic tylko się cieszyć, bo to najwyższa półka. Kto grał, ten wie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 5 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Szkoda że wysyłkowo się sklepy tak trzymają terminów. Mogliby dziś już wysłać te pudełka.xgamecenter się nie trzyma, odbiór dzisiaj;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Znajdę gdzieś w sieci jakieś arty tego typu z Yotei? Takiej wiecie dobrej jakości O_-