Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ale przylutował, nie ma co zbierać. Chyba jeszcze Brazylia musi jednego strzelić żeby typer się zgadzał ale i tak się cieszę za Hallanda
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. No i chuj, jeszcze pykną Meksyk czy Anglię i bach jest solidna Norwegia z medalem Mundialu.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 minutę temu, Mani napisał(a):I 3 pkt w typerku.Też dałem 1-2, w końcu coś się udało trafić
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Trump Asked FIFA to Review U.S. Player’s Suspension. Now He’s Eligible to Play.I fucking love corruption.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jedno mogę powiedzieć. Z każdym Mundialem, im grubszy i im bardziej łysy będzie Neymar, tym będzie to śmieszniej wyglądać
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Co tu się dzieje, dwa gole w przeciągu 2 minut. Złoty mecz poszedł się jebać. Lepsze pytanie dlaczego ja nie śpię?
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Co ja mecz oglądam po nocy to bardziej pojebany, co tu się dzieje 3-1, czerwona, karny a dopiero 60 minuta drugi karny edit. ale pojebany mecz, szkoda że Meksyk nie strzelił wyrównania bo bym obejrzał dogrywkę. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Observer
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. To co Anglicy zagrali w defensywie w osłabieniu to już Meksyk w pierwszej połowie był groźniejszy przy grze bez przewagi
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Portugalia Hiszpania na papierze widowisko, ale pewnie kaszana bedzie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Patrzę na terminarz i chyba jeszcze tylko dwa mecze będą rozgrywane nocą, ten dzisiejszy Belgii i jeden ćwierćfinał.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Co ten Haaland, no nie da się chłopa nie lubić. Przyjął, pomyślał, pyerdolnął z armaty i po zawodach. Trzymam kciuki za wikingów i nawet nie jest mi jakoś smutno z powodu typerka.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. USA będzie w finale bo tak chce tego jebany pedofil pomarańczowy i łysy infantino mu to załatwi, jebać.