Opublikowano 18 godzin temu18 godz. W dniu 25.11.2025 o 19:20, Pupcio napisał(a):Czyżby zmiany w postaciach, designie i fabule? W następnym zwiastunie pewnie zostanie tylko Porsche
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 6 godzin temu, PiotrekP napisał(a):@Patapon najpierw rimejk rimejku jedynkiTak to jest jak szef studia zamiast robić gry zajmuje się łołk i serialem z ziemniakami.Ja jestem tylko ciekawy co zjebali, że kilka lat roboty nad multi wyjebali do śmietnika. Przecież to wystarczyło zrobić ten swój durny BR + multi jak w pierwszej części i mają dobre 4 lata ludzi przed ekranami. Nad czym oni tyle dłubali?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Wewnętrzne demo? Nadgodziny, aby je zaprezentować zapewne jakimś szychom/zarządowi Sony? Coś mi się wydaje, że pod dupami zaczyna im się palić, bo ktoś z góry zadał pytanie co ND robi od 2020?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Przez ostatnie 5 lat się opierdalali, to nic się nie stanie jak teraz przez tydzień czy dwa trochę popracują.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nadgodziny w gamedevie mistycyzm, poświęcenie, pot i łzy.Nadgodziny na budowie, kołchozie, handlu, dyżur w szpitalu nikogo. Jebał pies ten płacz o nadgodziny w giereczkowie. Praca jak każda inna i te same zasady jak w każdym innym zawodzie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 28 minut temu, marcinwks napisał(a):Wewnętrzne demo? Nadgodziny, aby je zaprezentować zapewne jakimś szychom/zarządowi Sony? Coś mi się wydaje, że pod dupami zaczyna im się palić, bo ktoś z góry zadał pytanie co ND robi od 2020?Ale to nie jest żadna nowa praktyka. Jak są ważne milestone'y w produkcji gry to przygotowuje się taką prezentację ważnym ludziom bo to od nich zależy czy będą pchać dalej w to pieniądze czy nie. Pewnie nie inaczej jest i tym razem.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Będzie wesoło,jak zarząd im tego dema „nie klepnie”’ i bedą zaczynać od nowa😀
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. nie wiem czy tak nudny design głównej baby przejdzie na premiere w 2030. Już 3 lata temu czy kiedy oni to zapowiedzieli koncept łysej wrednej chinki był mocno passe
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No co Ty, przynajmniej paru forumowiczów uważa że bohaterka była dobrze przedstawiona i nie ma czego się obawiać bo to przecież Naughty Dog
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Przeciez ten babsztyl i ten robostworek na koncu trailera to jest taki czerwony alarm, że bankowo postawiono wszystko na kontrowersje kosztem reszty. Do zaorania.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ej, a pamiętacie jak kiedyś Naughty Dog zapowiadało gierkę i wszyscy kolektywnie zaczynali sobie walić konia, a hajpik trwał aż do samej premiery? Ja też tęsknię za czasami kiedy Neil Donkeymann nie miał tyle do powiedzenia co teraz. Niestety, ziomek tym razem trochę się spóźnił na imprezę, bo czasy wesołej cweliozy w grach powoli dobiegają końca. Trzeba było wypuścić Intergalactic w zeszłym roku, może łysa lesba przeszłaby bokiem niezauważona, obok kolorowych pojebów z Dustborn, silnego girlBossa z Unknown 9 czy transowego Taasha z Veilguard. Teraz już może być ciężko.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jajebie Ktoś u góry musiał poczytać komentarze nt. tego "mesjasza" łołk i chyba mu się nie spodobały. Założenia rozgrywki pewnie się nie zmienią, ale design pewnie dostanie reset
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 10 godzin temu, Patapon napisał(a):Spokojnie. Zdążą zrobić przed tym remake Lasta Part 2 na PS6No chyba jednak nie zdążą.
Opublikowano 9 minut temu9 min ND od wielu lat wypluwają świetne gierki i mają u mnie kredyt zaufania i nawet mi nie przeszkadza szczególnie łysa baba, liczę, że dowiozą dobry gameplay bo na razie niewiele pokazali z tej gry. Ale liść na pysk się należy za lenistwo zaraz się okaże, że Heritic będzie startowym produktem na ps6 i w tej generacji nie wydadzą nic nowego poza remakeami.