Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Byłby dobry prezent jakby wyszło wczesnym latem ale pewnie realistycznie wrzesień albo wczesna jesień.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, Rooofie napisał(a):Byłby dobry prezent jakby wyszło wczesnym latem ale pewnie realistycznie wrzesień albo wczesna jesień.Team październik.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Team październik.Team 4 września, jest już data na Steamie
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie wiem jakoś to tak wygląda nijako, nie mogę jakichś uczuć wykrzesać do tej gry. Ale może to dobrze, zawsze to miło nie mieć oczekiwań i się pozytywnie zaskoczyć.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No wygląda to drewnianie, nie podoba mi się ten open world, mimo że mało go pokazali, to te generyczne lasy jakieś takie nie wiem. Animacje a zwłaszcza walka też dosyć powolna, mocno zbliżone do tej z Widźmina 3, tylko, że Wiedźmin wyszedł 35 lat temu. Takie bezpieczne 7/10 z ok. 80% pozytywnymi recenzjami graczy na Steamie się szykuje.Edit: dobra, ten trailer na koniec zrobił znacznie lepszą robotę niż ta pokazówka gameplayu. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Rooofie
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No nie wiem jakoś tak niby wszystko gra, bo średniowiecze, fajny setting, walka na miecze nawet spoko, ratowanie rodziny czyli gra na uczuciach wszystko fajnie ale kamil się nie gotuje. Może te wampiry to takie nie moje klimaty, ale i tak sprawdzę o ile przed premierą nie będzie jakichś niepokojących przecieków.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Gra z wampirami, coś co dzisiaj jest rzadkością. Co prawda open-world i czuć aż za bardzo mechaniki z Wieśka 3, no ale u mnie wpada na premierę. Obym tylko się nie przejechał z optymalizacją na piecu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 28 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Myślałem, że taniej będzie dla rodakówCzuć tu taką jakość AA pełną gębą. Powinno być 220 zł za zwykły wersję i 250-260 za deluxe patrząc na to co pokazali. No ale i tak biorę, bo są tam na pokładzie scenarzyści od Wiedżmina i Cyberpunka, więc historia pewnie zrobi robotę i wyciągnie całość za uszy. To będzie drewno jak skurwysyn, ale z duszą.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Sam trailer, bo prezentacja na poprzedniej stronie prawie godzina. Dla mnie day1.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No taki se pokaz, dupy nie urwał ten gameplay, trzeba będzie liczyć na dobrą fabułkę i klimacik, choć z ceną trochę przesadzili
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No fakt, z cena wydawca odleciał. Graficznie strasznie bez szału, interfejs mega przypomina ten z wieśka 3. System walki wydaje się inspirowany dziełem Czechów, tutaj ode mnie plusik chociaz wyglada troche drewniano jak zresztą większość animacji. Mimo wszystko dalej mocno wyczekuje premiery, czuję, ze fabularnie gra dowiezie i zamknie mordy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Byłyby jaja, jakby DLC do W3 wyszło tego samego dnia xD.36 minut temu, Bielik napisał(a):No fakt, z cena wydawca odleciał. Graficznie strasznie bez szału, interfejs mega przypomina ten z wieśka 3. System walki wydaje się inspirowany dziełem Czechów, tutaj ode mnie plusik chociaz wyglada troche drewniano jak zresztą większość animacji. Mimo wszystko dalej mocno wyczekuje premiery, czuję, ze fabularnie gra dowiezie i zamknie mordy.Gra to typowy eurojank, widać, że robią to fani Gothica i W2. 2 godziny temu, Rooofie napisał(a):No wygląda to drewnianie, nie podoba mi się ten open world, mimo że mało go pokazali, to te generyczne lasy jakieś takie nie wiem. Animacje a zwłaszcza walka też dosyć powolna, mocno zbliżone do tej z Widźmina 3, tylko, że Wiedźmin wyszedł 35 lat temu. Takie bezpieczne 7/10 z ok. 80% pozytywnymi recenzjami graczy na Steamie się szykuje.Edit: dobra, ten trailer na koniec zrobił znacznie lepszą robotę niż ta pokazówka gameplayu.Story będzie lepsze niż w Crimson Desert! :):):
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czekam. Czuć ducha Wieśka Trzeciego. Niektóre sekwencje niemal wyjęte z gry Redów. Liczę na to, że do samej premiery jeszcze się pojawi kilka poprawek. Na pewno biorę na premierę nawet, jeśli nie uda mi się ograć, bo będzie to dość gorący okres dla premier growych, ale niech twórcy wiedzą, że ich wspieram.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Myślałem, że taniej będzie dla rodakówMamy drożej niz wg przelicznika steam, niech sie pierdziela. W dupie ich mam.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wina Bandai, bo to oni jako wydawca ustalają ceny. Ludzie już im tam piszą na steamie, że przelicznik nie ten, więc jak ktoś z Rebel to wyłapie, to pewnie coś będą z tym działać i napomkną Japończykom, że w Polsce się zarabia mniej niż w Szwajcarii.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na początu września wyszły jedne z najlepszych gier zeszłego roku (Hell is Us i CRONOS), więc liczę na podobny scenariusz również i w roku obecnym - dla mnie zakup obowiązkowy od momentu pierwszych zapowiedzi, więc teraz czekałem tylko na datę.
Opublikowano 49 minut temu49 min W tym roku też wrzesień mocny, bo najpierw wychodzi Dawnwalker, parę dni póżniej Phantom Blade i na dokładkę Wolverine.