Opublikowano 18 marca18 mar Ja między innymi dla tej gry kupiłem PRO.Returnal gra życia, nie wyobrażam sobie nie zagrać w Sarosa!
Opublikowano 18 marca18 mar Godzinę temu, jimmy napisał(a):Kurde liczyłem że doyebią jakąś fajną kolekcjonerką, a tu cisza Steelbook Edition oczywiście też wyjebany :/, ale żeby nawet kolekcjonerki nie było to dziwne.
Opublikowano 18 marca18 mar Ciekawe czy pochłaniać będzie można tylko niebieskie pociski, czy w ramach upgrade'u kolejne kolory.
Opublikowano 25 marca25 mar Będzie jakaś melee brońka? Brakowało tam u góry, aby sieknąć kataną w tego psiura xD
Opublikowano 26 marca26 mar Wysypało dużo nowego gameplayu na YT. Nie tykam, nie oglądam. Po tej premierze można już zwijać gaming, jest zbyt ważna po prostu.
Opublikowano 26 marca26 mar Pojawiły się wczesne opinie.https://blog.playstation.com/2026/03/26/saros-hands-on-report-intense-sci-fi-action-in-a-beautiful-deadly-alien-world/
Opublikowano 27 marca27 mar W dniu 25.03.2026 o 15:50, Szermac napisał(a):Będzie jakaś melee brońka?Jest, na pierwszy rzut oka, wygląda identycznie jak w Returnal.Bardziej przystępna wersja Returnal, to wynika z tych zapowiedzi, czyli coś co wiadomo od pierwszego trailera. Gra nadal jest wymagająca, ale mamy drugą szansę po zgonie, gdy zginiemy np. w czwartym biomie, zaczynamy od czwartego. Jest też system jakby parków, gdzie możemy sobie ułatwić grę, lub utrudnić, za co dostaniemy dodatkowe nagrody za ukończenie levelu. Gra ma świetne udźwiękowienie i muzykę, co można usłyszeć w materiale poniżej, który został nagrany z bazowej PS5. Oczywiście gra chodzi w betonowych 60fps.
Opublikowano 27 marca27 mar 3 minuty temu, Szermac napisał(a):O co chodzi z tym przyklejaniem się celownika do wrogów XDPewnie opcja dla żurnalisty.
Opublikowano 27 marca27 mar 3 minuty temu, Szermac napisał(a):O co chodzi z tym przyklejaniem się celownika do wrogów XDGra na easy ze wspomaganiem celowania jak to redaktorzyna
Opublikowano 27 marca27 mar Też mam takie wrażenie, ale to głównie dlatego że Returnal pod tym względem był po prostu wybitny. Liczę za to, że gameplay będzie usprawniony i jakos to się wszystko wyrówna. Szkoda, że przełożyli premierę, bo już by się grało, a akurat ta końcówka kwietnia wybitnie mi nie pasuje.
Opublikowano 27 marca27 mar 56 minut temu, Kolos28 napisał(a):To będzie bardzo mocna gra ale klimatu Returnala raczej nie dogoni.Wydaje się ze celują w grę która ma być w każdym zakresie lepsza, wystarczy posłuchać tego kawałka który udostępnili, fabularnie zamiast white shadow będzie jakaś kobieta, będzie dobrze.
Opublikowano wtorek o 17:392 dni Nie ma co ogladac. Cos tam widzialem urywki podczas pierwszej prezentacji i na tym koniec. Nie chce widziec kolejnych lokacji. Kazda ma byc niespodzianka.