Opublikowano sobota o 10:322 dni 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):To chyba pierwsze 48h Sony, czy już było?Sony chyba pierwsze. Chyba, że wliczamy w to DS2, bo też było dwa dni wcześniej możliwe.Mi to tam lata. Chce pograć wcześniej i mam taką możliwość to kupuję. Przykładowo FH6 raczej nawet nie wezmę na premierę ( a można chyba 4 dni wcześniej ), bo za dużo innych gier. Więc efekt uzależnienia u mnie nie działa.
Opublikowano sobota o 12:002 dni Ja tam będę grzecznie czekał na pudełeczko w czwartkowy ranek. Co nie zmienia faktu ze z ochota będę śledził forumowe postępy i rady odnośnie eksploracji świata. Byc może wpadnie cos przydatnego Kto gra wcześniej @Square @KrYcHu_89 @Donatello1991 @Szermac ?
Opublikowano sobota o 12:342 dni 3 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a):O kurde nawet nie miałem pojęcia, że raczysko wczesnego dostępu dotknęło już Sony.Ja już swoje lata na karku mam więc takim fomo nie złamią mi psychiki Byle do 28No niestety taki rak w Deluxe to nie jest bonus, bo po tych dwóch dniach przepada. Stroje też niezbyt się prezentują, o wiele lepiej jakby zrobili niezwiązane z innymi grami, plus więcej niż tylko trzy.A strój z Returnal to się powinien odblokowywać w grze np. po przejściu czy coś, albo dla tych co wbili platynę.
Opublikowano sobota o 12:582 dni Wiem już jaką drogą będzie jechał w poniedziałek wieczorem kurier do jednego sklepu. Właśnie montuję linę i przyczepiam ją do 1 tonowego kowadła.
Opublikowano sobota o 13:482 dni 57 minutes ago, Square said:No niestety taki rak w Deluxe to nie jest bonus, bo po tych dwóch dniach przepada. Stroje też niezbyt się prezentują, o wiele lepiej jakby zrobili niezwiązane z innymi grami, plus więcej niż tylko trzy.A strój z Returnal to się powinien odblokowywać w grze np. po przejściu czy coś, albo dla tych co wbili platynę.Ale bieda,trzymam mocno kciuki aby gra okazała się finansowym sukcesem,ale nie wspieram żadnych wczesnych dostępów.Na Reddit też jest widzę jakiś cope,że kupując wczesny dostęp wspierasz twórców co w ogóle jest jakaś odklejka na maxa.Byle do 30
Opublikowano sobota o 14:202 dni 2 godziny temu, MEVEK napisał(a):Ja tam będę grzecznie czekał na pudełeczko w czwartkowy ranek. Co nie zmienia faktu ze z ochota będę śledził forumowe postępy i rady odnośnie eksploracji świata. Byc może wpadnie cos przydatnego Kto gra wcześniej @Square @KrYcHu_89 @Donatello1991 @Szermac ?Dopiero po majówce, bo wyjeżdżam 28 kwietnia. O ile w ogóle, bo jeszcze będzie przeprowadzka do nowego mieszkania grana, więc nie wiem. Może w nagrode sobie dopiero zasiądę w nowym miejscu na spokojnie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Premiera nowej giereczki bez hajpowania przez @Szermac 2 dni wcześniej? No trochę słabo.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. pobiegałem trochę w Returnalu żeby rozbudzić apetyt, ale ten Saros wjedzie oessu
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, jimmy napisał(a):pobiegałem trochę w Returnalu żeby rozbudzić apetyt, ale ten Saros wjedzie oessu Ale strzelałeś coś? Czy tak bardziej asekuracyjnie?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 89 OP/ 88 MC oficjalnie najlepiej oceniana gra Housemarque, brawo.Co do 48h early raczej się nie złamię, więc czekam na opinię @Donatello1991 jutro rano :).
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ciekawe czy coś przed GTA6 dostanie +90 na meta w tym roku bo na razie wygląda to tak
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, Patapon napisał(a):Ciekawe czy coś przed GTA6 dostanie +90 na meta w tym roku bo na razie wygląda to takPewnie Forza
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Te 48h to wiadomo, że rak i trzeba takie praktyki (wy)tępić, ale najbardziej chamskie zagranie jest jak wydawca daje premierę "deluxe" w piątek, a dla reszty w poniedziałek (patrzę tu na was - Lies of P, Space Marine 2, Indiana).
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Forza pewnie lekko 90+. Podejrzewam, że Wolverine może się zakręcić w okolicach 85-90. Może ewentualnie Control Resonant.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja natomiast z przyjemnością wziąłem ed. luxja i dziś zaczynam. Returnal to spokojnie Top 5 moich gierek życia, więc innej opcji nie było. Zresztą specjalnie dla Sarosa wziąłem teraz PS5 Pro + od jutra zaczynam 7 dni urlopu. To tak w ramach przygotowań na nadejście mesjasza i poziomu mojego nagrzania na ten tytuł. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Amer
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. U mnie również już na dysku i za 8 godzin prawdopodobnie zagram w jedną z najlepszych gier 21 wieku.Ekran wyczyszczony, powerbank naładowany, słuchawki Pulse posklejane ;/
Opublikowano 59 minut temu59 min Dzięki temu podejściu 5 lat temu przez 5 lat latałem Selene w jednym stroju To że nie dali tych strojów do dzisiaj, to jakaś komedia, skandal nie, ale komedia.
Opublikowano 4 minuty temu4 min W Returnalu stroje były za preorder, więc jak ktoś brał na premierę to powinien je mieć (w pudle też).Jak dla mnie Deluxe powinien zawierać też bonusy za preorder (kilka gier tak robi) i zawsze powinna być opcja ulepszenia (łatwa kasa).