Opublikowano środa o 18:061 dzień 2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):Też mam 465 na 475 hmm.Square dobrze napisał wiec podrzucam...8 godzin temu, Square napisał(a):Dane w banku wymagają więcej killi, więc skup się na tym co ma najmniej, osobno broń główna jak i moc.Szukaj w menu -> databank -> weapons: i tutaj wszystko co ma poniżej 10% postępu. U mnie jeden gnat miał poniżej i to był strzał w dziesiątkę. Wcześniej to olałem bo trophy hunterzy wprowadzili mnie w błąd w poradniku. miał racje
Opublikowano środa o 18:111 dzień Ja mam 88% ale jeszcze nie skończyłem może wpadnie. Chociaż podejrzewam że jakiś wariant shotguna mógł być mało używany do tej pory.
Opublikowano środa o 18:331 dzień U mnie to była kusza: impaktor, która strzela pojedynczymi, ładowanymi strzałami. Robi nawet świetne zniszczenia ale niestety nie wypala od razu. Wygląda na to ze wybiegłem na arenę zrobiłem kilka strzałów i podziękowałem jej. Nawet teraz jakoś mi nie siedzi. Nie tak jak piła, czy kusza powtarzalna.
Opublikowano środa o 18:361 dzień Robiłem dziś run z takim koks impaktorem, super była. Jak charge speed jest dobry to
Opublikowano środa o 20:011 dzień Jest - ide zebrać myśli i cos napisać bo w temacie o dzbanach juz nabite 100 stron, wiec przydałoby sie cos naskrobać
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Doszedłem do Architekta i ledwo przeżył starcie ze mną. Kolejne walki z bossami pokazują, że jednak lepiej jest wykorzystywać umiejętności, które zdobywamy po drodze.Do tej pory najtrudniejszy był pierwszy boss. Ale wiadomo, że człowiek się wtedy jeszcze gry uczył.Co do broni to kusza mi nie leży. Za to szogun, oh mama. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez LukeSpidey
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 21 minut temu, LukeSpidey napisał(a):Co do broni to kusza mi nie leży.Która? Bo są trzy.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Moje ulubione to karabiny z tymi dodatkowymi czerwonymi strzałami. Z nimi jestem praktycznie nieśmiertelny
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. U mnie albo ten Karabin Inteligentlny, albo Szakram ten niebieski. Ale teraz lecę różne brońki i po bliższym poznaniu każda zajebista.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Gra leży od premiery i dzisiaj może w końcu wskoczę. Widzę po opiniach, że gameplay dowozi i tego się spodziewałem. I fabule słychać różne głosy, więc tutaj nie nastawiam się na takie emocje jak w Returnalu. No nic, byle do wieczora!
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Fabuła taka soulsowa bym powiedział, jest bo jest. Ale to nie wada bo więcej scenek itp to mi tutaj nie potrzeba bo aż się chce lecieć dalej i strzelać. Tyle że w Returnalu faktycznie było "mroczniej" Ostatni biom i dziś planuję skończyć, wczoraj na finale jakby nie zabierali tam second chance to bym go rozwalił za pierwszym podejściem strasznie OP ten dysk co wraca przy alt fire L2-R2.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 3 godziny temu, Square napisał(a):Która? Bo są trzy.Do tej pory grałem tylko jedną, tą z inteligentnymi bełtami po wciśnięciu L2 i przytrzymaniu R2. Jeśli chodzi o inne bronie to lubię takie, co po wciśnięciu i przytrzymaniu spustu jadą non-stop. Czasami trzeba po prostu biegać i skakać jak wariat po arenie, więc nie ma za bardzo czasu na jednostrzałowce. Co innego shotguny, bo z tymi wpadam w tłum i jesień średniowiecza.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 2 godziny temu, Pix napisał(a):Moje ulubione to karabiny z tymi dodatkowymi czerwonymi strzałami. Z nimi jestem praktycznie nieśmiertelnyKarabin inteligentny to mój ulubiony. Jeden z lepszych gnatów w grze dostępny praktycznie juz na początku. Najlepsza opcja na 1 bossa. Z reszta wszystko jest tutaj dobre tylko trzeba nauczyć sie z tego korzystać, bądź aktywować odpowiednie zdolności ktore później sie łączą. Tutaj takim przykładem jest strzelba z finiszerami. Ta kombinacja najlepiej mi siadła.Godzinę temu, messer33 napisał(a):strasznie OP ten dysk co wraca przy alt fire L2-R2.Ja chyba nie umiem z niej korzystać. To ta bron z jednnym dyskiem co kreci sie w koło protagonisty raniąc innych przeciwników. Taki pewny siebie wlazłem do bossa któremu nie mogłem nic zrobić. Rzucałem i przyciągałem ten chol.erny dysk a on wciąż miał pełny pasek życia i oberwałem. Później juz unikałem tej pukawki.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 24 minuty temu, LukeSpidey napisał(a):Jeśli chodzi o inne bronie to lubię takie, co po wciśnięciu i przytrzymaniu spustu jadą non-stop.No to Kusza Powtarzalna powinna ci podejść. Alternatywny strzał ma jeden bełt odbijający się po przeciwnikach, ale podstawowy strzał to full auto.4 minuty temu, MEVEK napisał(a):Ja chyba nie umiem z niej korzystać. To ta bron z jednnym dyskiem co kreci sie w koło protagonisty raniąc innych przeciwników.Ona działa najlepiej na krótszym dystansie i trzeba właśnie używać alternatywnego strzału z L2. Może mieć część która odbija dodatkowy dysk pomiędzy przeciwnikami i wtedy jest OP na grupy.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 9 minut temu, MEVEK napisał(a):Ja chyba nie umiem z niej korzystać.To ja se nie radziłem z wariantem co strzela na złoto takimi 3 dyskami.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Mi za to strzelby zupełnie nie podeszły, bo musi być bliski kontakt, a ja wolę jednak trzymać dystans. Jak kusza to tylko wersja, o której Pan Square napisał, czyli z tym jednym bełtem odbijającym się po przeciwnikach. Tak samo dyski mi nie podeszły przez tę potrzebę używania L2. Przy tej grze i tak w walce trzeba się skupiać na dziesięciu rzeczach jednocześnie, więc nie potrzebuję jeszcze jedenastej.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 43 minuty temu, messer33 napisał(a):To ja se nie radziłem z wariantem co strzela na złoto takimi 3 dyskami.Ja wolę niebieski z 5cioma.Ale run 1-6, jeszcze 5 kroczków i platynka siedzi, 40h zejdzie, Ci co mówią, że mniej, to jacyś dziwni.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Problemem nie jest nawet L2, tylko to że trzeba go lekko przycisnąć.W trakcie używania tych pił ja np. muszę przełożyć palce, bo nie da się długo pożyć piłując L2 i dashować L1.Mi nie podeszły w ogóle pistolety w Saros, zbyt małe magazynki, zbyt częste przeładowania.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ja dorwałem wczoraj palącego shotguna, ale szła pożoga, topili się na moich oczach
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Mała niespodzianka przyszła na pocztę elektroniczna..There’s a new Overlord of CarcosaOutstanding work MEVEK. You took everything Carcosa had to throw at you: countless enemies, Overlords, Nightmare Gates and more weren’t enough to stop you.After every defeat you made the choice to come back stronger.Now you’re one of the elite SAROS™ players, you can bask in the glow of the Forever Sun… and your shiny new Platinum Trophy.Niestety nie ma kodu upominkowego. Za czasów Bloodborna jeszcze cos dawali
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 25 minut temu, MEVEK napisał(a):Mała niespodzianka przyszła na pocztę elektroniczna..There’s a new Overlord of CarcosaOutstanding work MEVEK. You took everything Carcosa had to throw at you: countless enemies, Overlords, Nightmare Gates and more weren’t enough to stop you.After every defeat you made the choice to come back stronger.Now you’re one of the elite SAROS™ players, you can bask in the glow of the Forever Sun… and your shiny new Platinum Trophy.Niestety nie ma kodu upominkowego. Za czasów Bloodborna jeszcze cos dawali Też wpadło wraz z mailem od Pana Sonki.Udało Ci się opanować Carcosę33 platynka, ~36h ostatecznie, myślałem, że 33 udane runy z modyfikatorami wpadną później, a okazało się, że ostatni trofik i jedyny, który musiałem trochę pograć pod "przejście" to ten z no kill, polecam 3ci biom do tego.Podtrzymuje, dla mnie 9,5/10 i GOTY so far.Btw zna ktoś tą 3cią grę z niezbyt udanej polecajki z maila od Sony (boi dwie z nich już dawno zaliczyłem i to na PSN)?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie grałem w Sektori jeszcze, ale ale jest to od ludzi z HMQ. Podobno zajebista arkadówka.55 minut temu, MEVEK napisał(a):Niestety nie ma kodu upominkowego. Za czasów Bloodborna jeszcze cos dawali Ostatnią grą za którą coś dali był chyba pierwszy Spider-Man.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Avatary wtedy dawali za platynę. Było z Horizon (avek i motyw), God of War (avek), SM (avek). Nie wiem czy z Days Gone coś było.GoT i TLoU2 już nie miało nic chyba.