Skocz do zawartości

Terminator 2D: No Fate

Featured Replies

Opublikowano

Aż przypomniał mi się Terminator 2 z Commadore 64, mogliby dać ten ficzer z naprawą ręki, minęło że 30 lat, a ten moment utknął mi w pamięci chyba najbardziej

• Odpowiedzi 50
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ile tu jest duszy jop twoja mać    Natarcie indorów jakości AAAA w 2025 to jest jakaś kulminacja 

• Masz przecież Xeno Crisis od tych samych ludzi:   Ale fakt, coś takiego jak ten Terminator, w konwencji starego Alien 3 to bym przywitał (a nawet chociażby remaster trzeciego Alien

• Aż przypomniał mi się Terminator 2 z Commadore 64, mogliby dać ten ficzer z naprawą ręki, minęło że 30 lat, a ten moment utknął mi w pamięci chyba najbardziej  

Opublikowano
1 godzinę temu, Arkady napisał(a):

Aż przypomniał mi się Terminator 2 z Commadore 64, mogliby dać ten ficzer z naprawą ręki, minęło że 30 lat, a ten moment utknął mi w pamięci chyba najbardziej

gralem w tego terminatora ale w wersji PC na DOS

Opublikowano

te stare terminatory to ja inaczej pamietalem w głowie, ten duel T100 vs T1000 to był dla mnie kiedyś  peak gamingu.. źle się zestarzało 

żydowskie ceny ale na Switcha trzeba będzie wziąć i tak

ta licencja na IP wychodzi że bardzo tania skoro indorowcy się za to biorą 

największy plus? że ma datę premiery. ile już takich indorów było co się pięknie zapowiadały i słuch o nich zaginął? bo Eitr czy The Last Night to już raczej nie wyjdą, liczę jeszcze na Replaced 

Opublikowano
11 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):

gralem w tego terminatora ale w wersji PC na DOS

Pamiętam ten tytuł z Amigi. Jeszcze był celowniczek.

Opublikowano

Szykuje się niezła perełka dla fanów, z licencja na muzykę, z wizerunkiem aktorów. Widać, że twórcy rzetelnie przygotowali się do pracy i umieścili fragmenty nie tylko z filmu, ale również z trailera.

Chciałbym pudełko, ale cena trochę wygórowana, dodatkowo okłada jest średnia ( ta z dorosłym Johnem nieco lepsza ). Jak będzie znana cena za wersję cyfrową, to zdecyduję.

W dniu 27.02.2025 o 20:28, Wredny napisał(a):
W dniu 27.02.2025 o 19:54, Rozi napisał(a):

Ło kurwa :banderas:

Mam nadzieję, że w jakimś DLC dostaniemy popierniczającego w płaszczu i Nike'ach Kyle'a :obama:

Gra raczej bawi się wydarzeniami z T:2, więc chyba nici z takich akcji.

Kyle pojawił się w wersji reżyserskiej, to jest szansa, że w grze też będzie obecny. ;)

Opublikowano

Gry tego studia, więc pojawił się mały niepokój, że to będzie takie 7/10 + 1 do oceny, bo to Terminator, choć liczę na hit. Ciekawe na ile h będzie gra? Zwykle tego typu gry to 2h, Blazing Chrome to ile grania? No chciałoby się, żeby gra dała radę i nie była za krótka:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

https://kolekcjonerki.com/we-wrzesniu-zadebiutuja-specjalne-wydania-terminator-2d-no-fate/

W dniu 28.02.2025 o 14:06, Shen napisał(a):

Dla switchowców widać nie, bo już wyprzedane :niki:

Na allegro jest za ok 240zl. 

https://allegro.pl/oferta/terminator-2d-no-fate-day-one-edition-switch-17293855615

Edytowane przez Pierre Deck

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 11.03.2025 o 07:18, Pierre Deck napisał(a):

W sklepie perfect blue się pojawiły preordery i cena dużo niższa niż w oficjalnym sklepie przy obecnym kursie euro

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał(a):

W sklepie perfect blue się pojawiły preordery i cena dużo niższa niż w oficjalnym sklepie przy obecnym kursie euro

Przechwytywanie.JPG

troche boli mnie dupa, bo juz zakupilem i zaplacilem za preorder :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wkurwiający licznik czasu, na chuj to komu?
A sam gejplej ładny.

Opublikowano

Juz w Terminator: Resistance mi to troche przeszkadzalo, a tu to juz w ogole masakra. T-800 padaja jeden za drugim jak muchy. Wiem, ze to tylko gra i strzelamy karabinem plazmowym, ale mimo wszystko wydaje mi sie to przesadzone, gdy stawiam obok tego sceny z przyszlosci z pierwszego i drugiego filmu, gdzie nawet jeden T-800 sial spustoszenie. Dlatego wole jak wlasnie gra sie Terminatorem i strzela do ludzi.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Zero podjary bo i wiem czego oczekiwac po ich ostatniej grze. Na promce za 3 dychy max wpadnie.

Opublikowano

A ja byłem chętny za te 190zl

Wygląda fajnie.

Opublikowano

Ten pierwszy trailer był fajnie zmontowany i hajpik był, po tym ostatnim gameplayu siur trochę opadł.

Opublikowano
25 minut temu, Ukukuki napisał(a):

Jak to będzie kosztować więcej niż 50 zł na premierę to beka.

174zl. Az sie zdziwilem gdy szukalem pudelka. Jak dluga ta gra moze byc? 10h max pewnie. Cena z kosmosu, wiec sie poczeka. Chca pewnie na marce wycisnac duzo.

Opublikowano

Ten pierwszy trailer rewelacja. A ten gameplay całkowicie mnie ostudził. Wygląda to jak taka wolna i ułomna Contra, czy inny Metal Slug. Do tego graficznie marnie, mało szczegółowo. No jestem na nie w tej chwili

Opublikowano

Co za drewno. Raz na 5 lat takie coś można ograć żeby przypomnieć sobie jak to było 30 lat temu, ale jaranie się takimi gierkami to dla mnie beka do kwadratu.

Meeeeeesjasz dog

Opublikowano

Trailerem było rozbudzenie wyobraźni, że to będzie bardziej mocny akcyjniak nastawiony na fabułe, a dostaniemy chyba nudnego shootera 2d.

Przyznam, że mocny zawód po tym gameplayu, bo oczekiwania były dość wysokie.