Skocz do zawartości

PSX EXTREME 331

Featured Replies

Opublikowano

Tylko na forum PE mozna przeczytac boomerskie projekcje, ze w cda nie znaja sie na gierkach.

• Odpowiedzi 137
  • Wyświetleń 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Coś tam jeszcze chciałbym dodać. Okładka? No jest i na ma za bardzo nad czym dyskutować. Nawet w sumie nie widać, że to Murzyn. Trzeba się przyjrzeć. Zauważyłem jednak w numerze brak reklam. Do poli

• A to mój case na tłoki ;) Wygrany w 2000 roku w konkursie słodkiego napoju na literkę M.

• No siemka. Kmiot jeszcze siedzi na kiblu i czyta? To dobrze, bo ja już po lekturze to będzie przegląd i podsumowanie waszych wypocin od wiernego patroniarza gawędziarza. Widzę, żę komuś tam się język

Opublikowano

Tak samo jak tylko na forum PE ktoś umiera w środku gdy ludzie piszą, że dobrze się bawią przy gierkach wideło które z definicji powstają dla zabawy :)

Opublikowano

Umiera ze smiechu i politowania :)

Opublikowano

Ja olałem CDA, cena z czapy, a wielu autorów nawet niespecjalnie kojarzę. 

Jeszcze ten Witczak bóldupiec, wiem że jest już nie jest ściśle związany z magazynem, ale wciąż ta otoczka w okół magazynu raczej średnio mi pasuje.

Opublikowano

Witczaka bardzo szkoda imo , odleciał w dla mnie nieakceptowalne regiony, gość świetnie pisał o grach zanim poszedł w woke. No ale nie ma go już w czasopiśmie. 

Szkoda masy starych redaktorów którzy już nie piszą albo nie żyją (EGM). 

Młody narybek cieszy chociaż są to osoby raczej związane z Nintendo co jest trochę śmieszne bo obecnie w PSXE nie ma wielkich fanów Nintendo a w CDA jest teraz odchyłka w drugą stronę i mocny Nintendo tax xd No ale tam ewidentnie każdy ma swój świat. 

Na pewno z nowych niesamowicie wybija się UV, ma świetne pióro i profesjonalnie podchodzi do swojej pracy no ale to jest wieloletni redaktor z masą doświadczenia.

No i CDA ma korektę, boli mnie brak tego w PSXE. 

Opublikowano

CDA ma kwartał na pisanie i sprawdzanie txt. A w PE to działa „na wczoraj” :kaz:

Opublikowano
  • Autor

@Ukukuki no ja sobie wypraszam :P. Mamy korektę jak najbardziej, Marek dzielnie walczy z tekstami, z czasem też do specjali trafił i ogarnia, bo przy Amidze sami działaliśmy i pamiętam, że wyszło średnio. 

Opublikowano

Jak ktoś narzeka na korektę to chyba nie kupował ikstrima i specjali za czasów łapusza. Od czasu The Return of Perez jest duża poprawa. Jasne, coś się zawsze zdarzy, ale na pewno nie wali już tak po oczach.

Opublikowano
13 godzin temu, Ukukuki napisał(a):

W sumie jest zdecydowanie lepiej ale niesmak pozostał po nie tak odległych czasach :reggie:

Zły dotyk boli całe życie ;)

Opublikowano
  • Autor

Przy tym numerze dzień szybciej dostawa, ale zobaczymy, czy uda się wszystko rozesłać. 

image.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Finalnie na jutro Patroni za stówkę zostali, gdzie dodatkowo dojdzie PC Extreme. Dzisiaj kurier już mnie wyprzedził i nie wyrobiłem.

Opublikowano

Numer na 1 kwietnia już będzie u mnie? No Panie Prezesie, tym razem przeszedł Pan samego siebie :banderas:

Opublikowano
10 minut temu, Pix napisał(a):

Numer na 1 kwietnia już będzie u mnie? No Panie Prezesie, tym razem przeszedł Pan samego siebie :banderas:

albo powtórne awizo ;)

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, Pix napisał(a):

Docelowo taki plan, żeby wysyłki wychodziły w poniedziałek. Zgadałem się ostatnio z drukarnią i oni w sumie - ciekawostka - w niedzielę robią dostawy do kolporterów, więc mają na przyszłość i do mnie wbijać. Teraz akurat mieli jednorazowo obsuwę i numer dojechał dzisiaj, stąd nie wyrobiłem wszystkiego rozesłać, ale jak opcja z niedzielą wypali to będzie git. 

Opublikowano

Nie skończyłem jeszcze PC Extreme:wujaszek: Niezle sie pan Perez uwija.

Opublikowano

Dużo tego jest. Ja za dzieciaka jakoś ominąłem PSX Extreme, chyba dlatego że w moim mieście powiatowym obok którego mieszkałem nie był kolportowany. 😄

Kupowałem tylko CD-Action, KŚ Gry i czasami Clicka. 

Podobają mi się te wydania specjalne szmatławca. A w regularnych wydaniach też zawsze znajdę coś ciekawego. Szczególnie w publicystyce. 

Opublikowano

U mnie również nadane i czekam przy paczkomacie by być pierwszym w szeregu, który dostanie swój egzemplarz :obama:

Opublikowano

U mnie w skrzynce już dzisiaj. Mega podajarka, pan Perez napisał 4h temu że wysłane a tu już na miejscu :banderas:

Spoiler

A nie to jednak dopiero #330 doszło :kekw:

Opublikowano

Polecam inpost, trochę drożej, ale zawsze na czas i pakowanie premium.