Skocz do zawartości

Mario Kart World

Featured Replies

Opublikowano

Teraz, Ken Adams napisał(a):

Woda w tej wyscigowce!

W tylu odcieniach, spieniona

Wzburzona lub spokojna

Gdy niebieska skorupa uderzy to spod powierzchni wydobywa sie wielka fala

Cos wspanialego

:bowdown:

Mickiewicz przeloguj

Edytowane przez tlas

• Odpowiedzi 205
  • Wyświetleń 9,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

• maciucha
    maciucha

Tak. Kto pierwszy w pchlim targu

• Kurwa ponad 200h w mk8d a tu doba nie minęła i już mi się grać nie chce, jestem rozczarowany world, przerost formy nad treścią

Opublikowano

Serio mowie wam.

Nie gram sam, widzialem na streamie

Chlopak sobie jedzie przed nim spokojna tafla wody

Lekka fale tworzy skaczaca rybka:

IMG_3429.png

A niebieski diabel to juz powoduje zatoniecie i wrecz sztorm poczym fala swobodnie rozchodzi sie zgodnie z naukami fizyki

IMG_3424.png

Nie wiem co jest z Nintendo ale nikt nie robi lepszej wody, nikt

Opublikowano

Zagrałem dwa turnieje i kilka innych trybów (np. eliminacja) z kolegą wczoraj w nocy i dzisiaj rano. Jest fajnie, choć jak jedzie się w peletonie, to jest taki chaos, że nie wiadomo co się dzieje na drodze. Przy okazji odblokowały się z dwie postacie i dwa samochodziki. Gra działa płynnie, jest świetna no i fajne są te motywy z jeżdżeniem po rampach, choć rzadko z tego korzystam (bo nie jestem przyzwyczajony). Free roam jeszcze za dużo nie testowałem.

Opublikowano
48 minut temu, tlas napisał(a):

jak JAKOŚĆ OBRAZU?

ŻYLETKA

Opublikowano

Zagrałem kilka razy eliminatora online i to co się tam odpierdala to głowa mała. W pierwszej fazie przy 24 czy 20 graczach chaos, nawet jak na standardy MK, jest ogromny. Prowadzisz, dostajesz strzała (nawet się nie zorientujesz z czego i od kogo), spadasz natychmiast na 21 miejsce, a że akurat zaraz jest meta etapu w którym przechodzi dalej top 20, no cóż, takie życie. Jak uda się przebrnąć początek, jest trochę luźniej i mniej randomowo

Co do całości - po ok 1.5h grania, póki co jakoś nie przekonują mnie te szerokie trasy, i same ich projekty też dupy nie urywają, przynajmniej jeśli chodzi o te co jeździłem do tej pory. Free roama nie testowałem

Opublikowano

Mi chyba najmniej podobają się te dojazdy między trasami, nudy okrutne

Opublikowano
6 godzin temu, Figaro napisał(a):

Eee... jakieś opinie?

Mario Kart tylko z jeszcze większą ilością akcji niż zwykle. Trasy są mega pokręcone, cały czas dostajemy opcje czy to jazdy po gruncie czy też tego grindowania. Zwiększona ilość uczestników powoduje, że na planszach jest dosłownie rozpierdol. Obraz jest ostry jak żyleta, modele postaci i pojazdów to ten słynny PIXAR.

A i strasznie fajna muzyczka gra.

IMG_9767.JPG

IMG_9766.JPG

IMG_9765.JPG

IMG_9764.JPG

IMG_9762.JPG

Edytowane przez tlas

Opublikowano

To grindowanie goty. Najlepiej jak jakiś lamus jedzie przed Tobą i go ścinasz jak CHWASTA coollapka

Opublikowano

Zapraszam wszystkich gokarciarzy i nie tylko

SW-2812-5285-4029

nintendo_switch_friend_code_20250605195437.jpg

Opublikowano

Zajebiste to Mario. Mega fajnie. Śmigam sobie free roam i zwiedzam. Dużo się dzieje. Naprawdę przyjemnie się gra.

Trzeba chyba zrobić turniej forumkowy w Time Trial jak to miało miejsce przy MK8.

https://www.psxextreme.info/topic/115577-mini-turnieje-w-time-trial-w-mario-kart-8-deluxe/

Opublikowano

Teraz pograłem trochę przenośnie - 1080p robi robotę. Piękne to wygląda.

Opublikowano

Nie widziałem Zeldy S2, ale na pewno te Karty to najładniejsza gra Nintendo jaką widziałem i bije wszystko z S1.

Z minusów co zauważyłem, to free roam nie ma split screena lokalnego, a jak damy na 4 to zdecydowanie gra zwalnia do 30 fps.

Opublikowano

Wypasik gierka. Odpaliłem na "jeden wyscig", po czym po 2 godzinach stwierdziłem, że jeszcze muszę multi sprawdzić xD

Nie mogę się doczekać Donkey Konga

Edytowane przez Sebas

Opublikowano

Świetny jest ten tryb battle royale. Emocje jak chuj gdy walczysz na ostatnim zakręcie żeby wyrobić się w limicie graczy.

No i szybko znajduje chętnych.

Opublikowano

Odpaliłem na chwilę, pięknie to chodzi. Kiedy jeździmy po mapie w formie free ride? W którym trybie?

Opublikowano

Wcześniej grałem z kumplem lokalnie na dwóch konsolach. W pytę banderas

Opublikowano

Ta gra jest niesamowita. Ilość fan serwisu powala. Jedziesz trasę z pingwinami, a tam muzyczka z wyścigu z pingwinem, którą gracze ZE STAŻEM znają z planszy Cool Cool Mountain (Mario 64).

Otwartego świata jeszcze nie ruszałem - ledwo przejechałem kilka minut i zrobiłem jakiś open world challenge (więc będzie co robić), póki co 50CC pucharki (to spokojnie trzeba, krok po kroku, pewnie 200 i mirror są ukryte).

Ja myślę, że jako launch title jest to rzecz POTĘŻNA. Serwery tzw. rozgrywki multi-player pękają w szwach, całe masy zdrowych wariatów tłuką się w peletonie o miano mario kartowego zwycięzcy.

Opublikowano

Pograłem godzinę z żoną, która grała wcześniej tylko w Mario Kart 8 i bardzo lubiła. No zajarana na maxa i mówi że niby 2400 to sporo, ale że rozumie że przy takiej grze i takim sprzęcie to tyle kosztuje

Opublikowano

Pograłem już kilka godzin w singla narazie 4 pierwsze odznaki już ze złotym pucharkiem w 150 ccc, nie ukrywam trochę się napociłem zanim ogarnąłem w jakimś stopniu nowe trasy. Żonka miała bekę, że przy tak kolorowej gierce lecą same kur.y i chu.e w stronę Donkey Konga i Rosalin. Chwilka też w online i co tu powiedzieć, sieczka na maksa. Zaskoczyło od pierwszego uruchomienia, serduszko ode mnie.

Opublikowano

Na razie lamie strasznie bo o ile drifty mam we krwi to te skoki na ściany masakrycznie słabo mi wychodzą

Knockout online jedyny prawilny tryb gierki

Minus? Nie można zakładać turniejów z datą rozpoczęcia i ile wyścigów ma liczyć. Przyzwyczaiłem się do tego w mk8d, tutaj jak widzę mamy klasyczny prywatny pokój jedynie

Opublikowano

ten online'owy knockout tour to dla mnie sedno tej gry , jaka tam jest rozpierducha w każdej rundzie..bananabanana

wiadomo że trochę osób już zna tę serię i miażdży noobów ale w takim młynie wszystko jest możliwe

oczywiście złota zasada nie warto jechać pierwszym xd