Skocz do zawartości

Donkey Kong Bananza

Featured Replies

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ogqozo
    ogqozo

Gra zrobiła na mnie kapitalne wrażenie przez 20 minut demka. Jest lepiej, niż myślałem - gra ma te zalety, co by się chciało, ale jest też po prostu idealnie udana. Feel jest doskonały. Mamy wolność

• co nikt nie wrzuca :)

• Wygląda super, czekam na pierwszą obniżke ceny i biore 

Opublikowano

Nintendo Life wychodzi z założenia, że cała gra będzie wyglądać tak, jak dany element demka, na pętli przez resztę gry.

Jak wyżej, sam się zastanawiam nad konstrukcją całej gry - ale na razie nie mam takiego wrażenia. Oprócz grania, rozmawiałem z kolesiem na stoisku, który mówił, co robili inni gracze w tej lokacji, gdy wybrali inne kierunki dystrakcji. Poza tym, dalsza gra nie będzie cała wypełniona jednolitą ziemią, która faktycznie bez żadnej dalszej zmiany będzie do przewalania pięściami tak samo, różne poziomy będą miał różną konstrukcję i będą z czasem częstsze inne typy materii, które nie zachowują się tak samo.

Ogólnie gra mnie zaskoczyła tym, jak fajnie się gra, oraz tym że robi WRAŻENIE bogatej, a czy to drugie będzie prawdą, to faktycznie nikt nie wie.

Nintendo celowo utrzymuje sekrety, bo przecież nawet jak IGN ma wywiad z wysokim dygnitarzem z NoA, to nie mogą wyciągnąć żadnych detali na temat gry. Mówią tylko o tym, że "na razie chcieliśmy zaprezentować gameplay i na tym się skupić, dalsze informacje ujawnimy w odpowiednim czasie". Brzmi to tak, że jeszcze będzie jakiś direct o grze, i może dadzą od tego momentu mediom jakieś informacje na temat całej gry.

Opublikowano

Mam wrażenie, że chcą tu zrobić podobny manewr jak z demem Breath of The Wild jak ludzie twierdzili, że świetny gameplay, ale że to może się znudzić, a później dowalili finałowym trailerem i się ludziom oczy otworzyły. No i jak zaczęliśmy grać to się okazało, że demo, które ludzie ogrywali to był tylko tutorial