Opublikowano poniedziałek o 10:104 dni 2 hours ago, NemoKOF said:Wpuśćcie wariata na 3 dni chociaż. Niech ma coś od życiaA co się stało z tą ha tfu osobą? Właśnie coś mi się wydawało że mało postów nabite przez analityków fpsowych
Opublikowano poniedziałek o 10:524 dni Chyba mu się nie podoba tak ten DK bo widziałem że przegryzany Balatro.
Opublikowano poniedziałek o 14:194 dni On ma tak zawsze, że jak się napali na coś to nie klika. Potem znajduje jakieś ścierwo konwertowane przez Ai z flasha jak jakaś Łaika i jest szczęśliwy bo myśli, że znalazł perełkę zapominając, że wcześniej zjarał pół kilo zioła
Opublikowano wtorek o 10:243 dni Dotarłem do SpoilerL1000, wszystkie skamieliny i banany, mega fajny klimat Mad Maxa ma ten layer
Opublikowano wtorek o 14:583 dni W dniu 21.07.2025 o 09:36, NemoKOF napisał(a):Wpuśćcie wariata na 3 dni chociaż. Niech ma coś od życiaOtwieram portal
Opublikowano środa o 12:302 dni ale ten zdrowy to się nie zna na grach, magnus opus masterpiece 97 na meta
Opublikowano środa o 12:502 dni Przeszedłem wczoraj i na ten moment moje GOTY(ekspedycja no.2, więc jeszcze prime 4 może namieszać jeśli nie będzie kasztanem po development hell). Wymaksowałem wszystkie banany i skamieliny, a tu się okazuje, że jest jeszcze 100 w post game, czyli trochę powtórka z odyssey, więc nie usłyszałem jeszcze ostatnie uuuu banana.Ta gra ma absolutnie absurdalny moment to moment gameplay, bo praktycznie cały czas się coś dzieje.
Opublikowano środa o 12:552 dni Ja myślałem że dziś może skończe, ale jednak nie xD Fajnie że po napisach dalej będzie co robić bo mimo że mam ponad 30h na liczniku to dalej mi mało a nawet jeszcze nie wyrzeźbiłem kutasa w tym trybie rzeźbiarza gdzie steruje sie myszko joyconsem
Opublikowano środa o 23:281 dzień a mnie tylko na poczatku, im dalej tym bardziej cisnę fabule a mniej szukam opcjonalnych bananów. Imo Bananza do SMO nie ma podjazdu. Nie moge odmowic grze pomysłowości, jest co robic na każdym kroku, a do tego jest sliczna, ale aż tak do mnie nie trafia jak platformery z Marianem.
Opublikowano wczoraj o 08:00 1 dzień Gra zamknięta oficjalnie. Wszystkie 777 bananów znalezione i trochę szkoda, że nic za to nie ma(do skończenia contentu wystarczy 600, czyli cos w stylu odyssey gdzie nie trzeba bylo zebrac wszystkiego by odblokowac darker side of the moon).Post game content dużo trudniejszy niż podstawowa gra, ale też IMO nie tak trudny jak finałowa opcjonalna planeta z odyseji.Małpa powinna być tytułem startowym na S2, bo jednak czuć tutaj dużo większy przeskok dzięki tej destrukcji niż w mario karcie, który mimo że zajebisty to nadal kolejny mario kart.
Opublikowano wczoraj o 09:35 1 dzień 40h i chyba tym razem serio już ostatni etap xD co za gerka. Warta każdej złotówki z tych 3 bomb
Opublikowano wczoraj o 12:02 1 dzień Mam pytanie, jak przegapię jakiegoś banana i będę chciał wrócić do lokacji po kilkunastu godzinach to jakie mam możliwości odnalezienia? Teren pewnie wróci do stanu sprzed rozpierniczem i w zasadzie nawet nie będę wiedział gdzie kopać. Czy taka możliwość będzie wynikała z później kupionych ulepszeń, typu lepszy skaner otoczenia?
Opublikowano wczoraj o 12:18 1 dzień Skaner lub możesz kupić sobie za kase w sklepie mape z lokalizacją banana.
Opublikowano wczoraj o 12:22 1 dzień Warto patrzeć na mapie po numerkach jakie mamy banany i szukać tego którego nam brakuje w okolicy jak się nie chce iść aż tak na łatwiznę
Opublikowano wczoraj o 15:29 1 dzień Ale finał dowalili co to była za gierka. Uważam że inwestycja w tablet manty 2 po miesiącu z hakiem sie zwróciła bo właśnie dla takich gier to kupiłem. Ponad 40h nabite i czas zaczynać post game a kiedyś rozpisze się co nieco więcej o gierce. Po skończeniu jeszcze bardziej nie rozumiem średniej ocen 97% dla odyssey a 90% dla bananzy. Czystej dychy to może sam bym nie dał, ale zwyczajnie w świecie lepiej sie przy niej bawiłem
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. @Soban w postgame Spoilerrobiłeś tego banana w warstwie groove? Kojarzysz jakie płyty chcą te kryształowe skurwysyny?Średnio mi się uśmiecha farmić te płytki chociaż niby dostałem już strój że jest 2x większy drop więc może nie będzie tak źleI znasz jakieś spoko miejscówki żeby złoto wyfarmić?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Bananza obecnie na metacritic ma najwyższy user score ze wszystkich gier Nintendo w historii
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):@Soban w postgameSpoilerrobiłeś tego banana w warstwie groove? Kojarzysz jakie płyty chcą te kryształowe skurwysyny?Średnio mi się uśmiecha farmić te płytki chociaż niby dostałem już strój że jest 2x większy drop więc może nie będzie tak źleI znasz jakieś spoko miejscówki żeby złoto wyfarmić?Spoilerte płyty to nie są do niczego potrzebne, tam jest banan za wszystkie skamieliny(koniecznie musisz kupić wszystkie ubrania ze sklepów, bo dopiero wtedy lecą do muzeum)a te dodatkowe banany to sa za zebranie zesplu calego - sa w poblizu tych podestow co maja byc - 1 jest w kuli disco nad swoim podestem, drugi jest pod warstwa zlota przy beczce na dole, a 3 na gorze na zlocie i jak rozbijesz to spadnie. jak masz caly zespol i glosnik to masz banana od poppy kong za frajer co stoi na parkiecie, drugi bedzie za zebranie tych 4 kamykow i ostatni za pogadanie z tym typem na gorze co kazal zebrac zespol groovetones.co do kasy to najlepie farmić na fulla ulepszonym sloniem po jego challengu u elder to wtedy randomowo zamienia teren przy wciaganiu w zloto. do tego jest stroj gornika dla pauliny i jakies gacie/krawat dla dk co zwieksza szanse na zloto.najlepie farmic w tym layerze malym co sie pod ziemie schodzilo(landfall?) i prostu wciagac wszystko co sie da, bo ziemia sie bedzie randomowo w zloto zmieniac
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. c0rwa rzeczywiście chodziło o tych 4 niebieskich parobków co sie nie ruszali xD No ale poziom wyzwań w postgame ideolo, mega szkoda że przez całą gre tak nie było bo to w sumie jeden z moich większych zarzutów do tej gry