Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ale mi nie weszła ta giera, trzeba zrobić odwyk od Nintendo Był Metroid Prime 4 w pre-orderze, ale jak patrzę na gameplay całej tej serii (Prime), to czuję, ze to nie dla mnie. Nie będę ryzykował - poczeka się i zobaczy. Jakby miała ta gra chociaz trochę ducha Halo to by było dobrze.W My Nintendo Store Ireland jest edycja Power Bundle czy jakoś tak. Dorzucają najklejki, dużą podkładkę pod myszkę i brelok.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 38 minut temu, beardo0 napisał(a):Był Metroid Prime 4 w pre-orderze, ale jak patrzę na gameplay całej tej serii (Prime), to czuję, ze to nie dla mnie.To po co ten pre jak nie czujesz Prime? Bo nowość? Czy żeby kupić day1 i potem się użalać jak nie podeszło oraz jakie słabe, gdzie ludzie, w których celują takie gry będą się jarać i pisać excite posty?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. "Był" oznacza, ze zostal anulowanyMoze Donkey Kong potrzebuje wiecej czasu by zaskoczyc; sie zobaczy. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez beardo0
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mnie Demko donkeya nie urzekło. Za to kirbiego ograłem i kupiłem fulla. Nie wiem, może za duży hype. Ale 3 razy grałem w demo donkeya i nie widzę tu frajdy w rozwalaniu planszy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 9 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Myślę, że po nowym Metroid w końcu dotrze że gry Nintendo straciły duszę.Skoro Mario World i Bananza nie dały jeszcze do myślenia.Jesli Bananza nie dala rady, to ciekawe jak odniesc sie wtedy do gier Sony czy MS z tego roku, ktore albo sa tasmociagami albo zaluje sie im budzetu i wydaje zbyt wczesnie.Wole jednak te Bananze, gdzie mamy mimo wszystko swieze podejscie do tematu, mechaniki gry stworzone od podstaw w ramach tego IP, mega ladne lokacje rozniace sie miedzy soba diametralnie i poczucie, ze gramy w pelen produkt, ktoremu zadne patche nie sa potrzebne (no dobra, moze ta kamera moglaby byc poprawiona). Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Bananza lekko top 5 tego roku (dla mnie nawet wyżej), a Ci że średniak..