Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ale uki chce mieć normalną oficjalną cene konsoli w Polsce a nie obniżke. Bo teraz płacimy 200zł za bycie polakami

• Odpowiedzi 483
  • Wyświetleń 28,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• iluck85
    iluck85

Dejw ale nas trzyma w napięciu. Zara mi gumą strzeli

Opublikowano

Uki hacjendę 300M2 z widokiem na pasmo górskie stawia, ma w dupie jakieś 200zł.

Opublikowano

200m, a dwa przelicznik jest krzywdzący i siłą rzeczy spadnie jak się sytuacja uspokoi. Oledy też latały po 1999 zł w Polskich sklepach i jak dostępność się uspokoiła to ceny spadły.

Opublikowano

Fajne zestawienie etui:

Łowcy Gier
No image preview

Przegląd promocji na etui, folie, szkła Nintendo Switch 2...

Łowcy, jeśli chcecie zabezpieczyć ekran swojej nowej konsoli Nintendo Switch 2, warto zaopatrzyć się w folie lub szkła ochronne, które są już szeroko

Ja zamawiam to:

https://www.amazon.pl/tomtoc-Nintendo-ochronny-przeno%C5%9Bny-oryginalnym/dp/B0DT48LYLP?tag=lowcygier05-21

Mega mi się sprawdza do Switcha 1, o wiele lepsza jakość niż oryginalne etui.

Opublikowano

Ja poczekam na testy, jak się będzie tak samo beznadziejnie grało jak na 1 switchu to znowu trzeba będzie kupić większe etui które pomieści te większe gripy firm 3ich.

Opublikowano

Każdy może zamawiać już w Nintendo Store, trzeba jedynie mieć na koncie aktywną płatną wersję któregoś abonamentu online. Cena sugerowana, darmowa wysyłka. Trzeba się jednak liczyć, że pewnie nie dojdzie na premierę.

Opublikowano

No ciekawe jak to schodzi. Ja obstawiałem, że pierwszy rzut elegancko rozejdzie się w kilka godzina a tym czasem nawet dzisiaj można kupić bez żadnego problemu.

Opublikowano
3 godziny temu, wrog napisał(a):

Każdy może zamawiać już w Nintendo Store, trzeba jedynie mieć na koncie aktywną płatną wersję któregoś abonamentu online. Cena sugerowana, darmowa wysyłka. Trzeba się jednak liczyć, że pewnie nie dojdzie na premierę.

W Nintendo Store sa 2 lata gwarancji jak u nas?

Opublikowano

O i to jest bardzo dobra informacja...na stronie Nintendo goły Switch 2 kosztuje 470 euro, więc wychodzi idealnie 2000zł, a nie 2200zł z podatkiem za bycie Polakiem