Opublikowano wczoraj o 18:24 1 dzień Autor Ale uki chce mieć normalną oficjalną cene konsoli w Polsce a nie obniżke. Bo teraz płacimy 200zł za bycie polakami
Opublikowano wczoraj o 19:05 1 dzień Uki hacjendę 300M2 z widokiem na pasmo górskie stawia, ma w dupie jakieś 200zł.
Opublikowano wczoraj o 20:10 1 dzień 200m, a dwa przelicznik jest krzywdzący i siłą rzeczy spadnie jak się sytuacja uspokoi. Oledy też latały po 1999 zł w Polskich sklepach i jak dostępność się uspokoiła to ceny spadły.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Fajne zestawienie etui:Łowcy GierPrzegląd promocji na etui, folie, szkła Nintendo Switch 2...Łowcy, jeśli chcecie zabezpieczyć ekran swojej nowej konsoli Nintendo Switch 2, warto zaopatrzyć się w folie lub szkła ochronne, które są już szerokoJa zamawiam to:https://www.amazon.pl/tomtoc-Nintendo-ochronny-przeno%C5%9Bny-oryginalnym/dp/B0DT48LYLP?tag=lowcygier05-21Mega mi się sprawdza do Switcha 1, o wiele lepsza jakość niż oryginalne etui.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja poczekam na testy, jak się będzie tak samo beznadziejnie grało jak na 1 switchu to znowu trzeba będzie kupić większe etui które pomieści te większe gripy firm 3ich.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Każdy może zamawiać już w Nintendo Store, trzeba jedynie mieć na koncie aktywną płatną wersję któregoś abonamentu online. Cena sugerowana, darmowa wysyłka. Trzeba się jednak liczyć, że pewnie nie dojdzie na premierę.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No ciekawe jak to schodzi. Ja obstawiałem, że pierwszy rzut elegancko rozejdzie się w kilka godzina a tym czasem nawet dzisiaj można kupić bez żadnego problemu.
Opublikowano 10 minut temu10 min 3 godziny temu, wrog napisał(a):Każdy może zamawiać już w Nintendo Store, trzeba jedynie mieć na koncie aktywną płatną wersję któregoś abonamentu online. Cena sugerowana, darmowa wysyłka. Trzeba się jednak liczyć, że pewnie nie dojdzie na premierę.W Nintendo Store sa 2 lata gwarancji jak u nas?
Opublikowano 9 minut temu9 min O i to jest bardzo dobra informacja...na stronie Nintendo goły Switch 2 kosztuje 470 euro, więc wychodzi idealnie 2000zł, a nie 2200zł z podatkiem za bycie Polakiem